Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Razlika izmedju mixa na pc i na profi mixeti !! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29001)

google 30-03-2010 04:29 PM

Re: Razlika izmedju mixa na pc i na profi mixeti !!

Quote:

Originally Posted by Tiki the Boyler (Post 275532)
Tvoj problem očigledno prevazilazi područje kojim se bavi ovaj Forum, tako da ban definitivno neće pomoći.
Ali riješićemo to već nekako. :wink:

Nisam u pitanju ja. Treba pomoci omladini, a moji saveti ih odvode na krivi put.

Nije mi jasno, zasto mislis da ce neko probati da uradi to sto sam savetovao? Pored tolikih upozorenja iskusnih clanova?

Eto, i ti si na cas napustio svoje obaveze samo da bi upozorio pocetnike da ne citaju moje postove...

Zasto bi neko citao to sto pisem i pored tvog upozorenja?:confused:

Quote:

Originally Posted by Tiki the Boyler (Post 275505)
Na kraju krajeva, kosi se sa zdravim razumom... fali ti bibera u čorbi pa si dodao vanilin šećer i ispalo je super, jer, pobogu, i jedno i drugo se zovu začin.

Zar ovo nije dovoljno svakom razboritom coveku da shvati da su moji postovi losi i netacni? Od ovog argumenta, nema jaceg. Posto ne uvazavam ni to, ostaje da me banujes.

Bockie 30-03-2010 04:37 PM

Evo i cika Tiki ima googleitis virozis gravis...:shock:

Problem nastaje onog momenta kada se ozbiljno shvati, a stanje rapidno pogorsava kada se pokusa smisleno kanalisati u bilo koju formu. Disperziju vrsi u svim pravcima sa sto manje tacnih informacija i lako ces ga prepoznati po tome sto za resenje svakog problema u bilo kojoj situaciji ili tehnici rada koristi MCI preamp. 10 godina sam proveo u studiju u kom je 24-kanalni MCI JH500, ali nisam ni slutio sta sve moze da resi jedan budzeni raskomadani preamp kada se izvadi iz takvog stola...

Tiki,brate,caj od nane i izlucuje se urinom...

Btw,Mekoj jeste radio Buvlju pijacu ali i Mrtvu prirodu, ali ovo sada nije tema threada, a vise o tome ovde,pa da se nesto i nauci...

google 30-03-2010 04:53 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 275538)
Btw,Mekoj jeste radio Buvlju pijacu ali i Mrtvu prirodu, ali ovo sada nije tema threada, a vise o tome ovde,pa da se nesto i nauci...

Nisam znao da je producirao Buvlju pijacu. Prilicno se razlikuju ta dva albuma po zvuku. Svejedno, nastavite temu...

Bockie 30-03-2010 05:02 PM

Quote:

i u jesen izlazi i peti album "Buvlja pijaca", koji je već u sebi imao dosta komercijalnog zvuka, ali i slabijih tekstova. Ploču je opet producirao D?on Mekoj, a miks je urađen u Londonu.
...sto nije slucaj sa Mrtvom prirodom...

google 30-03-2010 05:38 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 275544)
...sto nije slucaj sa Mrtvom prirodom...

To mi je poznato. Doveli su Mekoja u Beograd, ako se dobro secam... Meni je Mrtva priroda ozbiljan album i odlicna produkcija. Buvlja pijaca nije nesto. Ne svidja mi se ni produkcija Gillan benda, mozda su mogli naci i nekog malo boljeg producenta, a da li bi taj dosao u Bg, i koliko bi to kostalo, to je druga prica... Mozes otvoriti temu o tome, pa nastaviti...

Meni Buvlja pijaca zvuci vrlo domace, svejedno, ne bitno...

All times are GMT +1. The time now is 11:30 AM.