![]() |
Re: Analogni mixer
Ako cemo da se vredjamo, ni tebi frizura nije bas najbolja. Ali moj fen ima garanciju, i nebih bas da to zajebem bez razloga, a pogotovo ne radi neuspelog pokusaja restauracije.
|
Quote:
|
Ej bre,vas dvojica ste bre mnogo neozbiljni za svoje godine,sta ce ovi mladji od vas da nauce.
Sram Vas bilo. :mad: |
Dali ti to na nas mislis?
|
Da,
Na obojicu i na Lakija i na Simeta! |
Pa naucice gde da nadju delove za mixer... Samo... prvo treba vremeplov... pravo u 80-te, pa na buvljak kod Poljaka... Dva fena za kosu i jednu mashinicu za brijanje (made in SSSR)... sve to moze da se gurne u mixer i onda ce da radi bolje nego sto se da zamisliti :)
|
Lepo sam nam ja rekoa, da nepreterujemo, covek ce da provali da lupetamo.
Krhko je znanje! |
Jedino sto si veceras pametno rekao to je WD40 i polir pasta,samo da se nadovezem WD mora biti domace proizvodnje,onaj agresivni sto na sebi ima nacrtan sraf i sarku od kapije,taj je najbolji,duboko ulazi i odnosi sa sobom hrdjavi zvuk,posle ti samo ostaje da sve lepo ispoliras, kad neko dodje da vidi kako sve sjaji ko pasja m**a.
|
E burazeru, vidis da i mi konja i znaje za trku imamo!
Sta vi mislite tamo u API-ju, da se samo vi razumete u WD 40? |
Moze i tu da se ustedi... kazu da Coca-Cola to odradjuje kao od shale... a ako se stavi levak ispod srafa, pa u flashicu, onda moze i da se popije, pa gubitka gotovo i da nema :rolleyes: :da:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:21 PM. |