Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Samogradnja studijske ezoterije (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12129)

bpucekov 18-09-2008 08:24 AM

Re: Samogradnja studijske ezoterije

ma te haufe sam izvadio iz starog lola audio miksera koji je totalna krama ali ima dobre trafiće i p&g kliznike oznaka trafića je st965 paako neko ima kakve podatke o njima nek javi

bpucekov 18-09-2008 07:42 PM

hej franko baš sam pogledao malo tvoju internet stranicu i ona prića o osnivanju piratske radio stanice u rijeci me strašno podsjetila na jednog mog super frenda iz rijeke on se zove odnosno zovu ga đero radi na mislim da se to sad zove radio maksimum znaš li ga možda

FrankoPanko 18-09-2008 08:29 PM

Ne znam. Mozda se i znamo iz vidjenja, ali to ime nisam nikad cuo, a ni ja nisam vec godinama u tom poslu. Mi smo (troje mojih prijatelja i ja) osnovali radio stanicu "Porto Re" jos pocetkom daleke 1991. pa do 1994. kao pirati, a 1998. grad dobiva koncesiju. ...I naravno, onda se politika umjesala u sve to i za nas entuzijaste nije vise bilo mjesta. :( Od tada pa do danas se promijenilo barem 5-6 direktora i isto toliko garnitura zaposlenika, a radio (mp3 player) vegetira na respiratoru sa pulsom koji biva sve slabiji. Tuzno!

Malo smo off topic, ali srce me zaboli kad vidim na sta je to spalo. :drunk:

Btw, i moja web stranica je vec puna prastarih informacija i opreme koja je odavno vec revitalizirana! :wink:

decibel 20-09-2008 07:49 AM

Svaka cast FrankoPanko! Punih 10 godina radim studijski posao na ovaj ili onaj nacin. Pre svega sam aranzer a sve ostalo (kompozitor, snimatelj, ton majstor...) silom prilika. Zakljucak koji sam doneo posle toliko godina rada je da AKO HOCES DOBAR PREAM NAPRAVI GA SAM. Poceo sam pre nekoliko dana da pravim Gyraf GIX a zavrsicu ga (izuzev kutije) za dan ili dva. Cim nesto uradim poslacu snimke. I sam jedva cekam da cujem rezultate. Razlog zbog koga mislim da je to prava stvar (praviti studijske sprave) je sto je toliko jednostavno konfigurisati ih kasnije kako god ti odgovara. Pozdrav svima na ovoj temi i svim "citacima". Ne plasite se da krenete u samogradnju. Zaj... monopolske firme koje daju samo deo kvaliteta. Kad prvi put cujete zvuk ulaznog i izlaznog trafoa upi....... se od srece. ;-)

FrankoPanko 25-09-2008 08:22 PM

1 Attachment(s)
Stigla nova kolekcija front panela "jesen/zima 2008" designed by SandRob! :D
Uskoro dovrsavam "Stripper-a" (channel strip) i "Ganger-a" (24 kanalni summing box u diskretnoj fet a-klasi).

SandRob 26-09-2008 12:05 PM

Quote:

Originally Posted by FrankoPanko (Post 218077)
Stigla nova kolekcija front panela "jesen/zima 2008" designed by SandRob! :D
Uskoro dovrsavam "Stripper-a" (channel strip) i "Ganger-a" (24 kanalni summing box u diskretnoj fet a-klasi).

u jebate! :D

znaci, proslo je i bez kotiranja?! ili ti je ovo napravi onaj tvoj kumpanjol?
pazi kako otvaras buze za vumetre! :)

DeMa 26-09-2008 01:05 PM

Pratim ovaj podforum i jedva cekam.
Da kazete da ste gotovi djelom.
Svaka cast.

Pozz
Denis

FrankoPanko 26-09-2008 02:12 PM

Sandro, ovo je napravio moj kompanjon, a imao sam jedan 3U panel (bez kutije) pa mi je otisnuo jedan primjerak, nikad se ne zna:wink: !
Jesi ti ono izmjerio i poslao u Zg? ...Ili moze proc i ovako s tim da narucim samo kutiju? Svakako da cu pazit na otvore za vu metre.

SandRob 26-09-2008 05:53 PM

ma nisan. znas da san crta u korelu a u njemu bas nisan spretan. prova san kotirat, ali me bas kote ne slusaju. i podebljavanje crtica je sad nemoguce... samo sto ja mislin da su dovoljno debele. sto kaze ovaj tvoj? jesu mu tanke bile crte za sitotisak?

ajde, cut cemo se na telefon pa cemo se dogovorit. :da:

Shot 26-09-2008 08:39 PM

@Sandro

Ako trebas pomoc s Corelom, javi se! Ja se relativno dobro snalazim u njemu. Sve nacrte sam do sad u njemu radio (smijte se svi, al moze se i u njemu!).

I nisi mi nikada javio jesi li dobio onaj moj mail sa testovima frekvencija od Pulteca? Ja sam sve usnimio i poslao ti da analiziras!!

All times are GMT +1. The time now is 02:00 PM.