![]() |
Re: Apple iPad2
Quote:
|
Quote:
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
Quote:
Inace jedva cekam dan kad ce neko napraviti propisan (i brz) UI na iPad-u za zivu svirku gde mogu da nalepim soft sintove i romplere u "Kombije" (sto bi rekli korgovci), i jednu master klavijaturu sa slotom za iPad i da zaboravimo na sve ove Fantome i Motife. To bi opako (fizicki) licilo na Oasys-a i nista slabije ne bi bilo u DSP domenu :) |
Quote:
Ako imas iPad2 stavi jedan pored drugog pa proveri, i čak ne moraš da otvaras belu stranicu, vidi se i kada gledaš settings, nije više plavo bela nijansa, već žuta, tako je to kada daju samsungu da radi ekran, oni to zovu "topla boja" za veći ugodjaj pri gledanju slika, a meni izgleda kao da je neko popišao. A možda ti je upalo da nemaš problem, što je veoma retko, jedan lik je morao da menja 5 puta da bi dobio normalan, kaže da je čak dobio i jedan koji je umesto žute imao roze nijansu, mislim to je malo previše za cimanje. E pošto ovde nema ovlašćeni apple, ne znam kako bih rešavao taj problem, pa zato izbegavam. Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
Novi DAW controller za iPad!
Kompanija inace radi jos par drugih aplikazija za iPhone/iPad.. http://eumlab.com/ |
Quote:
|
Koliko mi je poznato Apple se povukao iz Srbije pre nekih mesec dana zbog , kako kazu, duzeg garantnog roka koji je u Srbiji ( 2 godine na tehnicku robu ) u odnosu na Apple-ov koji je 1 godinu, ili ako doplatis 2 (ili 3 sad nisam siguran).
Tako da od autorizovanog i od Aplle-a podrzanog prodavca i servisa nema nista :banghead: Koliko mi je receno sve prodavnice koje prodaju Apple proizvode rade to na sopstveni rizik ( mislim na garanciju koja istekne posle 1 godine) i dobavljaju robu svojim kanalima, naravno ne zvanicnim. Nadam se da gresim |
Quote:
Opste je poznato da Thomann i drugi daju mnogo duzu garanciju na sprave ako se kupi kod njih !! Konkurencija cini cuda!! Zasto bi se Apple povlacio sa trzista kadje svugde 1 godina normala? Jel to kod nas neki zakon da SVE mora da ima 2 godine garancije?? :confused: |
Quote:
Svi distributeri tehnicke robe imaju taj problem... Jedino ako skoro nisu nesto promenili. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:46 AM. |