![]() |
Re: PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/
Na neorginal Nuendo 3 (na PC) kod kuce mi sve radi!
A na orginal 4, na Mac pada koliko oces! Sta cemo sad? Nema to veze Original ili Narodni, druge su stvari u pitanju (plugovi i optimizacija sa OS-om)! |
Quote:
Pa, ispada da ti je definitivno vrijeme da predjes na Pro Tools :) |
Necu u inat!
Prelazim na Digital Performer. Nemozete me zajebati, radi i na HD-eu! Koristi i TDM plugove kao i RTAS! Tim govnarima iz Digi Design-a necu dati pleasur, makar zavrsio na groznom Logic-u, na kome nikada necu zavrsiti! |
Oces, oces, samo jos ne znas...
|
E necu pa makar se vratio na 2 Cola!
|
Quote:
|
Moram da priznam da od kada sam presao na MAc mnogo sam nezadovoljniji performansama Steinberga nego na PC. Cubase 5 mi se u toku jednog dana srusio 5 puta iz cista mira, na matorom PC za sada sjlaka ko bombonica. Apple-u dajem jos jednu sansu sa Snow Leopard-om da poprave skrnavluke i nepotrebni zderacki fenseraj koji mi u idle modu jede 600MB RAM memorije, i gde mi Absynth4 sa obicnom farbom pojede 30-40% oba procesora!!????...dakle kao sto kaze Lacky OPTIMIZACIJA!!!!?!
|
Pa, na te?ke muke pročitah ceo thread, budući da malo pričate o materiji, pa malo odlutate, pa se malo kvazi-svađate. :rolleyes:
Čuo sam od mnogih, da PT ima mnogo bolju sabirnicu i da ''zvuči bolje'' od Cubase ili Nuenda. E sada, ono ?to mene interesuje je da li je ta sabirnica zaista vredna prelaska na PT(koja nije HD, a ni LE :) ) i jebade sa ADC? :) |
Quote:
|
Quote:
Sada je ekonomska kriza. :p |
All times are GMT +1. The time now is 05:27 AM. |