![]() |
Re: Rumski Majice...3 put...Akcija
Quote:
btw moze se stampati do 6 boja ali sumnjam da bi neko hteo tako sarenu majcu :da: |
@ diviner
sada sam tek video sta si napisao. Ajde nazvacu te ja danas pa cemo se dogovoriti, a ti onda nadji nacin da vidimo koliko ljudi je zainteresovano. |
E bas mi je drago sto pokrenuh temu :da: ja uzimam 2 kom...pisi tamo :D
|
Meni je ovo što sam vidio sa slika super, samo bih ja osobno smanjio prednji logo, a sve ostalo kul.
Ja si budem uradio ruDAW userbar, pa ću si u sigove poubacivat :D |
Ako se mene pita.,..ja sam za lijevu varijantu.
Zasto? Onaj tko zna, i cuo je za RUDAW, zna i za rumski, sigurno. .....a i ljepsi mi je. |
Quote:
|
Jeste, to je prednja i zadnja strana za bijelu i crnu varijantu...Pogledajte prvu stranu ove teme! |
Sa prednje strane bi logo mogao da prepleten
onako nenametljivo(osencen, u pozadini) ispod par dirki ili nesto slicno sto je vezano za muziku ( samo ne violinski/bas kljuc) .... :) :grin: :da: p.s. u jednoj radnjici ima neka francuska roba??? Konkretno , polo majce od kvalitetnog,krupnog pamuka(tipa La Costa). Izuzetno su kvalitne-isprobano 100%.Cena im je bila 300din. Ali mislim da nema bele i crne. Tamno plave, jarko crvene i na pruge:cveno,zuto,plavo. ??? |
stampa je 1 euro po majici (dve boje napred i dve nazad) na 50 kom.
E sad ako ima zainteresovanih neka vide sa nekim ko je odgovoran za to pa da se izorganizujemo. A kontam da je to uvek najveci problem :D |
Ja sam za! Racunajte i meni par komada...
|
All times are GMT +1. The time now is 10:55 AM. |