Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/ (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26663)

LACKY 29-03-2009 03:07 AM

Re: PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/

Na neorginal Nuendo 3 (na PC) kod kuce mi sve radi!
A na orginal 4, na Mac pada koliko oces!
Sta cemo sad?
Nema to veze Original ili Narodni, druge su stvari u pitanju (plugovi i optimizacija sa OS-om)!

dvuckovic 29-03-2009 03:09 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 239971)
Na neorginal Nuendo (na PC) kod kuce mi sve radi!
A na orginal 4, na Mac pada koliko oces!
Sta cemo sad?

Pa, ispada da ti je definitivno vrijeme da predjes na Pro Tools :)

LACKY 29-03-2009 03:13 AM

Necu u inat!
Prelazim na Digital Performer.
Nemozete me zajebati, radi i na HD-eu!
Koristi i TDM plugove kao i RTAS!
Tim govnarima iz Digi Design-a necu dati pleasur, makar zavrsio na groznom Logic-u, na kome nikada necu zavrsiti!

dvuckovic 29-03-2009 03:20 AM

Oces, oces, samo jos ne znas...

LACKY 29-03-2009 03:25 AM

E necu pa makar se vratio na 2 Cola!

Moritz 29-03-2009 03:29 AM

Quote:

Originally Posted by vly (Post 239935)
I kod mene takodje! :wink:

:)

Moritz 29-03-2009 03:34 AM

Moram da priznam da od kada sam presao na MAc mnogo sam nezadovoljniji performansama Steinberga nego na PC. Cubase 5 mi se u toku jednog dana srusio 5 puta iz cista mira, na matorom PC za sada sjlaka ko bombonica. Apple-u dajem jos jednu sansu sa Snow Leopard-om da poprave skrnavluke i nepotrebni zderacki fenseraj koji mi u idle modu jede 600MB RAM memorije, i gde mi Absynth4 sa obicnom farbom pojede 30-40% oba procesora!!????...dakle kao sto kaze Lacky OPTIMIZACIJA!!!!?!

zlobisha 29-03-2009 02:15 PM

Pa, na te?ke muke pročitah ceo thread, budući da malo pričate o materiji, pa malo odlutate, pa se malo kvazi-svađate. :rolleyes:

Čuo sam od mnogih, da PT ima mnogo bolju sabirnicu i da ''zvuči bolje'' od Cubase ili Nuenda. E sada, ono ?to mene interesuje je da li je ta sabirnica zaista vredna prelaska na PT(koja nije HD, a ni LE :) ) i jebade sa ADC?

vly 29-03-2009 03:53 PM

Quote:

Originally Posted by zlobisha (Post 240015)
Pa, na te?ke muke pročitah ceo thread, budući da malo pričate o materiji, pa malo odlutate, pa se malo kvazi-svađate. :rolleyes:

Čuo sam od mnogih, da PT ima mnogo bolju sabirnicu i da ''zvuči bolje'' od Cubase ili Nuenda. E sada, ono ?to mene interesuje je da li je ta sabirnica zaista vredna prelaska na PT(koja nije HD, a ni LE :) ) i jebade sa ADC?

Kazu da je tako,ali ako mi je sabirnica jedini problem u nekom softveru a sve drugo mi je ok i poznajem ga u sitna crevca,pre bih kupio dobru analognu sabirnicu(sto sam i uradio) nego menjao softver na kom brzo i bez problema uspevam da uradim sve sto zamislim...

zlobisha 29-03-2009 05:23 PM

Quote:

Originally Posted by vly (Post 240023)
Kazu da je tako,ali ako mi je sabirnica jedini problem u nekom softveru a sve drugo mi je ok i poznajem ga u sitna crevca,pre bih kupio dobru analognu sabirnicu(sto sam i uradio) nego menjao softver na kom brzo i bez problema uspevam da uradim sve sto zamislim...

I tata bi sine... Ali to ćemo malo kasnije... :)
Sada je ekonomska kriza. :p

All times are GMT +1. The time now is 05:27 AM.