![]() |
Re: Rumski Session
...Binsku opremu = bubnjevi, gitarska i bas pojacala, keyboards, pedale...
... a za majkove i monitoring se valjda ne moramo brinuti posto to (nadam se) spada pod razglas :) :D |
Pored gitare i pedala nisam mislio da vucem i pojacalo iz BG jer sam bez kola ali ako bas mora i to...
Jebote, mozda i prezivim taj prvi Oktobar. |
E jbg :\
Upravo saznadoh da dolazi Simon Posford (Halucinogen, Shpongle), otac psytrance muzike 01.10. u Barutanu ... Ipak ne bih to smeo da propustim, nadam se da cete se lepo provesti ... tj. znam da hocete :) |
nisam shvacen, opet :) ja ne dovodim jos cetvoro, nego sam spreman da primim 4 beogradjana u kola uz zajednicku podelu troskova benzina (vozim bezolovni mamu im njihovu!), znacu kolika je cena par dana unapred.. inace dolazim sam, veoma radoznao.
|
A sto za mene Jelena onaj smajli sto lici na mrtvaca? :o :confused:
Istina, nije daleko od pravog stanja stvari, ali ne treba baksuzirati :) Ja sam samo rekao da cu da pijem Ivanovu kafu, a ako neko bude napravio rostilj, probacu i njega, ja sam uvek spreman za saradnju :D:D:D Kolace da i ne spominjem :D Mozda nagovorim i Maxa da dodje, ali ce se on verovatno pojaviti pod kukukljicom KKK :) |
Mislim da bi svako trebao da ponese svoj instrument! Jedino pojacala, bubnjevi i razglas su bitni! Ako niko nece da donese svoje, ajde onda da se skupi kinta pa da se iznajmi!
Ja cu doneti svoj klav i stalak! giteristi svoje gitare i basisti svoja vesla i to je to! ;) |
Ponesite instrumente. Monitore, mikrofone i ozvucenje imamo.
Pitanje su bubnjevi i gitarska i bas pojacala? Pa zar ja zena treba o tome da razmisljam? :rolleyes: Uh... Eto ostadosmo bez Sumanutog zbog psihodelije....... Pa zar ti to da propustis?! Inace, prostor je rezervisan. :D |
Oggy, pa ti rece da ces iz kaficu da nas cekas ispred, pa sam pomislila da ti nece biti lose malo i da zadremas.
|
Quote:
-- .. Ljudi mnogo mi ja zao sto necu moci da se pojavim .. ja cu ostati bez dobrog provoda i svirke a vi bez dobre kafice .. poznato je da kafu najbolje kuvaju oni koji je ne piju:) Imam mnogo obaveza , period mi je kada stvarno ne mogu da mrdnem od posla :( .. |
bas mi je krivo to necu prisustvovati... da ste makar napravili to oko koncerta prodigy-a... bilo bi mi gust samo brijati sa takvim ljudima...:(
ali ajde ako neko ima neku vikendicu zapadnije pa da se napravi neki Gathering, ono "rumski zuraja", "rumski tulum" i sl. pa da traje dva dana... nesto kao sportske igre radnika "petrola" samo bez sporta....:) |
All times are GMT +1. The time now is 05:47 AM. |