![]() |
Re: Folk(Narodna)muzika
hajmo jos malo... ova mi je tema uljepsala dan... :)
|
Izgleda da sam propustio super raspravu!!:cry:
|
Ja sam isao na takmicenje iz gramatike u osnovnoj skoli u petom razredu.Jel me to cini boljim producentom?:D
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah.. ne mogu da verujem da sam propustio celu prokletu temu!! aaa.. chitao sam od 4. strane sve do ovde i padao sa stolice od smeha.. obozavam ovaj forum.. nigde se ne smejem ovako.. hahahh..
@jan: ja sam ishao na takmichenja iz fizike i engleskog jezika.. aha aha.. chekam idekiusa da nam napravi psiholoshki profil i da nam master29 izgata buducnost u poslu.. a moze i da nam pomogne da se probijemo.. :) hah |
Quote:
sad kad je pola toga izbrisano, ne mogu vidit sto je bilo, ali mislin da se vecina vas mogla suzdrzat od pisanja na ovomu topiku! neka cvjeta tisucu cvjetova! :da: |
Quote:
Ja sam isao i iz geografije i matematike i srpskog, i zvali me i iz engleskog i istorije ali nisam hteo, i igrao sam kosarku, rukomet i odbojku za osnovnu skolu, igrao sam i kosarku za srednju, za fakultet sad ne igram nista...verovatno sam sve gori producent posto se ne takmicim ni u jednoj disciplini:( |
to to.. mene je vrbovao partizan da igram za njih basket u sedmom razredu osnovne.. i eto vidi me gde sam sad.. mozda bi upao u neku basket mafiju i zaradio milione.. glup chovek, pa to ti je.. :? a sad ne mogu ni zicer da pogodim.. mozda mi bitovi ne bi bili "plastichni" da igram basket..
|
Editovase ljudi svoje postove, nalupase tackice, pa je tesko pratiti kontekst.
|
Mislim da je glupo da se edituju postovi....budi to sto jesi...
|
stho? pa prochitahs kvortove..
|
All times are GMT +1. The time now is 08:09 AM. |