![]() |
Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti
Slozicu se... Koliko god bilo lose skolstvo vezano za zvuk, milion puta je gore opste skolstvo u srednjim skolama, sto znaci da neko ko batali srednju nije automatski i nekvalitetan, cak vise to je u ovakvim slucajevima potvrda da su nekvalitetni predavaci...
|
Quote:
Ne treba t papir da bi volontirao,mislim naravno kada pogledash niko od velikih umetnika( a postavimo stvari da je muzichka produkcija veoma apstraktna stvar i po meni umetnost) nema papir,ali najvishe zavisi od tebe da li ces se razvijati i sam uchiti posao jer ga ni na jednom od pomenutih faxova ovde nauchiti neces,jbg...ali opet smatram da je bitna sertifikacija,jbg u svakom sluchaju ne moze da odmogne,kapiram ja da je to sve prevara,silne repa dati a bukvalno biti prevaren je uzas...jbg niko ne b kenjao po shkolstvu da se ne pojavljuju gomile radova kao sto je ovaj od strane "shkolovanih" ljudi i "dipl. inzenjera zvuka" |
Quote:
|
ne dam ja na forum, moju drugu kucu! Taman mi se i Pravica i Guzina i Djokovic licno pojavili na vratima!
|
Guzinu smo proterali pre jedno 2 godine.
A sad im i skole proterujemo. Da ans nepocnu sacekivati po stubistima? |
kad si me poslednji put video ? :cool: :twisted:
Mogu sva trojica da me sacekadu.. |
Quote:
al dobro, nije to toliko bitno.. ali ako postoji neki kriterijum od npr. 50 poena, kako to da su oni doshli sa 4 poena iz srednje i bez ikakvog znanja o audiotehnici itd. upali na spisak IZNAD crte? a pogotovo shto ni jedan ni drugi nisu doneli materijal za preslushavanje i ocenjivanje.. aj ako mi to objasnite, onda je sve kul.. jbg, ni na privatnim akademijama ne bi trebalo to tako da ide.. al ajd.. |
Quote:
jel kipi malo? :) :rotfl: |
Quote:
|
Quote:
Pa mozda je i on nekada bzbzzbzbzbvzzlzlsufyghj,fhzghbzlsjhlgkhb Pogreshi chovek Veza vrti tamo de burgija nece u sluchaju da nema shushki :( :( :( |
All times are GMT +1. The time now is 11:54 AM. |