Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Bufet Dell Rumski (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14060)

OFF 07-05-2006 10:38 PM

Re: Bufet Del Rumski

Zaboravio sam torbu pored sanka, ako cujete neki sat da kuca u njoj..... to nije sat:mrgreen:

Dushan_S 08-05-2006 02:03 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Zaboravio sam torbu pored sanka, ako cujete neki sat da kuca u njoj..... to nije sat:mrgreen:

Ma nije problem... Ja sam se ba? upla?io da će? da zaboravi? torbu pa sam ti je stavio u prtlja?nik od kola dok si bio u klonji :D Nadam se da si osigurao kola :p

Arthur 08-05-2006 02:06 PM

boli me glava

jooj!

OFF 08-05-2006 02:08 PM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
Ma nije problem... Ja sam se ba? upla?io da će? da zaboravi? torbu pa sam ti je stavio u prtlja?nik od kola dok si bio u klonji :D Nadam se da si osigurao kola :p

Barte, idi upali tati auto:mrgreen:

LACKY 08-05-2006 09:43 PM

Tata nema kola, jeli moguce da je tvoj!

OFF 08-05-2006 10:27 PM

E, jel' oseca neko ovde da nesto mirise?

OFF 08-05-2006 10:28 PM

ma, bre oseca se........

OFF 08-05-2006 10:29 PM

Konobar, otvori prozore bre....... uhhhh...... stipa za oci.....

OFF 08-05-2006 10:30 PM

A, da..... evo ga cuveni Prducent Zvina.......

LACKY 08-05-2006 10:41 PM

Ako nastavis da zavitlavas cuvene producente moracu da uvedem novu tacku statuta!
Disciplina je osetno popustila.

OFF 08-05-2006 10:48 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY
Ako nastavis da zavitlavas cuvene PRDUCENTE moracu da uvedem novu tacku statuta!
Disciplina je osetno popustila.

:rotfl:

idekius 08-05-2006 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
E, jel' oseca neko ovde da nesto mirise?

Ja bih te lepo zamolio da obujes patike i onda nece da se oseca :confused::banghead::confused:

zvincic 09-05-2006 01:22 AM

Quote:

Originally Posted by OFF
A, da..... evo ga cuveni Prducent Zvina.......

nemoj da zajebavas!

nisam ja napravio taj GNJUSAN ČIN!

Arthur 09-05-2006 12:50 PM

boooooliii

jako!

uuuf

idekius 09-05-2006 01:02 PM

Tim miomirisima ste rasterali sve goste, sram vas bilo...
Eto, ja cu morati da zapevam nesto ne bi li se zbog mog slavijskog glasa vratili:

"Udavija se . . . jedan Nislijski kalfa u Nisavu , bas kud Brzi Brod.
A njegova . . . zena Stanika i kuka i vika . . .crni Aleksa... udavija se..."
:dj:

OFF 09-05-2006 01:23 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic
nemoj da zajebavas!

nisam ja napravio taj GNJUSAN ČIN!

Pa nije to sramota, u nekim zemljama je cak i kompliment za domacina kod kog si rucao..... samo sto ja posle ovoga necu rucati bar tri dana..... uuuuuhhhhhhh

idekius 09-05-2006 01:32 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Pa nije to sramota, u nekim zemljama je cak i kompliment za domacina kod kog si rucao..... samo sto ja posle ovoga necu rucati bar tri dana..... uuuuuhhhhhhh

Zvina ima trostepenu gradaciju "zahvaljivanja domacinu":
-Tihomir
-Tugomir
-Matilda

Ovo je izgleda bila Matilda, ma da, mozda i nije, s' obzirom na to da ipak ima prezivelih:rotfl:

OFF 09-05-2006 02:05 PM

U cemu je slicnost 'Otpisanih' i prdeza ?

Tihi je najopasniji:D

idekius 09-05-2006 02:23 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
U cemu je slicnost 'Otpisanih' i prdeza ?

Tihi je najopasniji:D

Pazi, Matilda je zakon. Nastala je genetskim inzinjeringom na pasulju. Naime, preziveli nacisticki naucnici su nastavili razvoj Ciklon-a B koristeci sasvim nova znanja, tj. menjajuci genetski kod pasulja. Prica se da su cak imali jednu radnu grupu u Leskovcu. Tako usavrshen pasulj su potom ti zlikovci rasturili po citavom svetu i kazu da 35% danisnje proizvodnje pasulja na svetskom nivou upravo otpada na taj koji ljudski organizam pobudjuje na stvaranje "Matilde" (NATO codename za usavrseni Ciklon B).

I CIA, Mi-6, KGB i Izraelski MOSAD znaju za ove podatke, ali ih ne iznose u javnost da ne bi stvarali paniku.

Oggy 09-05-2006 03:11 PM

Kakva si ti budala Deki!!!
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl:

zvincic 09-05-2006 04:45 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Zvina ima trostepenu gradaciju "zahvaljivanja domacinu":
-Tihomir
-Tugomir
-Matilda

Ovo je izgleda bila Matilda, ma da, mozda i nije, s' obzirom na to da ipak ima prezivelih:rotfl:

a ne, kod zvine su dvije gradacije...

ne ubija

ubija

09-05-2006 05:06 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic
a ne, kod zvine su dvije gradacije...

ne ubija

ubija

Je*o vas mish, udje covek da pisha kod vas, a ono sve u k**cu u WCu. Dajte bre, otpusite ovu sholju!!!:mad: Nema me danima i odmah haos... Gde je Gazda???:banghead:

boggy 09-05-2006 05:14 PM

Ja se izvinjavam na neugodnosti. Evo, slucajno, mogu da ponudim supersonicni otpusivac - komplet za WC solju sa turbo digitalnim ubrizgavanjem i pogonom na sva cetiri... sinhronizovan je na GPS, low noise, low jitter, i sto je najbolje, to je VINTAGE model u potpuno modernoj tehnologiji... tako da samo LICI na poznate alatke... :mrgreen:

Rado cu vas uputiti u teoriju nacina koriscenja, a radost stvaralackog rada cu ostaviti vama :da:

pozdrav

bogi
v.d. domar

09-05-2006 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by boggy
Ja se izvinjavam na neugodnosti. Evo, slucajno, mogu da ponudim supersonicni otpusivac - komplet za WC solju sa turbo digitalnim ubrizgavanjem i pogonom na sva cetiri... sinhronizovan je na GPS, low noise, low jitter, i sto je najbolje, to je VINTAGE model u potpuno modernoj tehnologiji... tako da samo LICI na poznate alatke... :mrgreen:

Rado cu vas uputiti u teoriju nacina koriscenja, a radost stvaralackog rada cu ostaviti vama :da:

pozdrav

bogi
v.d. domar

Ma, bre Boggy, necu ja da placam alat! Samo sam svrnuo na pishanje i gle chuda... To da ponudis Gazdi, jel' znas??? Njemu ce trebati!:wc:

idekius 09-05-2006 05:18 PM

Quote:

Originally Posted by boggy

pozdrav

bogi
v.d. domar

Nista bez pravog hardvera i analogije, reche Idekius i uze chetku u ruke :D

boggy 09-05-2006 05:18 PM

Pa sta cu kad nema gazde danima...

pozdrav

bogi

v.d. domar

09-05-2006 05:21 PM

Quote:

Jebi ga, Deki, IZVINI! Ja sam $%}* pored sholje!:(

boggy 09-05-2006 05:22 PM

Quote:

Eeee, ali ovaj moj "izum" podrzava i "impulse" ;), a i zvuci bolje :p

pozdrav

bogi

idekius 09-05-2006 05:23 PM

Quote:

Originally Posted by p.e.r.u.n.
Jebi ga, Deki, IZVINI! Ja sam $%}* pored sholje!:(

Opet isti problem... cim se napijes vidis dve sholje i nikako da pogodis koja je ona prava :-)

09-05-2006 05:34 PM

Quote:

Opet isti problem... cim se napijes vidis dve sholje i nikako da pogodis koja je ona prava :-)

:wc:

zvincic 09-05-2006 06:56 PM

Quote:

zato pijes jos malo dok ne vidis tri solje.

onda samo gadjas srednju

LACKY 09-05-2006 08:17 PM

E sad ste prevrsili svaku meru. ide novi clan!

idekius 09-05-2006 08:21 PM

Quote:

E sad ste prevrsili svaku meru. ide novi clan!

Valjda dva clana?

Jedan koji limitira pustanje Matilde (NATO codename za novi Ciklon B) u kafani, a drugi u vezi nishanjenja solje*? :)

*kako d**tom, tako i k**om, kao i ustima (bljuvanje):mrgreen:
**nos se izuzima, jer pravi muskarac (onaj koji koristi SoundForge, a ne WaveLab kao razmazeni dechacici) uvek istrese surlu na pod WC-a u kafani.

LACKY 09-05-2006 08:27 PM

Re: Bufet "Rumski"

Quote:

1.Kao i u svakoj kafani za stolove je dozvoljeno dobacivati meze i pice!
2.Bilo koje drugo dobacivanje(na naciojnalnoj,profesionalnoj,vredjanje debelih, ili nekoj drugoj bazi) smatrace se uvredom!
3.A za svaku uvredu sleduje Ban, Batine ili Perun na private(po slobodnom izboru)!
4.Postavljanje glupih pitanja se takodje sankcionise!
5.Ako vas bije maler treba ici u Smederevo!
6.Pijane goste ne sluzimo!(Clan uveden zbog Idekiusa.)
7.Dozvoljeno je kritikovanje radova clanova foruma, koji imaju vise od 100 postova samo uz novcanu nadoknadu!
8.Novac prikupljen od kritika ide u fond za letovanje!
9.Za letovanje je potrebno posedovati lemilicu!
10.Zabranjeno postavljanje bilo kakvih ozbiljnih i angazovanih pitanja.(krivci Arhtur i Zagor)
11.Zabranjeno je raspravljati o zejtinu i uopste o bilo kakvim mazivima sem slanine i cvaraka!(krivci Diviner i Boggy)
12. Zabranjeno je ozbiljno raspravljati(moze samo onako) o 1225 clanova foruma od kojiih samo 48 ima preko 300 postova(krivac za ovaj clan je Oggy)!
13. Posto nije41-prva, zabranjeno je govoriti u siframa sem Bati Zivojinovicu(clan skrivio Arthur)!
14. Zabranjeno vredjanje kamera, foto aparata(i uopste bilo koje video tehnike u svrhu izrugivanja debelih)( clan skrivio Off)!
15.Zbog ugrozenosti na forumu i restoranima(male porcije), debeli clanovi imaju posebne privilegije(ovo je moja samovoljna i diktatorska odluka)!
16.Pravilo broj 1 je "Sef je uvek u pravu". Pravilo broj 2 " I ako sef nije u pravu primenjuje se pravilo broj 1". Proglasavam Divinera za moderatora jer je pospesio moj diktatorski status(clan skrivio Diviner zbog svog Geblsovskog stava)!
17. U bufetu je dozvoljeno smaranje samo u slucaju ako je smaracu rodjendan( clan uveden zbog Lacky-ja tj. mene zbog smaranja za rodjendan)!

18. Zabranjeno je u buffetu kovati urote bilo koje vrste(kradja guma sa decijih bicikla,cevapa iz tanjira dok je covek u toaletu itd.) i uopste bilo kojih aktivnosti koje vode lakom sticanju dobara i pozicija.(clan uveden zbog Idekiusa i Oggy-a)
19. U buffetu je strogo zabranjen pristup zenama!( ovaj clan nije skrivio neko, cisto se namece zakljucak "sta ce ovde")
20. Za sefa sale proglasavam Idekiusa, a za zamenika Oggy-ja (clan se uvodi zbog navale gostiju u kafani i neko mora da vodi red. Zamolio bih sefove da posebnu paznju obrate na Peruna koji non-stop zapodeva kavgu) a za tehnickog konsultanta ( znaci ako se pokvari kaffe aparat ili vodo kotlic) proglasavam Boggy-ja, kao naj potkovanije lice. I jos jedna stvar, zabranjeno je stipanje konobar"a" ili "ce". Takodje proglasavam Off-a za zvanicnog izbacivaca u kafani ( cisto da bi nervirao pijane goste)!
21.Toalet se do daljnjeg zatvara (veliku i malu nuzdu od sada cete vrsiti preko puta u stubistu, a koga navataju stanari i ocinka da je iz buffeta bice banovan) i zabranjuje se diskusija o bilo kojoj fekalnoj disciplini (pravili uvedeno zbog vecine salnih gostiju)!
Izvolte!

Ps. ovo su pocetna pravila koja ce se po potrebi prosirivati.

Red rad i diktaturaaa !!!!!

idekius 09-05-2006 08:37 PM

Gazda, a ja taman imao dobar predlog...
Posto je ovo kafana muzikanata, da u duhu posla WC ozvuchimo... osetljivim kondenzatorskim mikrofonom sa istaknutim sibilantima i da mic stalno stoji ukljucen u razglas kafane! (idekius=genije) To bi sve dovelo u red da u WC-u budu k'o bele lale:da: A kome se "omakne", bar bi nasmejao goste u kafani:rotfl:

LACKY 09-05-2006 08:41 PM

Jos da ozvucavamo dlakave g*zice, de cemo stici? Ajde da dolaze ribe pa i nekako.

zvincic 09-05-2006 10:54 PM

Quote:

Gazda, a ja taman imao dobar predlog...
Posto je ovo kafana muzikanata, da u duhu posla WC ozvuchimo... osetljivim kondenzatorskim mikrofonom sa istaknutim sibilantima i da mic stalno stoji ukljucen u razglas kafane! (idekius=genije) To bi sve dovelo u red da u WC-u budu k'o bele lale:da: A kome se "omakne", bar bi nasmejao goste u kafani:rotfl:

ja sam radije za onu drugu opciju, da postavimo kameru u zenski wc

OFF 09-05-2006 11:53 PM

Quote:

Originally Posted by p.e.r.u.n.
Ma, bre Boggy, necu ja da placam alat! Samo sam svrnuo na pishanje i gle chuda... To da ponudis Gazdi, jel' znas??? Njemu ce trebati!:wc:

E, perune (.......), ako imas problema sa odvodom piva, mogu ja iz vojske da maznem za tebe jedan kateter. Onda samo praznis kesu povremeno, a mozes da je das i konobaru da istoci, da ne ustajes od stola

LACKY 10-05-2006 12:28 AM

Na zalost nemamo zenski wc, i ovde pocinje ozbiljno da smrdi. Da nas ne zatvore sanitarci?

boggy 10-05-2006 12:39 AM

Re: Bufet Dell Rumski

Ma ja se bojim da ne zatvore i nas u kafani, kada je budu proglasili karantinom...:o

pozdrav

bogi

v.d. domar

All times are GMT +1. The time now is 02:09 PM.