![]() |
Re: Imam jedan problem
aaaaaaaaaa dajte mp3 gorim
|
Extra...:D Stvarno je stereo....i... nekako... ne mogu da objasnim...:shock: ....i panorame i chorus, wow, sve na svom mestu. Mozda malo tekst moze da se popravi ali moze da prodje....Super, samo tako nastavi...
|
Ma dajte! Ja ipak mislim da je neko od veselih moderatora dosao na ideju da malo unese ljepote u konvencionalna politicka nadmudrivanja! :D Recite ko je. Ima litar mleka od mene. :grin:
|
ah sunce ti zareno! kakvu sam katarzu dozivio i prozivio!!!!
|
ajd prepakovacu ja kad dodjem kuci, da uzivaju sire narodne mase...
|
@alfom
Jednom je dexyco to uradio iz zezanja (doduse pod svojim nickom,kad nisam znala nikog na forumu),i ja se primila i komunicirala s covekom misleci da je totalni retard, i jedva me je posle ubedio da zapravo uopste nije bio ozbiljan hahahhah. Mada ono...ne vidim zasto bi se neko potrudio da otvara novi profil,pise ovolike postove,kaci pesme od po 25 mb na net a pritom samo da se sprda...u sv sl,estbam je legenda!svaka mu cast sto je izazvao ovakvu konfuziju ,paznju,radoznalost i ovakvo iscekivanje njegovih radova!CAR! |
Quote:
|
Kako god, bio covek neki inkognito moderator ili ne - lako je smiksati par kanala koji nemaju nista zajednicko... mada zvuci malo extraterrestial :D
|
Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24695 Kao da ću dobiti pare od Lloyda. :rotfl: Da se Maiv nije zakotrljao ... IH! p.s. Momčina u dva i po dana privukao cca. 1.700 čitalaca! Bravvvviiisssiiimmmooooooooooo! |
extraterrestrial -hahahahahahha ovaj thread je los po zdravlje definitivno.ovim sam dokrajcena,neko rece pregoreo mu osigurac za smeh ,moj osigurac za smeh je kremiran.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:59 PM. |