![]() |
Re: Windows 7 64bit i Cubase 5
hehe malo kasne :D momci sve ba radi :D , jedino hipersonic 2 bagovit msm sa presetima, znam snimim u cubase5 pre projekat , kad ucitam ne zapamti boje koje su bile u hiper, jbg, pa ga isbrisao, necu da radim sa greskama iako je super vsti, nadjem zamenu uvek. u mene je 64 bit win7, sve radi al naravno na 32 bit DAW-owima, jer mislim da to nisu 64 bitni vsti, ispravte me ako gresim
|
Quote:
|
oo pa fala na toj informaciji, vraticu ga i to isprobati, super je i to, ako je samo pri problematican mogu preko toga preci lako :)
|
Kod mene na Windows 8 64 bit radi Cubase 5 32 bitni, imam 8 GB RAM i on to koristi bez problema (znam zato što na 32 bit Win XP nije mogao da potera malo zahtevniji BFD2).
|
mislim da si fulao
jel isti komp u pitanju ili drugi koliko se ja razmem u tematiku 32 bita ne mogu vidjeti tvojih 8Gb rama bar je kod mene tak, osim ako koristi? briđ ja bih rekao da je nekaj drugo u pitanju |
Tako je damire...moze da se koristi do nekih 3.5GB po procesu (sam Cubase.exe), iliti oko 5GB ako se gleda po task manageru....
|
Isti komp, ja mislim da BFD2 koristi zaseban proces za semplove, uglavnom znam da na XP32b nije moglo da radi, a sada sve radi bez problema.
|
Radi zato sto si na XPu mogao da koristis do 2GB po procesu, a sada mozes do 3.5-4GB... Limit je nesto povecan, ali i dalje postoji...
|
to da ali onih 8 gb jok
ima jo? jedna fora koja se rijetko uzme u obzir.. Sama instalacija operativnog sustava i dodatnih softvera nekad zna napraviti spačku, blokirati nekaj, opteretiti ne? drugo i tako redom. Dakako i ne mora. nova instalacija istog OS-a, istog popratnog spftvera i sve radi sasvim deseto dakako ne mora biti...samo navodim primjer |
Jel neko zna koja je stabilna verzija jBridge-a dostupna u narodnoj varijanti?
W7 x64 i Cubase 5.1 32bit. Tnx! :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 01:55 PM. |