![]() |
Re: Bufet Del Rumski
Zaboravio sam torbu pored sanka, ako cujete neki sat da kuca u njoj..... to nije sat:mrgreen:
|
Quote:
|
boli me glava
jooj! |
Quote:
|
Tata nema kola, jeli moguce da je tvoj!
|
E, jel' oseca neko ovde da nesto mirise?
|
ma, bre oseca se........
|
Konobar, otvori prozore bre....... uhhhh...... stipa za oci.....
|
A, da..... evo ga cuveni Prducent Zvina.......
|
Ako nastavis da zavitlavas cuvene producente moracu da uvedem novu tacku statuta!
Disciplina je osetno popustila. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nisam ja napravio taj GNJUSAN ČIN! |
boooooliii
jako! uuuf |
Tim miomirisima ste rasterali sve goste, sram vas bilo...
Eto, ja cu morati da zapevam nesto ne bi li se zbog mog slavijskog glasa vratili: "Udavija se . . . jedan Nislijski kalfa u Nisavu , bas kud Brzi Brod. A njegova . . . zena Stanika i kuka i vika . . .crni Aleksa... udavija se..." :dj: |
Quote:
|
Quote:
-Tihomir -Tugomir -Matilda Ovo je izgleda bila Matilda, ma da, mozda i nije, s' obzirom na to da ipak ima prezivelih:rotfl: |
U cemu je slicnost 'Otpisanih' i prdeza ?
Tihi je najopasniji:D |
Quote:
I CIA, Mi-6, KGB i Izraelski MOSAD znaju za ove podatke, ali ih ne iznose u javnost da ne bi stvarali paniku. |
Kakva si ti budala Deki!!!
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl: |
Quote:
ne ubija ubija |
Quote:
|
Ja se izvinjavam na neugodnosti. Evo, slucajno, mogu da ponudim supersonicni otpusivac - komplet za WC solju sa turbo digitalnim ubrizgavanjem i pogonom na sva cetiri... sinhronizovan je na GPS, low noise, low jitter, i sto je najbolje, to je VINTAGE model u potpuno modernoj tehnologiji... tako da samo LICI na poznate alatke... :mrgreen:
Rado cu vas uputiti u teoriju nacina koriscenja, a radost stvaralackog rada cu ostaviti vama :da: pozdrav bogi v.d. domar |
Quote:
|
Quote:
|
Pa sta cu kad nema gazde danima...
pozdrav bogi v.d. domar |
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
onda samo gadjas srednju |
E sad ste prevrsili svaku meru. ide novi clan!
|
Quote:
Jedan koji limitira pustanje Matilde (NATO codename za novi Ciklon B) u kafani, a drugi u vezi nishanjenja solje*? :) *kako d**tom, tako i k**om, kao i ustima (bljuvanje):mrgreen: **nos se izuzima, jer pravi muskarac (onaj koji koristi SoundForge, a ne WaveLab kao razmazeni dechacici) uvek istrese surlu na pod WC-a u kafani. |
Re: Bufet "Rumski"
Quote:
|
Gazda, a ja taman imao dobar predlog...
Posto je ovo kafana muzikanata, da u duhu posla WC ozvuchimo... osetljivim kondenzatorskim mikrofonom sa istaknutim sibilantima i da mic stalno stoji ukljucen u razglas kafane! (idekius=genije) To bi sve dovelo u red da u WC-u budu k'o bele lale:da: A kome se "omakne", bar bi nasmejao goste u kafani:rotfl: |
Jos da ozvucavamo dlakave g*zice, de cemo stici? Ajde da dolaze ribe pa i nekako.
|
Quote:
|
Quote:
|
Na zalost nemamo zenski wc, i ovde pocinje ozbiljno da smrdi. Da nas ne zatvore sanitarci?
|
Re: Bufet Dell Rumski
Ma ja se bojim da ne zatvore i nas u kafani, kada je budu proglasili karantinom...:o
pozdrav bogi v.d. domar |
All times are GMT +1. The time now is 02:09 PM. |