![]() |
Re: Besplatni protools 10 hd za sve
Quote:
Pozdrav, Vasa |
I opet mi puce PT ...
shift+del for real. |
Puca i meni........ MF:...........................
Kako to riješiti? |
Quote:
Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.1) on Desire HD |
Ali iskreno da vas pitam: Koji će vam moj taj PT uop?te, braćo slatka :confused: Ako vam stvarno treba (ako posao to tra?i) odre?ite kesu pa platite. A ako vam je do toga da ne?to snimite ili da smiskate ne?to ?to ste snimili, valjda već imate par gigabajta sličnih programa :confused:
Ako mislite da će vam u budućnosti zatrebati za posao, pa biste da probate - probajte ga kad vam stvarno bude nu?an, pa vam neko ponudi neke novce. U tom slučaju će vam se isplatiti i da se zadu?ite da biste ga legalno kupili, po?to ćete znati da mo?ete da vratite dug. I sigurno ćete imati par dana lufta da se upoznate sa programom, po?to nije neki bauk, kao ?to nije ni anđeo spasitelj. Pozdrav, Vasa |
Ali, tranzijenti... interno sabiranje...
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
meni evo treba realno. Nemam para da kupim legalni, a koristim ga za posao od kojeg hranim porodicu. ali ne zarađujem dovoljno da bi dalje ulagao u studio. Takvo vreme došlo. Mali poklon od piratskog proleterijata, naravno da pobuđuje pažnju, i baš bi voleo da proradi zaista. I on, i Cubase6 i sve što koristimo, da bi u uslovima ovakvog tržišta makar neki sound i cash napravili.
|
dodjte kod mene pa mixajtee hehe, koji sam ja onda sreckovic kad radi jos jbt . sad do cega je ko ce ga znati, i ja ba usao par puta smixao nesto, vidim fino rade njegovi plag, da ne treba nist sa strane. al et, fino se k. na desktopu sa pt10 ikonom hehehe, i slazem se s Arthurom . isto.
|
Quote:
Da ne bih nagađao, bilo bi kvalitetno da objasni? i meni i drugima za?to ti je PT realno potreban, makar da bismo saznali za?to se isplati juriti za njim. Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 11:31 PM. |