![]() |
LJudi sto ste se natakarili jedni na druge.Vidim ja da ce HRKLJUS morati da proradi.
|
Heheheh, nije ba tema se polako normalizuje!
Ja ne mogu ostati ravnodushan kad vidim rijech DZIHAD, padne mi mrak na ochi, odalamio bi rodjenog oca u tom trenutku! Nije mi do religiozne ili politichke zaHebancije! Ovdje sam doshao da shta nauchim i upoznam kakvih finih ljudi, al Hebiga uvijek se nadje neko da to srushi! :? |
ha, ha!!! i mene je ovo podsjetilo na nadrealiste, a ni monti pajton nije daleko :lol:
ajde, idemo se lipo pomirit i homo naprid u nove radne pobjede. 8) |
Ma ja sam agresivan kad pomislim na politiku i religiju, i onda planem momentalno, ove dvije teme nema u mome zivotu. Nije meni tehsko dati izvinjenje bilo kome koga sam uvrijedio, al dajte malo ljudi.....! Nije me briga cime se bavite, ovdje smo valjda svi iz istog razloga, da olakshamo softwersko/hardwerske muke jedni drugima, i toga se i treba drzati. Ni malo humora ne shkodi, ali do nekih granica!
|
Zasto admini ne reaguju na ovo sve sto se dogadja na forumu? Za mnogo manje stvari je jedan clan kome se ne secam vise imena bio (s pravom) banovan. Ako dopustimo da se ovako prostacki psuje i vredja dokle cemo stici? Ovde niko sem doticnih, pogodjenih kritikom turbo folka nije pomenuo ni naciju ni veroispovest i ne verujem da je to ikome i palo na pamet. To sto oni ne mogu da se pomire sa cinjenicom da postoje i ljudi koji to smece ne slusaju to je njihov problem i ne treba s tim da opterecuju ostale. Svako ima pravo da kaze svoje misljenje i ono se ne mora akceptirati ali se mora tolerisati. A ti Cevap sto kazes da postanes agresivan kad... leci tu svoju agresiju ali ne ovde, leci je tamo gde si je i nakupio a bice da je to bilo slusajuci kukumavcenja sa Pinka i Granda. Nije ni cudo sto je ovaj narod agresivan kad ga mlate ovakvom muzikom 24 sata na dan.
|
Chuj jarane, de skini se vishe sa mene! Pusti me!
|
Nisam ja tebi jaran i ne dao bog a nisam se ja ni popeo na tebe nego si ti bio taj koji je doveo do ovoga svega svojim prostaklukom.
|
Ima jedan post za tebe i tebi slichne na razno!
|
Za tebe i tebi slicne se ne moze ni napisati dovoljno recit post.
|
Hej, stvarno nemam zivaca da ih troshim na tebe! Ma ignorishem te ubuduche!
|
All times are GMT +1. The time now is 08:12 AM. |