![]() |
Re: Mike Vale - od nule do finala
Na ovoj poslednjoj slici mi se cini kao da su absorberi pripijeni uza zid.Ili se varam?
|
... da optička varka, zapazio sam, imaju 10 centimetarski air gap.
|
Pa onda ljudi kazu "veruj svojim ocima":).Muci me vec danima problemcic kako da okacim svoje apsorbere.Jel kod Valea na zidu stoje neke kuke ili slicno na sta se kace?
|
Imamo vi?e principa...
...ovaj je najednostavniji; absorber ima na leđima dve nosive letve L profil. U stijenu se privijače 10cm dugi (i jo? kuka) vijac, na to ide plastifikacija i natakne se na rupe na nosive letve absorbera. Realtraps i Gik acoustics varijanta "hanginga" mi se osobno čini smije?nima i neprofesionalnima. Imamo u skoroj proizvodnji i zahtijevneje i fleksibilnje principe vje?anja... |
1 Attachment(s)
Evo... bolje? :)
|
Quote:
Hvala Vale! pozdrav bogi p.s. Licno nemam problem da shvatim kako ste ih zakacili, ali clanovi, ocigledno... imaju ;) |
Sada je sve jasnije,hvala vam.Ja sam isao na varijantu da absorberi budu duplo visi sto znaci da ce stajati na zemlji a pomocu kuka se samo oslanjati na zid.Pretpostavljam da ste isli sa gustinom 120kg/m3?
|
130kg/m3 i akustički modifikovan.
Vlakna nisu polomljena kao kod običajnih rockwoola i kompresija je drugačija... Ali to baš i nije toliko bistveno. |
Svaka cast majstoru koji je izbusio sve ove silne rupe:).Super izgleda.
|
Taj majstor je stroj koji sa pneumatičkim cilindrom izpre?a rupe.:D
Laser, plazma, voda te slično je preskupo pa i rubovi su onda preustri. |
All times are GMT +1. The time now is 08:46 AM. |