Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   INTERNET BRZINA SBB vs ADSL TELEKOM (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24296)

dexyco 07-11-2008 03:42 AM

Re: INTERNET BRZINA SBB vs ADSL TELEKOM

Quote:

Originally Posted by Dexxy
Da, mora malo bolje da se pogleda da bi se uocila razlika

Hehe, ja sam bypass-ovao to gledanje u zadnje vreme, lepse se osecam... :rolleyes:

Haxli 07-11-2008 02:25 PM

SBB 1024/128 realnih 980/122 (trenutno) inache je 980/80

slowstar 08-11-2008 03:46 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 223584)
Ja sam na ADSL Sezampro, placam 2400 dinara mesecno od prosle godine, kada sam poceo sa 512/12. Oni do sada nikada nisu pojeftinili, ali su mi posle par meseci digli 1024/12 a od ovoga meseca na 1536/12. I sto se tice protoka stvarno je toliki u gram. Desi se vrlo retko da se na kratko zabaguje.

Jeste Lacky, ali ja za TAJ ISTI protok (1,5 MBS sa 128 kbs) placam
tacno 1680 dinara mesecno kod telekoma, mogu da skeniram uplatnicu ako zelis. (Osim toga je to "flat rate", nema nikakav limit)
Problem je (ponekada samo) sto upload hoce da padne na 96-98, ali nikada ispod, a download je "zalepljen" na 1500

LACKY 08-11-2008 07:11 AM

Ako mislis da ja hvalim Sbb, naprotiv idu mi na ganglije i razmisljm kako da ih se resim.

LACKY 10-11-2008 01:47 AM

1 Attachment(s)
Ako laze koza nelaze rog.

lesha 10-11-2008 02:10 AM

laki, upravo si nam pokazao da niko trenutno ne skida od tebe.

LACKY 10-11-2008 07:35 AM

Ja sam cicija i stipsa i nilome nedam nista.

Eeva_r&b 05-12-2008 08:16 PM

Ljudi,sta god vam neko drugi rekao (a vecina ce vam reci isto sto i ja) NIKAD, NIKAD, NIKAD NE IDITE KOD LOPUZA IZ SBB-A, A AKO STE KOD NJIH,OTVORITE OCI SIROM! TO SU NAJVECI,NAJLJIGAVIJI PREVARANTI,I NIKO NE PRETERUJE KAD TO KAZE NI MALO.

Uvek su 'sitno pljackali',il sto bi rek'o Velja Ilic - 'kraduckali',al eto,kad sam se vec osudila na njih,reko daj sta das.

I tako taj Velj-be-be mene jebava uzduz i popreko dve pune godine na jedan veoma suptilan nacin,tako da je meni postalo sasvim normalno kad mi nestane net i to ne bude nadoknadjeno,kad mi skidaju novac od neta kad im ne platim na vreme dug kablovske (koju ni ne gledam,al ko me shisha,moram da placam i to), nametaju mi dugove koje su izmislili,ili nisu stigli da proknjize ono sto sam platila,broj im znam napamet jer ih zovem svake 2-3 nedelje da im se najebem svih strini i striceva.Da izvinete,danas sam odlepila,jer su me toliko iznervirali svojom drskom licemernoscu,da sam resena da im sto vise musterija odvratim.

Da ne verujes:

Dala sam kintu za dve kablovske (jer sad mora i UNAPRED da se placa kablovska,mosh mislit',i za decembar koji je tek poceo!) i uz to platila i svojih standardnih 1350 din(flat home, 256 brzina)koji uvek placam.sve kul,istresla sam sve od kinte sto sam imala,otisla gajbi,net prikljucen,nista ne primecujem neobicno.

Dva dana kasnije,meni nestaje net u podne,i nema ga par sati.Misleci da je ovo uobicajen kvar,kevi hitno trebao net,ja ih pozovem da pitam kad ce.
Kad ono...VI NEMATE VISE...MEGABAJTA!

Ja ne znam za megabajte vec dve godine.Kao sto rekoh,placam neograniceno po mesecu.Kaze,'Istekao vam je paket'.ma kakav crni paket,ja placam flat!
Ne,vi ste uplatili 1300 dinara paket od toliko i toliko megabajta (500mb valjda).

??????!!!!!!!!!

Dakle,sta bi. Jedna,naizgled blentava devojka sa refleksima morza,a ispostavilo se ipak vesta i mudra picka-shalterusha u razvitku, je nasla zgodu u meni koja placam 3 racuna istovremeno da u guzvi uvali paket koji placaju uglavnom - ili ljudi koji su prvi put culi za internet ili umno oboleli koji odbijaju da shvate koliko je to neisplativo,osim ako posecujes samo google mail (jer se to istrosi za nedelju dana,smesna kolicina podataka,a kosta jednako koliko i neogranicen net mesec dana.da,da,razlika je u brzini,gistro - ja nisam ni primetila razliku u brzini ta dva dana dok sam net imala,tako da su to price za veverice,mene je to sluzilo gotovo identicno kao i flat).Tako da je verovatno fora da ja,ne znajuci, istrosim munjevito ovaj retard-paket,i vratim im se da uplatim ponovo internet za par dana ko svaka ovca.
Ko zna koliko su puta ovo uradili ljudima,jer je red za reklamaciju danas bio - ko za vreme inflacije za mleko.

Prvo sam napickala tog soma sto se javio na telefon juce (sbb call centar) i jos MENI drzao pridike sto su ONI MENE ZAJEBALI i nisam primetila to istog trenutka NA RACUNU NA KOME NE PISE NI STA JE PLACENO (ako je iko ikad video njihov racun,pa ,racun za zvake na kiosku ima vise podataka,i pregledniji je), i POTPISOM MUDRE PICKE SALTERUSE KOJIM JE SLUCAJNO PREZVRKANO PREKO NAVEDENOG IZNOSA NOVCA (jer flat home je 1350 din,a retard-paket 1300) i to tacno preko dve poslednje nule.

Na sve ovo,gospodin meni kaze da ne moze nista da ucini,i da mu je zao,jer je to vec proknjizeno.Reko,nema veze,nek plati koleginica sa blagajne iz svog dzepa,nece joj se toliko cesto desavati da pogresi.Gospodin mi spusti slusalicu.

Pozovem sutradan ponovo,javi se ljubazniji covek,rece mi da je sve ok,da vidi da je greska u pitanju jer je i br ugovora pogresno otkucan,i vidi da sam na 'flat home' vec 2 godine,i rece da se pojavim na blagajni s ugovorom i 50 dinara i ukljucice mi moj flat.

Ucinih to - iskulirali su me na blagajni,riba u sobi za reklamacije je bez ikakvih argumenata pokusala da me napravi blesavom,ja odlepim i kazem joj da se vracam sa inspekcijom da vidi ovaj smesni racun i pogresno ukucan broj ugovora (jer me je ubedjivala da nije pogresno ukucan recima 'to nije trojka vec petica' lol 'masina nam je takva',a fazon je da ako je pogresno proknjizeno,moraju da nadoknade gresku,pa se dama pravila luda,kao i njene kolege u sobi).I tako je napusim,ona me sarkasticno pozdravi recima - samo napred,zovi inspekciju.

.....kad ono vidis,vracam se kuci posle faksa danas, a net sljaka.

reci.

SumAnuT 05-12-2008 08:28 PM

Zvacu te ako me neko bude zavlacio za nesto :)

dexyco 05-12-2008 09:17 PM

Hehe, Lelekom daje sad 1500/64 za 1400 din u naredna 3 meseca... Nije neka simetrija, ali nije ni lose...

All times are GMT +1. The time now is 09:51 AM.