Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Skolstvo bi trebalo zabraniti (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20565)

dexyco 02-03-2008 07:53 PM

Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Slozicu se... Koliko god bilo lose skolstvo vezano za zvuk, milion puta je gore opste skolstvo u srednjim skolama, sto znaci da neko ko batali srednju nije automatski i nekvalitetan, cak vise to je u ovakvim slucajevima potvrda da su nekvalitetni predavaci...

buzUki 02-03-2008 10:20 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 193373)
nisam bas shvatio ovu poslednju misao?
Ne znam ko ti trazi papir da bi volontirao (citaj: besplatno ucio) u nekom studiju? ja svakako ne.
Da li ti inace u zivotu treba papir?
Iz mog iskustva (a jebga imam samo 26 godina), ne, i ne cini mi se da ce se to negde promeniti.
Ko zna da radi, i zaradjuje svom gazdi pare, za njega ce uvek biti posla. A vec smo u ovoj temi apsolvirali sve moguce nacine da se neko znanje stekne.

Sto bi reko jedan drag mi politicar : "Ljudi, drug Tito je umro!"
A nema ni samoupravljanja vise..

Ne treba t papir da bi volontirao,mislim naravno kada pogledash niko od velikih umetnika( a postavimo stvari da je muzichka produkcija veoma apstraktna stvar i po meni umetnost) nema papir,ali najvishe zavisi od tebe da li ces se razvijati i sam uchiti posao jer ga ni na jednom od pomenutih faxova ovde nauchiti neces,jbg...ali opet smatram da je bitna sertifikacija,jbg u svakom sluchaju ne moze da odmogne,kapiram ja da je to sve prevara,silne repa dati a bukvalno biti prevaren je uzas...jbg niko ne b kenjao po shkolstvu da se ne pojavljuju gomile radova kao sto je ovaj od strane "shkolovanih" ljudi i "dipl. inzenjera zvuka"

LACKY 03-03-2008 03:11 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 189759)
Bogami, izgleda da ovo sve nase kukanje ipak ima dejstva - malopre sam cuo informaciju da se u protekloj godini na BK ukupno PRIJAVILO 7 zeljnih studenata, a na FDU 9. Informaciju je prosledio prof.Pravica. Zanima me da li jos neko moze da je potvrdi?
Ako ovako nastave, zabranice sami sebe :P

Da nam ne zabrane forum majku ti!

Arthur 03-03-2008 03:13 AM

ne dam ja na forum, moju drugu kucu! Taman mi se i Pravica i Guzina i Djokovic licno pojavili na vratima!

LACKY 03-03-2008 03:15 AM

Guzinu smo proterali pre jedno 2 godine.
A sad im i skole proterujemo.
Da ans nepocnu sacekivati po stubistima?

Arthur 03-03-2008 03:24 AM

kad si me poslednji put video ? :cool: :twisted:
Mogu sva trojica da me sacekadu..

HeatMan 03-03-2008 03:15 PM

Quote:

Originally Posted by dexyco (Post 193668)
Slozicu se... Koliko god bilo lose skolstvo vezano za zvuk, milion puta je gore opste skolstvo u srednjim skolama, sto znaci da neko ko batali srednju nije automatski i nekvalitetan, cak vise to je u ovakvim slucajevima potvrda da su nekvalitetni predavaci...

jbg, hteo sam da kvotujem lika pre tebe.. elem, likovi su zavrshili 2 razreda i to na jedvite jade.. sve dvojke, a mislim da je chak i jedan ponavljao taj drugi par puta.. al nisam siguran..

al dobro, nije to toliko bitno.. ali ako postoji neki kriterijum od npr. 50 poena, kako to da su oni doshli sa 4 poena iz srednje i bez ikakvog znanja o audiotehnici itd. upali na spisak IZNAD crte? a pogotovo shto ni jedan ni drugi nisu doneli materijal za preslushavanje i ocenjivanje..

aj ako mi to objasnite, onda je sve kul.. jbg, ni na privatnim akademijama ne bi trebalo to tako da ide.. al ajd..

Miha Blaze 03-03-2008 05:10 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 193697)
kad si me poslednji put video ? :cool: :twisted:
Mogu sva trojica da me sacekadu..

poceo si da se ukaljupljavash prema fotelji???

jel kipi malo? :) :rotfl:

dexyco 03-03-2008 05:23 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan
al dobro, nije to toliko bitno.. ali ako postoji neki kriterijum od npr. 50 poena, kako to da su oni doshli sa 4 poena iz srednje i bez ikakvog znanja o audiotehnici itd. upali na spisak IZNAD crte? a pogotovo shto ni jedan ni drugi nisu doneli materijal za preslushavanje i ocenjivanje..

To je onda ona grupa ljudi koja misli da se sve parama moze, dobro je onda da se same diplome ne cene koliko znanje, za razliku od klasicnih zanimanja, mada verujem da ce se i ovi za posao snaci kao i za fax... :S

buzUki 09-03-2008 02:44 AM

Quote:

Originally Posted by dexyco (Post 193764)
To je onda ona grupa ljudi koja misli da se sve parama moze, dobro je onda da se same diplome ne cene koliko znanje, za razliku od klasicnih zanimanja, mada verujem da ce se i ovi za posao snaci kao i za fax... :S

Pa mozda je i on nekada bzbzzbzbzbvzzlzlsufyghj,fhzghbzlsjhlgkhb Pogreshi chovek

Veza vrti tamo de burgija nece u sluchaju da nema shushki :( :( :(

All times are GMT +1. The time now is 11:54 AM.