![]() |
Re: difuzor panel
Skalper ili skalpel,kako ga vec ko zove....i ne zaboravi neku masku,meni nije bilo zlo ali znaju ljudi da padaju u nesvest dok seku kamenu vunu,ovo vec nije sala.
|
Joj, maska....od toga mi magle naocari:rolleyes::)
|
Bolje nego da magli u glavi:).
|
Quote:
|
Jal imate neki predlog za prozor izmedju rezije i gluve sobe?Neki link sa detaljnjijim uputstvima kako se to pravi.Moje ideje su za sada ili drveni ram sa dva troslojna stakla nakrivljena kao slovo "A",mada svuda na slikama vidim da su prozori nakrivljeni kao slovo "V"?Logicnije mi je ipak da zvuk usmerim ka plafonskom apsorberu nego prema podu?Ili da ugradim dva PVC rama takodje nakrivljena?Pomagajte,ovo mi je prilicno hitno i necu ovde nista da ustedim vec bi da se to odradi kako treba.
|
quake
evo stigo ali moram malo procitati.. pozz |
Ja sam odustao od stakla i uradicu video komunikaciju. Akusticki je sigurno bolje, a to je najbitnije
|
Quote:
pa radi se na V stakla pa tako niskad se nisam zapitao zastonije na A kako si ni nazvo. samo gledaj da ako vec stavljas stakla da nisu paralelni sa zidom. Ja bi ti preporucio vakumirani staklo i to sva puta. Razmisli o video komunikacii!!! stvar ukusa poss Denis |
Quote:
U ovom postu je NLP dobro objasnio kako se može postaviti staklo: http://www.rumski.com/forum/showpost...6&postcount=44 i općenito na toj temi ima dosta o postavljanju stakla. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:51 AM. |