![]() |
Re: Mobilne solucije?
Quote:
Inače ih pravi http://www.rpginc.com/products/skyline/index.htm Re?e se na CNC stroju/pila ili da ima? kalup... rezanje na profesionalnom stroju sa cekas ?icom nije dobro ispalo! |
Pa to.. Nisam mislio na gotove kupovne. Nego kakve firme koriste masine kojima se moze postici to..
Ok... Evo se pripremam za busilicu i postavljanje sad...:) |
Pa u strojarstvu koriste takve mašine i veči stolari.
|
Quote:
Razlika je mizerna pozdrav bogi |
Djeluju ne preteski za napraviti, prolazili su mi kroz glavu.. Mada sam onako fino iscijedio trenutne finansijske, a boga mi i zanatske moci, bar za kratko...
Vidjecu kako ce se soba ponasati kad zavrsim ovu etapu na djelu.. Imam nekih projekata na standby, pa se trebam i zelim malo okrenuti tome posle faze 1. Par 'brzih' mixeva ne moze da skodi, jelte? :) Onda da vidim da nekako organizujem neka mjerenja kad i ako bude moguce, pa ce tada valjda biti jasnije sto jos treba ili ne treba od skalamerije:) |
To za sad ovako izgleda.
Narucio sam 75kg vunu za coskove, stize za 7 do 10 dana kazu, sto je ok ako bude tako.. Jel ok da budu paneli i cloudovi vuna od 100kg/m3? Svi su 10cm debeli sa 10cm airgapa. Ili imate jos neku novinu da me naucite? :D Tkaninu cu da dam da mi sashiju u koju cu da 'obucem' panele. |
1 Attachment(s)
zaboravih da uploadujem sliku. :D
|
Quote:
Ako če biti cca. 10cm debeli mo?e 100kg/m3. |
Quote:
pozdrav bogi |
NLP..
Uzeo sam u obzir kovertan (agril foliju) koju si pominjao da stavim ispod mikrofibera za just in case zbog prasine. Ali me mrvu paranoja jer mi djeluje pomalo 'sustav' kad ga dodirnem. Ima li sanse da na vecoj jacini kad otpanjim zvucnike od pritiska vazduha pocne da 'susti' pod materijalom na panelima ili tripujem bez razloga? :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:10 PM. |