![]() |
Re: bad copy u VIP VB
Quote:
Mislis da prosecan Britanac od 50 godina gotivio njihovo ponasanje? EDIT: Skoro sam gledao neki dokumentarac o hiphop-u u kome se najvise govori u nekom hiphop kongresu koji se pre 10-ak godina drzao u nekom hotelu u Las Vegasu, na njemu su bili svi moguci poznati reperi i manje poznati, P Didy, Guru, Premier, Das Exf, Redman, ono vise se ni se secam...I gosti iz 15 hotela okolo se odselilo glavom bez obzira jer su ovi stalno pravili buku u hotelu, i drali se i pravili zurke gde su stigli, ni malo im to nije bilo smesno...Dok kapiram da kad bi se prosecan Balkanac nasao tu da bi bio odusevljen time sto vidi...Ja mislim da je na Balkanu humor veoma prost i prizeman |
pitanje je isuvise komplikovano i sa moje strane ne postoji relevantan odgovor, najbolje je da pitas dabear-a. ali znam sta se desava kod kuce... i nimalo mi se ne svidja...
|
Quote:
|
Quote:
|
Da razgranicim i necu se vise javljati da pricam o ovome.
1. Sto se muzike tice: Bad Copy svoj posao rade odlicno u muzici, ali ja to ne volim da slusam, dva puta kad su nastupali u Nisu sam se nasao na njihovom koncertu, prvi put sam gostovao jednoj grupi odavde koji su im bili predgrupa i odma sam otisao na drugo mesto kad sam zavrsio svoj posao, drugi put je opet ista sema bila i opet sam otisao sa koncerta, jer mi se to sto oni rade ne svidja. Vikler svoj posao na svim poljima radi odlicno, jednom prilikom sam na Nismoniji slusao njegov nastup, dnb je bio u pitanju, nastupao je sa Bad Company, odnosno MC iz Bad Company-a ga je podigo opet na binu i Vikler je jace od 6 sati przio ko lud i tada sam bas uzivao u nastupu i svima pricao o tome u narednih par meseci.Viklera smatram za jednu od , ne od 3, ali 5 najbitnijih licnosti za hiphop u Srbiji, ne poznajem ga, ali veoma cenim njegov rad.Svidja mi se njegov novi hiphop album, a dopadale su mi se i neke stvari na starom. Sto se njih u VB tice: Smesni su mi, zabavni, gotivni, narocito Ajs, ali smatram da je Vikler nekulturan i da jedan covek kao sto je on ne bi smelo tako da se ponasa. Ende |
Ne, nisam hteo da raspravu prebacim u bilo koje vode, samo me zanimalo koliko imas godina, jel mi se ta prica o pretstavljanjima i ta sitnicavost ucinila, naglasavam,BLAGO, infantilnom. Bez zelje da te prozivam ili bilo sta drugo, starije kolege cini mi se imaju tendenciju da uopste ne primecuju takve stvari, niti da imaju taj vatreni odnos prema materiji kojom se bave i okruzenju. Sto se mene tice, ne znamo se, realno si mogao da imas i 50 godina, pri cemu bi me to dosta zbunilo, ovako je mi je skroz normalno i prikladno, poznajem puno momaka slicnog uzrasta i sve je to ok. Prodje posle nekog vremena, pocnu ljudi da se zanimaju za neke druge stvari.
E, btw, meni se cini da sa obzirom na broj hitova koje je napravio/ucestvovao, Vikler zasluzuje mesto zapravo najznacajnijeg hiphop autora u srbiji trenutno, sto nema veze sa mojom naklonoscu ka njegovom liku i delu, vec cistim faktickim rezultatima. |
a gru? a sha ila?
|
statistika, momce, statistika.
Mada, Gru je gru, al on se ne racuna jer je neaktivan. shaila?:rotfl: :banghead: |
a, salio si se, pglu saam.
|
Quote:
:wink: ne sikiraj se, vidi koliko ima postova.... zanio si se :D |
All times are GMT +1. The time now is 08:24 PM. |