![]() |
Re: Beovizija 2007
Quote:
Dao ja njima u reziji da to puste, a oni me gledaju bledo: "Jesi doneo audio CD?!" -"Ne. Zasto bih? Doneo sam vam datu" "Pa mi to nemamo odakle da pustimo..." (?!?!?!?!) - (prikrivam nervozu) "Pa dobro, dajte mi kompjuter da samo prekonvertujem i prebacim u audio CD..." "Koji kompjuter?!?!?! Nema!" :rotfl::rotfl::rotfl: Na kraju je nadjen neki kompjuter, "negde" pa su prebacili na tejp... Da se ubijes! |
Quote:
Nasa je mala televizija potpuno digitalna. Komplet, sve se grebuje na kompove, tu su nam baze i montaze, serveri, i iz kompa se i emitujemo. Cak smo i sopstveni softwer za to razvili ;) |
Quote:
I onako te digitalne novatorije, pored toga sto su jogunaste i komplikovane, loshe zvuche i svi dobro znamo da u program treba ici sa magnetofonske trake... sa STUDER-a sa kraja 70-ih, pocetka 80-ih :-) |
Quote:
Kad meni covek (ne mogu bas da imenujem, da ne ispadne da se rugam coveku koji se dosta dugo bavi tim poslom) iz reportaznih kola kaze : "Sta?!?! Sa lap topa ces da emitujes festival?!?!?! To sranje sluzi samo za video igrice, ko je jos video da se tako radi?!?! ...." A ja vec dve godine emitujem festival sa lap topa od kada mi se na jednom festivalu CD plejer (i to vrhunski) zaglupio. Ne da nemam problema, nego je sve mnogo brze, preciznije, urednije, sigurnije. Ako vidim da negde skripi, odmah mogu da reagujem i da menjam. Vrh! Ali to su ionako sve "igracke"... :D |
Quote:
Naravno da ima boljih pesama , a kriterijum je takav " po babu i stricevima " .... Tvrdim da je svaka pesma na Beoviziji 2007 usla preko veze i poznanstava .... a vi mi recite koja nije ...... Pozdrav |
Mogu da govorim samo u svoje ime...
|
Nije nemoguce, tuzno je samo to da mladi koji stvarno znaju znanje, brzo prilagodjavaju svoje stavove "shefovima" kako bi bolje prosli, pa i njihova muzika postaje monotona i bezvredna...
(joooj, pa ja sam skroz zaboravio da odgovorim na ovu temu. Oggy, sorry, odgovaram ti u najkracem mogucem roku na ono sto si mi napisao jos prosle godine :D) |
Quote:
Moraces i mene da podsetis o cemu se radi :) |
dont worry, citiracu...
|
Uhh, izvinjavam se na poprilicnom kasnjenju svima...
@oggy Quote:
Quote:
Quote:
Ne, pazi, realno i ne bi bilo tako lose da se proba sa tako necim (ne neki ozbiljan festival), ali s obzirom na situaciju (tipa "ko ce to da slusa, bolje ja da gledam Rosalindu") i na kvalitet zvuka koji se emituje, od toga nema nista. Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:33 PM. |