Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Cubase 7 Elements WORKED haha (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45342)

psionic 30-12-2013 10:25 PM

Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Dual paner ? Nema ga... :(
Tempo track - ne moze da se doda, samo onaj u veliki posebnom prozoru.
Mislis na kursor ? (vertikalna linija koja prati trenutnu playback poziciju) Takav je i u 7 full, mislim da ne moze da bude tanji, mada meni nikad nije smetao da namestim wav - koristim zoom opciju.

alfom 30-12-2013 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 354757)
Dual paner ? Nema ga... :(
Tempo track - ne moze da se doda, samo onaj u veliki posebnom prozoru.

:(:mad::(:mad::(

STUDIOTON 30-12-2013 10:31 PM

pa dobro .. cubase 7 full kosta 550? .. element kosta 70? .. element je za nezahtevne korisnike/amatere .. sta se cudite sto nema ovo/ono :grin:

Moritz 31-12-2013 04:11 AM

Vala bash !...kukate.zasto BMW 1 nema sve sto ima BMW 7 a pride ste ga dobili za dz :confused:
Mada ko zna, mozda sad odresite kesu pa pazarite full 7-icu :D

psionic 31-12-2013 12:11 PM

Quote:

Originally Posted by Moritz (Post 354761)
Vala bash !...kukate.zasto BMW 1 nema sve sto ima BMW 7 a pride ste ga dobili za dz :confused:
Mada ko zna, mozda sad odresite kesu pa pazarite full 7-icu :D

Ja samo uporedjujem dve verzije - sto se kaze - "iz prve ruke", jer sumnjam da bi bilo ko od vlasnika full 7, instalirao ovo. Opet, ja kuci nemam full verziju, pa mogu da se zajebavam, bez da upropastim nesto...

A i nemaju svi 5 glava u fioci, spremni da kesiraju za softver (nas narod nije navikao da kupuje nesto sto ne moze da se opipa rukama :D) i ne bave se svi ovde profesionalno ovim poslom... Kome treba, vec ga je kupio.

BTW - postoji fazon sa EDU verzijama Cubasea - za one koji su doziveli katarzu sa ovim izdanjem, pa bi da ga pazare. Npr, poturite Steinbergu dokument da ste student (moze to da se nekako nabavi, siguran sam, ili angazujte pravog studenta) i ostvarujete ogroman popust. Nisam sam probao, ali ako bih ga ikad uzimao za "po kuci", uradio bih to tako... Cena u tom slucaju je oko 350e. Bez ikakvih ogranicenja u buducnosti ili sada - prava - FULL verzija softvera. Jedino sto "nije za commercial use", ali koga to bole stojan. Takodje, upgrade na npr - 8 ili sta ce vec da smisle u buduce, takodje kosta koliko i svakog drugog ko je kupio full edition.

alfom 31-12-2013 01:04 PM

E, baš tako psionic, kako si napisao.
Veni, Vidi, Odbacih ...
Sve ovo je imala (a i sada ima) već pomenuta Sequoia. Samo što je jadni Magix išao deset godina ispred vremena i ništa sa njom nije uradio, pa se bacio na nekakve dobro našminkane aplikacije.
Draga moja 5-ica i draga moja Sequoia!
A što se tiče raje i trgovanja, samo što je džabe i da piše da tezgu drže H2O i ostali dragi pijačari!
A da je CuBase 7 Full Version 'Made In China', koštao bi bar 20 evra na pijaci.

Jan 31-12-2013 01:21 PM

Jel postoji nacin da se ova VST lista plaginova, kad se klikne na insert resizuje, mislim da bude veca ? Pokusavam da je uvecam klikom na ivicu prozora, na donju stranicu itd, ali ne ide

darkstar 31-12-2013 03:40 PM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 354763)
Ja samo uporedjujem dve verzije - sto se kaze - "iz prve ruke", jer sumnjam da bi bilo ko od vlasnika full 7, instalirao ovo. Opet, ja kuci nemam full verziju, pa mogu da se zajebavam, bez da ....

Mnogo bi jaka fora bila da moze da se dokupi jos jedan kljuc po nekoj nizoj ceni za kod kuce... probao sam da to iznesem jamahi kao problem medjutim nece da se upustaju u diskusiju...

loscolorados 01-01-2014 05:03 PM

Quote:

Originally Posted by STUDIOTON (Post 354759)
pa dobro .. cubase 7 full kosta 550? .. element kosta 70? .. element je za nezahtevne korisnike/amatere .. sta se cudite sto nema ovo/ono :grin:

elements ko?ta 100 evra

Mogli 02-01-2014 02:22 AM

Quote:

Originally Posted by alfom (Post 354768)
E, ba? tako psionic, kako si napisao.
Veni, Vidi, Odbacih ...
Sve ovo je imala (a i sada ima) već pomenuta Sequoia. Samo ?to je jadni Magix i?ao deset godina ispred vremena i ni?ta sa njom nije uradio, pa se bacio na nekakve dobro na?minkane aplikacije.
Draga moja 5-ica i draga moja Sequoia!
A ?to se tiče raje i trgovanja, samo ?to je d?abe i da pi?e da tezgu dr?e H2O i ostali dragi pijačari!
A da je CuBase 7 Full Version 'Made In China', ko?tao bi bar 20 evra na pijaci.

Sladak limun i kiselo grozdje... :)

All times are GMT +1. The time now is 02:04 AM.