![]() |
Re: Kako doci do nekog normalnog izdavacha?
hahahah.. to je jasno.. registrujem se upravo.. ali ne znam kako ovo ide sa paypalom...? ja imam samo raifajzen karticu za e-placanje.. al to nije to.. :) i vredi li uzimati taj pro account? ima li neke promocije preko njega?
|
Da Bear je skroz u pravu. Sta mislis koliko ima takvih kao ti i ja po belom svetu? Mnogo buraz. I svi imaju prednost u odnosu na nas jer su "odande" a ne "odavde". Tako da bolje da ne gajis iluzije o izdavanju napolju nego poslusaj Alavuka i njegov savet.
|
brate system of a down je iz jermenije.. sve je moguce... ;)
|
Quote:
|
Zasto prilikom izdavanja ne mozes da kazes da si sve odradio sa hardverom i da nisi koristio softver?
|
Quote:
Ipak, imaj na umu da se ni oni ne zakopčavaju od pozadi. Izve?bano uvo će čuti ?ta si programirao, da li si seckao u kompu... |
Quote:
eto koliko pazljivo citas!! NJIHOVE PRADEDE SU JERMENSKOG POREKLA!!!! A oni su svi iz LA-a, rodjeni tamo.. Boze kakav svet! Pa TATU su iz Rusije, pa su pocepali,,,imai Rumuna koji su imali No1 u Evropi pre par godina, sve moze...Ajde, sta cekamo! PS, pa eto, pobedismo na Evroviziji, sta vise?? :rolleyes: |
Ranih 80-tih sam razgovarao sa Ahmet Ertegun-om iz Atlantic-a, koji je svojevremeno bio najotvoreniji za primanje "unsolicited" materijala... Primedba koju je imao je vrlo značajna: "I cannot give you a long-distance contract."
To i dan danas važi. |
Quote:
|
Što se vređaš, ja sam se baš složio sa tobom...
Ko su to NAS? Bio je jedan rapper... Radio sam u Austriji desetak godina, i posle osam godina u New York-u. Sada živim u Beogradu, a radim za britansku kompaniju. I da, imam i imao sam dosta značajnih kontakata u biznisu. Pomenuti gospodin je na žalost preminuo. |
All times are GMT +1. The time now is 12:32 AM. |