Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Besplatni protools 10 hd za sve (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=42344)

awacs 03-10-2012 10:26 PM

Re: Besplatni protools 10 hd za sve

Quote:

Originally Posted by Ngino (Post 334810)
Meni na XP-u SP2 kaze da ne moze da ga instalira na ovaj sistem! :cry:

Kažu zlikovci da su ga spremili za W7 SP1. Ne znam, nisam probao, ali tako piše...

Pozdrav,

Vasa

MUzzY 05-10-2012 02:29 PM

I opet mi puce PT ...
shift+del for real.

Ad Fines 10-10-2012 03:26 PM

Puca i meni........ MF:...........................
Kako to riješiti?

Mika Technika 10-10-2012 06:15 PM

Quote:

Originally Posted by Ad Fines (Post 335206)
Puca i meni........ MF:...........................
Kako to rije?iti?

Uninstall

Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.1) on Desire HD

awacs 10-10-2012 06:37 PM

Ali iskreno da vas pitam: Koji će vam moj taj PT uop?te, braćo slatka :confused: Ako vam stvarno treba (ako posao to tra?i) odre?ite kesu pa platite. A ako vam je do toga da ne?to snimite ili da smiskate ne?to ?to ste snimili, valjda već imate par gigabajta sličnih programa :confused:

Ako mislite da će vam u budućnosti zatrebati za posao, pa biste da probate - probajte ga kad vam stvarno bude nu?an, pa vam neko ponudi neke novce. U tom slučaju će vam se isplatiti i da se zadu?ite da biste ga legalno kupili, po?to ćete znati da mo?ete da vratite dug. I sigurno ćete imati par dana lufta da se upoznate sa programom, po?to nije neki bauk, kao ?to nije ni anđeo spasitelj.

Pozdrav,

Vasa

MUzzY 10-10-2012 06:54 PM

Ali, tranzijenti... interno sabiranje...

awacs 10-10-2012 07:08 PM

Quote:

Originally Posted by MUzzY (Post 335216)
Ali, tranzijenti... interno sabiranje...

... i harmonici:harmonikas:

Pozdrav,

Vasa

Arthur 10-10-2012 07:59 PM

meni evo treba realno. Nemam para da kupim legalni, a koristim ga za posao od kojeg hranim porodicu. ali ne zarađujem dovoljno da bi dalje ulagao u studio. Takvo vreme došlo. Mali poklon od piratskog proleterijata, naravno da pobuđuje pažnju, i baš bi voleo da proradi zaista. I on, i Cubase6 i sve što koristimo, da bi u uslovima ovakvog tržišta makar neki sound i cash napravili.

branoy 10-10-2012 08:33 PM

dodjte kod mene pa mixajtee hehe, koji sam ja onda sreckovic kad radi jos jbt . sad do cega je ko ce ga znati, i ja ba usao par puta smixao nesto, vidim fino rade njegovi plag, da ne treba nist sa strane. al et, fino se k. na desktopu sa pt10 ikonom hehehe, i slazem se s Arthurom . isto.

awacs 10-10-2012 08:50 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 335219)
meni evo treba realno. Nemam para da kupim legalni, a koristim ga za posao od kojeg hranim porodicu. ali ne zarađujem dovoljno da bi dalje ulagao u studio. Takvo vreme do?lo.

Pa sad, ne znam ?ta ti podrazumeva? pod "realnom potrebom" :confused:

Da ne bih nagađao, bilo bi kvalitetno da objasni? i meni i drugima za?to ti je PT realno potreban, makar da bismo saznali za?to se isplati juriti za njim.

Pozdrav,

Vasa

All times are GMT +1. The time now is 11:31 PM.