![]() |
Samo.....
.... posto je topic "matering takmicenje", zar ne bi trebalo da sledi neka nagrada za pobednika? :P |
Bolje je sada SandRob... Color - vrlo dobro na vecoj jacini kada sam slusao,a na slabijoj mi nesto fali... videcu jos,posto sam sada u zurbi...
|
Quote:
Sta koristis da rasiris/suzis bazu u odredjenim frekvencijama? To je neki multiband Stereo imager ili? To se cini kao zanimljiva alatka, nemam je.. :( E a ovo s'ovim :arrow: mi isto nije jasno... :? |
Quote:
Quote:
|
to sa sirenjem i suzavanjem ti ima ozone. ja ga skoro nikad ne koristin, ali kako ste rekli da vam je moj mastering maglovit, promisli san kako bi s njegovin ekciterom (ni ekciter bas ne koristin puno, inace) jos moga malo dodatno rastirat maglu, a da ne dizem vise eq. :wink:
|
Quote:
|
:bend:
Da, ja sad bas gledam, nesto su se unervozili.... Garant zure da sto pre odprase svirku pa brzo na :beer: da se iskuliraju :wink: E a taj Ozone, da ga preporucimo i nekoj meteoroloskoj stanici? Izgleda da radi posao :wink: |
SANDRO:
"bdv: kojega vraga ova strilica ulice kad napisen 'neznan'?!?! " Decki.... primite moje najdublje isprike!!!!! Ja sam kriva u vezi ovih strelica..... stvarno nisam htjela :lol: .... Ubacivala sam nove smajlice i taj je slucajno ostao i zove se "nezna" (trebala sam ubaciti neki drugi.... i bla bla.. nije bitno).... tako da svaki put kad ste vi napisali nezna (tko vam je kriv sto pisete bez razmaka :wink: )..... dosla je strelica umjesto teksta. Idem sad to rjesiti!! :<> svima... Anita |
Svaka ti cast Gianfranco, kako si onaj mastering odradio!! Probao sam i ja, ali ne pije vode...nema definiciju, ne moze ti prici ni izdaleka!! Moram jos da ucim! :shock:
|
neznan. meni se gianfrankov master bas ne dopada. za moj ukus je previse ispeglan. ok. razumin ako taka muzika to zahtjeva, ali ne virujen da zahtjeva da se izoblici zvuk, ko sto se se gianfranku dogodilo na snareu i opcenito na visokima. bas bi voli cut sto je taj tip napravi?!
|
All times are GMT +1. The time now is 03:42 PM. |