![]() |
Re: Domaca produkcija, zasto je takva kakva jeste?
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
|
Quote:
:confused::confused::confused::confused::confused: sem da nam je to u krvi....nema drugog objasnjenja..!?? sto kaze.."mozes seljaka izvaditi iz sela, ali nemozes selo izvaditi iz seljaka!!" e desi Vaso..? nema te... |
Quote:
a original ide "You can Take a nigga out the ghetto but you can't take the ghetto out the nigga" 8-) (ali geto ima vrlo pozitivan uticaj na muziku, selo ne.) http://24sata.rs/show.php?id=76680 |
zeljko patriota :)
|
Quote:
|
Quote:
To sam obecao i Awacs-u, ali sad i tebi kazem cika Arthure: Imas od mene 5 litara piva kad dodjes u NS...!!!! |
hahaha
mene je jedan lik koji je do 6 ujutru rejvovao u Papaji uz moju muziku i Umeka, vozio na aerodrom sledeceg dana i heroj ima samo narodnu muziku i to neke pevace za koje ja nikada u zivotu nisam cuo! Nego, da se vratim na temu. Dobra pesma ne mora da se gura, sama ce se probiti. Ja sam danima slusao onu Jelen toplistu na b92 i iskreno u ovom trenutku se ne secam ni jedne pesme osim Sevdaha, koji je opet obrada starih pesama. Tako da ocigledno nema dobrih novih pesama, a kada ce ih biti, videcemo. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:45 AM. |