![]() |
Re: Steinberg sprema nesto novo
strava je ovaj novi cubase, kontao sam uzet 4 ali drago mi je da sam sačekao, 5 uzimam obavezno, punu verziju naravno!!!
pozdrav!!! |
Ma jako su spori sa odgovorima. Ja navikao na Uad. Ove bas zabole. I krenula je prodaja za USA zvanicno a za nas evropljane jos nema :confused:
|
Ovo pi?e na njihovoj stranici. E ne kontam ovo za on line, nigdje nisam vidio d ima za nas on line kupovina. Zna li itko koja je fora s tim?
Cubase 5 and Cubase Studio 5 are shipping to European dealers and international Steinberg distributors and will also be available through the Steinberg online stores (European Online Shop and USA Online Shop).* |
Quote:
|
Quote:
Di je najbolje kupit Cubase u Hrvatskoj? |
http://www.cs.hr
Steinberg zastupnici za Hrvatsku. Zvao sam ih danas, Cubase 5 cijena je 3.720,00 + PDV, prva po?iljka im sti?e za 10-ak dana i već je rasprodana pa će? morat pričekat drugu po?iljku kao i ja :cry: |
Quote:
Nevjerojatno mi je da je petica tolko jeftina, znam da sam četvorku platio oko 6000kn, a također je nadogradnja na peticu s četvorke oko 1500kn, to je gotovo pola cijene cijelog paketa, čudno:( |
Quote:
|
Jel neko uradio upgrade? Ili mozda kupio Cubase 5? Za evropu jos nema. Zvao sam Artist, kazu neznaju nista. Da nazovem za 2 nedelje.
|
trebalo bi da cena bude ista kao i cetvorci.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:27 AM. |