![]() |
Re: Kick, Kick i Kick
Quote:
Pa onda je cijela jedna profesija ljudi koji se bave zvukom besmislena i nepotrebna? Doduse, ovu konstataciju sam cuo milion puta u zivotu, ali mi ipak jos uvijek poneko plati za to sto radim...mora da jos nisu culi da nema razlike. |
balti skroz flipno.. :)
|
Quote:
džaba vrhunski direktor fotografije kad ne valjaju glumci i režiser, džaba i glumci i direktor fotografije i režiser kad je ne valja scenario...međitim, dobar režiser koji ima dobar scenario može i lošijeg glumca da "iskoristi" kako treba za tu priču.... |
Momci..super su vam ovi primeri,ali kick vam je sranje...uop?te se ne čuje,tj. ne izlazi vam u miksu:rotfl:
|
opet odosmo u hardver vs. softver..
softverom se mogu dobiti priblizni rezultati, ali uz dosta muke. kad se sabere dosta tih pribliznih rezultata, dobija se "priblizna" mesavina uz mnogo muke, za razliku od hardvera gde se dobija prava stvar uz mnogo manje cimanja. i hardver i softver imaju svojih prednosti i mana. da se ne lazemo, ni softver nije jeftin, samo sto vecina koristi krek verzije. ali da softver moze da zvuci kao hardver, moze priblizno. |
Quote:
|
balti / sillicone
citam ovo i necu da se mesam ali ocigledno je da dugo niste nista kresnuli sem upaljaca i sibica ... ... |
Metni prijatelju Baltazare fruti na 96KHz i SYNC256 algoritam, pa im pusti :)
Naravno, hardver je vec podesen na maximalan kvalitet zvuka, a pritom, ako je hardverski sint onda je to sint, ne mora da stedi resurse, a CPU na kompu mora da 'stedi' u smislu losijeg algoritma za reprodukciju i smanjenog sampleratea. Dakle probaj isti taj WASP ali ovog puta digni samplerate i taj algoritam i videces kako ce zaziveti narocito u visljim frekvencijama (ako CPU podnese) i to naravno, pod uslovom da imas dobre monitore da mozes da cujes razliku. Zakljucak: Soft moze, ali po koju cenu ? Staviti 2 sinta i par FXa nije bash da vrsi posao :( Pozz |
Quote:
|
Quote:
Tako je care...može i na sync 512 , međutim ne znam da li to ima direktne veza sa generisanjem zvuka jer je to "sampler interpolation", tako da mislim da to radi samo ka koristiš wjvove u sempleru ;)....mada nisam htio to namjerno da radim, već sam odradio na nekim optimalnim podešavanjima, a za pad nisam koristion WASP, nego, kao što rekoh, Tal Uno, emulaciju Juno 60...ma poenta je bila da upalim fruti, učitam sint i odradim to...bezt dodatnih zajebancija. Uzimajuću u obzir uslove na koje sam ja pristao - ja sam više nego zadovoljan rezultatom koji sam dobio! Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:53 AM. |