![]() |
Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh
a ne gleda se myboobsite.com :D:D:grin:
Quote:
|
Ja sam odmorio par dana i opet poslusao pesmu ali i dalje ne kapiram o cemu se peva i sta je poenta :)
Za Vladovo dobro ja mislim da mu treba neki mnogo ubitacniiji tekst, posto muzika i produkcija ocigledno nisu problem, takodje pored reklame za kola i telefon aka mobilnog provajdera, mozda bi neka prica u spotu bila pozeljna ... Nemam nikakve namere da pljujem ista, ja da mogu sta da popravim nesto, te stvari bih popravio, e sad mozda sam ja samo seljak bez ukusa koji ne kapira danasnje trziste ... |
Quote:
ja se izvinjavam ako sam grozan, samo gledam da budem pravican ako je moguce po meni je stvar nepopravljiva jer sama poenta me ne dotice ni pola posto, eto mozda sam i ja seljak, a mozda i nisam :wink: u drugu ruku spot mi se jako dopada, mesavina vatrenih ulica i james bonda |
1 Attachment(s)
Quote:
Neka statistika youtube videa govori. 30.000 pregleda za 5 dana (~ 6.000 pregleda na dan). Impozantno. Spot je među prvih 100 za pro?lu nedelju u youtube kategoriji muzika (ceo svet). Malo li je? Naravno tu smo i mi (rumski), komentar je nepotreban. :rotfl: |
ref: Hm G A F# (1, 6, 7, 5)
pozdrav |
Uh nezgodna tema,nema sta!!!
|
Pa spot je do jaja... jbga, jeste malo reklamica, ali pretpostavljam da nema tih malih reklamica, ne bi bilo ni ostatka spota koji je, meni barem, do jaja :)))
P.S. Ajde da ne mlatimo praznu slamu, nego... Dejo, sta ste radili? Jel mogu neki detalji... oprema, instrumenti, nacin snimanja? Bubanj? Ovo mi tehnicki zvuci savrseno, pa bi bilo lepo da nam odas tajnu sta se radilo da bi se dobilo ovo...:) |
@ Slowstar
Jel nije tajna cena te 26. ?:) |
Quote:
|
Quote:
Odakle tolika depresija Slobo? |
All times are GMT +1. The time now is 01:57 AM. |