![]() |
Re: Beovision 2009
Realno pesme su bile bez veze.Konova je kao nesto drugacija,ali nije nista drugo nego bleda kopija onoga sto Magnifico radi godinama,a i on je mogao da nadje nekog pevaca da mu to otpeva jer mu je pojava kao i scenski nastup ocajan.Koliko sam primetio ova ekipa iz operacije trijumf svi zajedno nisu dobili poena Koon(Kon).Verovatno su gospoda iz zirija rekli e mamu vam j... vi iz rijaliti showa necete pobediti sigurno,juce ste se ispilili,a danas bi vec u Moskvu.Nece moci ove noci.Ne kazem da je OT band imao neku pesmu,ali 5 poena od zirija je malo ako se uzme u obzir da su Etru dali kolko ono bese 8 ili 10 a tek je njihova pesma sranje.Mislim da su trebali uzeti u obzir da bi OT bend dobio bar glasove iz okruzenja.U svakom slucaju bruka,ja glasam za Anu Nikolic,svaka joj cast sto se nije pojavila,postovanje.
|
majku mu, ne sviđa mi se etar, al ipak mislim da je OT pesma bila potpuni nonsens, bez texta i smisla,dok se kaćica ipak potrudila da se ne obruka. Sad, o ukusima, od latina još, ne vredi raspravljati.
|
Quote:
|
Evrovizija (u prevodu) Festival Bitan Samo Potlacenim Narodima.
Meni je drago sto je ovo takmicenje sve gore i gore. To mi daje nadu, da se osecamo sve manje i manje potlacenim! |
Quote:
Cipela kada je počela, obećavala je, ali sveukupno... Bljak. Očajan nastup čupavog, tekst neću komentarisati. I tako... |
Quote:
Sa malo reci, kazes jako puno... ;) Jel te zvao Dule? Pricali mi, pa sam mu rekao da te navata i da dodjete da vas vodim u kafanu, posto svakako imam nekih nerasciscenih racuna sa njim u tom smislu, a rado bih se video sa obojicom... :) |
|
:rotfl:
|
Quote:
.... http://www.rumski.com/forum/showthre...highlight=conn |
ma znaaaaam bre bitch
shaaaalim se malo :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:56 PM. |