Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Imam jedan problem (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24676)

HeatMan 14-10-2008 12:10 AM

Re: Imam jedan problem

aaaaaaaaaa dajte mp3 gorim

Dexxy 14-10-2008 01:28 AM

Extra...:D Stvarno je stereo....i... nekako... ne mogu da objasnim...:shock: ....i panorame i chorus, wow, sve na svom mestu. Mozda malo tekst moze da se popravi ali moze da prodje....Super, samo tako nastavi...

alfom 14-10-2008 06:34 AM

Ma dajte! Ja ipak mislim da je neko od veselih moderatora dosao na ideju da malo unese ljepote u konvencionalna politicka nadmudrivanja! :D Recite ko je. Ima litar mleka od mene. :grin:

Danny Lou 14-10-2008 10:29 AM

ah sunce ti zareno! kakvu sam katarzu dozivio i prozivio!!!!

kejkz 14-10-2008 11:04 AM

ajd prepakovacu ja kad dodjem kuci, da uzivaju sire narodne mase...

Eeva_r&b 14-10-2008 11:47 AM

@alfom

Jednom je dexyco to uradio iz zezanja (doduse pod svojim nickom,kad nisam znala nikog na forumu),i ja se primila i komunicirala s covekom misleci da je totalni retard, i jedva me je posle ubedio da zapravo uopste nije bio ozbiljan hahahhah.

Mada ono...ne vidim zasto bi se neko potrudio da otvara novi profil,pise ovolike postove,kaci pesme od po 25 mb na net a pritom samo da se sprda...u sv sl,estbam je legenda!svaka mu cast sto je izazvao ovakvu konfuziju ,paznju,radoznalost i ovakvo iscekivanje njegovih radova!CAR!

karlog 14-10-2008 12:00 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 220376)
Nemojte se ljutiti,nije nikakva gordost,ali ja sam poslednjih deset godina posmatrala jedno te isto vrhunsko svestsko poprsje drugih zena veoma dugo i pazljivo ,pod svakim uglom i svetlom, izucavala njihov oblik i velicinu,dozivljavala sam razna iskusenja i slabosti,ali nisam zelela da odustanem dok ne proniknem u njihovu 'srz'.To sam cinila prosto jer i ja zelim da imam pozamasno poprsje,ni zbog cega drugog,jer imam lepe brushaltere koje zelim da upotrebim.
Imam gomilu eksperimentalnih shematskih prikaza savrsene dojke,ali moje istrazivanje je nazalost stalo kada sam konstruisala nikad do sad vidjenu bradavicu raskosne kosmicke moci i velicine 16 mm,koja je na svetskom nivou, i iako sam zapravo jos uvek daskara,dovoljno je da gledate u tih 16 milimetara iznova i iznova i uvidecete da sam lepsa od Pamele Anderson.Medjutim, ne mogu vam jos uvek prikazati ni tih 16mm svog svetskog osvajackog genijalnog poprsja,morate strpljivo onanisati dok vam ja sve ovo pricam i objasnjavam.Dakle, eto nije da se gordim, mada bezveze može zvučati.Ali trazim vasu pomoc,jer meni je potreban seks.Hvala unapred.

:-S

RESPECT! znaci...bez texta sam ostao...(aplauz:D) R E S P E C T !

psionic 14-10-2008 02:53 PM

Kako god, bio covek neki inkognito moderator ili ne - lako je smiksati par kanala koji nemaju nista zajednicko... mada zvuci malo extraterrestial :D

alfom 14-10-2008 03:28 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 220613)
@alfom

Jednom je dexyco to uradio iz zezanja (doduse pod svojim nickom,kad nisam znala nikog na forumu),i ja se primila i komunicirala s covekom misleci da je totalni retard, i jedva me je posle ubedio da zapravo uopste nije bio ozbiljan hahahhah.

Mada ono...ne vidim zasto bi se neko potrudio da otvara novi profil,pise ovolike postove,kaci pesme od po 25 mb na net a pritom samo da se sprda...u sv sl,estbam je legenda!svaka mu cast sto je izazvao ovakvu konfuziju ,paznju,radoznalost i ovakvo iscekivanje njegovih radova!CAR!

Haj Ević! Evo i ovaj je isti, a ja se u najboljoj namjeri - nasukao.

http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24695

Kao da ću dobiti pare od Lloyda. :rotfl:
Da se Maiv nije zakotrljao ... IH!

p.s.
Momčina u dva i po dana privukao cca. 1.700 čitalaca! Bravvvviiisssiiimmmooooooooooo!

Eeva_r&b 14-10-2008 03:39 PM

extraterrestrial -hahahahahahha ovaj thread je los po zdravlje definitivno.ovim sam dokrajcena,neko rece pregoreo mu osigurac za smeh ,moj osigurac za smeh je kremiran.

All times are GMT +1. The time now is 05:59 PM.