Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26897)

Geronimo 02-04-2009 04:13 AM

Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh

a ne gleda se myboobsite.com :D:D:grin:

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 240701)
Mozda ste u pravu mladici, al' mnogo je lep osecaj, sada u proseku, da se tako izrazim, mesto 22 takta pesme - instrumentala vidim 45-46 taktova, a broj kanala koje istovremeno vidim se udvostrucio, a da i ne pominjem kako dobro izgledaju slike razgolicenih devojaka na plazama Meksika, ili recimo karnevala u Riju...

SumAnuT 02-04-2009 05:51 AM

Ja sam odmorio par dana i opet poslusao pesmu ali i dalje ne kapiram o cemu se peva i sta je poenta :)

Za Vladovo dobro ja mislim da mu treba neki mnogo ubitacniiji tekst, posto muzika i produkcija ocigledno nisu problem, takodje pored reklame za kola i telefon aka mobilnog provajdera, mozda bi neka prica u spotu bila pozeljna ...

Nemam nikakve namere da pljujem ista, ja da mogu sta da popravim nesto, te stvari bih popravio, e sad mozda sam ja samo seljak bez ukusa koji ne kapira danasnje trziste ...

InsaneEyes 02-04-2009 06:10 AM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 240718)
Ja sam odmorio par dana i opet poslusao pesmu ali i dalje ne kapiram o cemu se peva i sta je poenta :)

Za Vladovo dobro ja mislim da mu treba neki mnogo ubitacniiji tekst, posto muzika i produkcija ocigledno nisu problem, takodje pored reklame za kola i telefon aka mobilnog provajdera, mozda bi neka prica u spotu bila pozeljna ...

Nemam nikakve namere da pljujem ista, ja da mogu sta da popravim nesto, te stvari bih popravio, e sad mozda sam ja samo seljak bez ukusa koji ne kapira danasnje trziste ...

sve si odlicno rekao, slozio bih se sa svim 100%, jedino mozda sto ciljanom trzistu ne treba ubitacniji tekst... sad but true

ja se izvinjavam ako sam grozan, samo gledam da budem pravican ako je moguce

po meni je stvar nepopravljiva jer sama poenta me ne dotice ni pola posto, eto mozda sam i ja seljak, a mozda i nisam :wink:

u drugu ruku spot mi se jako dopada, mesavina vatrenih ulica i james bonda

ProkDu 02-04-2009 09:26 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 240537)
... ali je pesma formalno, melodijski i harmonski BEZ ZAMERKE, ...

Spot on.

Neka statistika youtube videa govori.
30.000 pregleda za 5 dana (~ 6.000 pregleda na dan). Impozantno. Spot je među prvih 100 za pro?lu nedelju u youtube kategoriji muzika (ceo svet). Malo li je?

Naravno tu smo i mi (rumski), komentar je nepotreban. :rotfl:

ProkDu 02-04-2009 09:36 AM

ref: Hm G A F# (1, 6, 7, 5)

pozdrav

serbianzoro 02-04-2009 12:53 PM

Uh nezgodna tema,nema sta!!!

zmaj 02-04-2009 01:05 PM

Pa spot je do jaja... jbga, jeste malo reklamica, ali pretpostavljam da nema tih malih reklamica, ne bi bilo ni ostatka spota koji je, meni barem, do jaja :)))

P.S. Ajde da ne mlatimo praznu slamu, nego...

Dejo, sta ste radili? Jel mogu neki detalji... oprema, instrumenti, nacin snimanja? Bubanj?
Ovo mi tehnicki zvuci savrseno, pa bi bilo lepo da nam odas tajnu sta se radilo da bi se dobilo ovo...:)

zmaj 02-04-2009 01:09 PM

@ Slowstar

Jel nije tajna cena te 26. ?:)

dvuckovic 02-04-2009 01:18 PM

Quote:

Originally Posted by zmaj (Post 240755)
Dejo, sta ste radili? Jel mogu neki detalji... oprema, instrumenti, nacin snimanja? Bubanj?
Ovo mi tehnicki zvuci savrseno, pa bi bilo lepo da nam odas tajnu sta se radilo da bi se dobilo ovo...:)

Pa, u sustini nista specijalno, nema neke filozofije... Bubanj je programiran, gitare su neka Takamine akusticna, Custom Shop Strat, Tele '72, jedan dio DI a drugi u Fender Deville. Vlado je pjevao na M149 u Neve 1081 u LA2A u Crane Song Hedd (to je njegov standardni setup u ateljeu, gdje sam snima vokale). Sav sequencing je u Logic 8, ja sam kasnije prebacio sve fajlove u PT, jer se u Logicu jako slabo snalazim :). Smiksano i smasterovano za nekoliko sati u studiju Barba...

SumAnuT 02-04-2009 01:19 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 240688)
Da vam se pohvalim: Upravo sam prikljucio novi 26 inch VIEWSONIC monitor na moju vernu G peticu, naravno, odmah je prepoznao, i moram vam reci odusevljen sam kako radi!
Neki put je coveku potrebno samo malo, pa da bar privremeno ne bude depresivan, zar ne? JEAAAAAA!!!

Odakle tolika depresija Slobo?

All times are GMT +1. The time now is 01:57 AM.