Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   CERN test (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24243)

SumAnuT 04-04-2010 11:42 AM

Re: CERN test

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 276173)
Sad si me zbunio...
O chemu mi sad ovde prichamo. Kakve verske grupe? Ova je prica pocela od linka ka objasnjenju Majanskog kalendara sa nauchne osnove (pre svega), i sad smo dosli do Jehovinih svedoga (zamalo)...

pa verske grupe koje veruju u vanzemaljce (rekao si da je tesla pricao za zivim bicima na marsu), energije, bogove, duhove ... ima ih raznih i svi podmecu citate mrtvim ljudima koji nista takvo nikada nisu rekli, da bi opravdali neke svoje tripove ...

Quote:

Chuj, nije dokazano ni postojanje tamne materije pa se opet veruje u to, i cheka da se dokaze.
Da samo sto niko u mejduvremenu dok se to dokaze, ne koristi tamnu materiju da bi obmanjivao javnost ...

Dokle to ide kada ti uz naucnu cinjenicu o dualnoj prirodi cestice, i kao naucni dokumentarac, dobijes i paket verovanja nazvan law of attraction :)
What The Bleep Do We Know!?

silicon science 04-04-2010 11:45 AM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 276175)
pa verske grupe koje veruju u vanzemaljce (rekao si da je tesla pricao za zivim bicima na marsu), energije, bogove, duhove ... ima ih raznih i svi podmecu citate mrtvim ljudima koji nista takvo nikada nisu rekli, da bi opravdali neke svoje tripove ...

1. Ti ne verujes u postojanje zivih bica van ove planete?
2. Kako mozemo pouzdano znati da je "podmetnut" citat.

Sto se tiche Tesle i Marsa, tu izjavu sam chuo od jednog od najvecih "Teslologa" danas, Romana Abramovica.
Ako se uzme u obzir sta je sve uchinio za ovu planetu (Tesla), na pedastal cu staviti njegovu izjavu da je komunicirao sa "Marsovcima".

SumAnuT 04-04-2010 11:51 AM

Ja ne verujem da je tesla napisao da je komunicirao sa zivim bicima na marsu :wink:

Quote:

Sto se tiche Tesle i Marsa, tu izjavu sam chuo od jednog od najvecih "Teslologa" danas, Romana Abramovica.
Problem mi je da poverujem u takve stvari, jer se cesto iza svega toga kriju neki licni (ne moraju biti finansijski) interesi ...

Tako i dejvid ajk, prica sve kako danasni svet ne valja, i sve je u pravu, i onda ti uvali reptile i ostale tripove, a ti posle saznas da je on sajentolog, i da zato trubi o svemu tome, kao i da je osnova hipnoze recimo da prica ljudima ono sto znaju da je istina (tipa kako je svet truo), pa onda kada pocnu da ti veruju bez da im radi kriticki faktor, onda krenes da ih maslas (reptili), bas kako sto dejvid ajk radi.

I kada pogledas na netu, postoje ljudi koji zaista veruju u to kao da su hipnotisani ...

silicon science 04-04-2010 11:54 AM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 276177)
Ja ne verujem da je tesla napisao da je komunicirao sa zivim bicima na marsu :wink:

Ja znam da jeste. :wink: Ne napisao ili rekao nekom (to mi je manje bitno al je bitno) vec da je to stvarno i radio.

sira 05-04-2010 12:30 PM

Jeste, javija se svojima doma da mu po?alju para za novi projekt :rotfl:

silicon science 05-04-2010 04:02 PM

Quote:

Originally Posted by sira (Post 276250)
Jeste, javija se svojima doma da mu po?alju para za novi projekt :rotfl:

Ahahahahahahahahhahahahaha umrijeh od smijeha

All times are GMT +1. The time now is 05:56 PM.