![]() |
Re: Revolver Studio, iz temelja
5 Attachment(s)
Evo i struje...
|
2 Attachment(s)
.....
|
Na prvoj slici se vidi prekidac koji ce paliti rackove i miksetu odmah pored kutije za osigurace.Razdvojena je struja za svetlo itd i struja za sprave,koliko se ovako interno razdvojiti moze.Uzemljenje je vise nego korektno.Ono sto mi je interesantno je spravica koju sam nekada imao na jednom gitarskom pojacalu a sluzila je da zvucnike pusti u pogon par sekundi posto se ostale sprave upale i sprecavala ono kvrc u njima prilikom paljenja.Nisam siguran koliko mi taj uredjaj moze krasti od samog kvaliteta zvuka jer se vise ne secam na kom je principu radio pa cu to da proverim ovih dana.
|
1 Attachment(s)
Idemo dalje:).Krov je opsiven i stolarija ugradjena.
|
1 Attachment(s)
Prozori su petokomorni pvc sa troslojnim staklom i vrlo lepo su nam legli dok radimo u sred januara:).Ima dovoljno dnevnog svetla sto je bitno,akusticki su smesteni na ok mesto i ventilacija me nece izaci vise ljiljada evra koliko kosta HVAC,i kada bih imao pare za njega,radije bih isao na varijantu sa prozorom.
|
2 Attachment(s)
Relax room je omalterisan.....bice tu neki shank,naravno:).
|
2 Attachment(s)
Plocice u wc-u montirane...
|
joj kako me oblije znoj kad vidim ove gradjevinske radove :banghead:
|
2 Attachment(s)
Izmedju drum room-a i rezije su stavljena dupla aluminijumska vrata sa troslojnim staklima.Trazio sam da stakla budu 4+3+4 milimetra na svakim vratima.Airgap je nekih 40cm i za sada ovo opasno suzbija buku:).
|
4 Attachment(s)
Uradjen je i dobar deo drvenog rostilja u drum room-u.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:50 AM. |