![]() |
Re: Studio "Mack"
super ideja ovo s patchbayima!
to je uostalom trajniji spoj kad direktno zalemiš! kako to da nisi išao na Bantam/TT patchbay? |
Marine svaka cast ovo izgleda svetski! konacno da vidim da neko ubaci gsr u custom sto... malo mi je u pocetku bilo cudno sto su monitori sa strane, reko bolje da te nista ne pitam sigurno postoji neki razlog, pa eto kad spomenu taj 4k monitor tek onda ima smisla...
a sto kaze Shot sto nisi iso sa bantam-ovim petchovima kad si vec nameravao da ih lemis? interesuje me, koja je najbolja varijanta za povezivanje sa mixerom, da ti budu uvek i majk-instrument imputi dostupni, i da povezes ceo rack, i plus da koristis gsr ko daw kontroler? e i da, kako si resio prolaz kablova da se ne vide, jel ce prolaziti kroz metalnu konstrukciju stola? cini mi se da je to bila opcija na agrosyima... jos jednom sve pohvale izgleda perverzno! :thumbsup: |
Quote:
Hvala za stol, imam jos par sitnica oko tapiciranja nekih rubova da zavrsim, al vise manje sam zadovoljan kak je sve ispalo. Sto se tice povezivanja mixera ja radim u modu da budem sa faderima pisal automatizaciju u daw, a sve budem analogno sumiral i radil out of the box sve vise i vise kak budem polako kupoval dream gear . Uglavnom kompletan wiring mixera sve ide na patchbayeve osim direct out jer mi nisu potrebni, tako da imam sve pod rukom jer budem koristil i master insert i za grupe posto velim planiram raditi kompletno na mixeru i kasnije samo master snimiti na daw :) Takoder bi uzel neki stereo tape recorder ako naleti koji na oglas. I da prolaz kablova iz wallboxa sam rjesio isto kao i na argosy mirage kroz noge stola, dok za kablove od patchbaya sam sastrane napravil posebne rupe da produ kablovi tocno idu iza mixera kroz cijevi |
Evo nakon par dana rada do kasno u noc live room je spreman. Budem danas odradil snimanje bubnjeva da cujete kako zvuci soba :)
http://i1277.photobucket.com/albums/...ps12anrhpe.jpg |
Svaka cast , veoma dobro sve izgleda i verujem da ce tako i da radi
|
hvala! ;)
sutra se zavr?avaju sitnice i u utorak sti?e prvi bend na dvotjedni session :wink: |
ako ?elite ovdje mo?ete pratiti moj rad i rad studia:
https://www.facebook.com/mack.produc..._type=bookmark trenutno je u tijeku session od dva tjedna, trash metal band iz maribora i slike sti?u većinom svaki dan ;) studio je gotov 95%, dekoracijski detalji fale i ne? sitno namje?taja kojeg imam u planu napraviti! :) |
Zar stvarno neče? imati desne stene:confused:
|
oću, ali kod trackinga mi nije bitno :) mixing je zadnja 4 dana sessiona
|
Ok, kao ?to sam več napomenuo simetrija je osnova kod akustike kontrolne sobe!
Pripazi i da je rigidnost (pa i refleksija i absorpcija) levog i desnog zida (koliko ide) jednaka. |
All times are GMT +1. The time now is 04:00 AM. |