Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Goran ?impraga (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Subjektivnost vs Objektivnost (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23116)

Arthur 29-09-2008 07:46 PM

Re: Subjektivnost vs Objektivnost

eno ga džon lenon, bela kuća, beli piano, riba, keš sve, a napisao "imagine no possesion"..

Mogli 29-09-2008 10:20 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 218589)
eno ga d?on lenon, bela kuća, beli piano, riba, ke? sve, a napisao "imagine no possesion"..

Pa dobro, uvek ima izuzetaka u svemu. Marks je poticao iz bogate, jevrejske, a Engels iz bogate, trgovacke porodice. Nekad me to navodi na razmisljanje da je Lenon bas ubijen zbog sirenja svojih pomalo komunistickih ideja.:rolleyes:

Danny Lou 30-09-2008 01:31 AM

Quote:

Originally Posted by Mogli (Post 218578)
Kako neko punog stomaka i punih dzepova, moze da pise neke protestne pesme? Bas je tako!

iz dosade! i zasto moraju biti protestne?? zasto ne bi bile o svemiru, zivotu, oblacima, hrani, picu, luksuzu... toliko tema...

Mogli nesto ti je cudno sa avatrom? da li to neki pas hoce da klepa neku klinku po dupetu? :confused:

Danny Lou 30-09-2008 01:35 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 218589)
eno ga d?on lenon, bela kuća, beli piano, riba, ke? sve, a napisao "imagine no possesion"..

upravo sam cekao jedan ovakav primjer da bih mogao da opovrgnem kategorizaciju toga da su bitni uticaj zivotnih uslova na muzicki rad! dosta kompozitora je komponovalo u siromastvu ali dosta njih i na dvorovima i svi su radili isti stil (zavisi od epohe).... sve je unutra u vezi izmedju srca i mozga... bitno je samo da ima nesto hrane i nesto vode i da ne tuku po glavi i kajdanka i paket olovaka, i klavir, i komp, i sekvencer, i vst-ova tonu, i mikrofon, i monitori.... :wink::wink::wink:

dexyco 30-09-2008 02:55 PM

Hmm, jes bilo odavno, i jes da je upitanju svetac, ali je recimo Rastko Nemanjic otisao sa dvora, zamonasio se i postao prosvetitelj. Materijalno bogatstvo moze da bude u nekoj vezi sa kulturnim, ali su uglavnom u pitanju dve odvojene stvari, barem danas...

Max 30-09-2008 02:59 PM

Quote:

Originally Posted by Lou (Post 218636)
kajdanka

jeeee .... ovaj izraz nisam cuo barm 20 godina :)

ha ha ha ....odlicno :)

Pozdrav

Arthur 30-09-2008 07:47 PM

Quote:

Originally Posted by Lou (Post 218636)
upravo sam cekao jedan ovakav primjer da bih mogao da opovrgnem kategorizaciju toga da su bitni uticaj zivotnih uslova na muzicki rad! dosta kompozitora je komponovalo u siromastvu ali dosta njih i na dvorovima i svi su radili isti stil (zavisi od epohe).... sve je unutra u vezi izmedju srca i mozga... bitno je samo da ima nesto hrane i nesto vode i da ne tuku po glavi i kajdanka i paket olovaka, i klavir, i komp, i sekvencer, i vst-ova tonu, i mikrofon, i monitori.... :wink::wink::wink:

ja sam ga više pomenuo u kontekstu licemerja.

HeatMan 01-10-2008 05:42 AM

taj fazon.. isto tako reperi pishu o tome kako nemaju kintu..

imagine no possesion?

50 asked 21 questions..

dakle.. i dalje bollocs..

blah blah.. the fact is da svi prave dobre stvari dok se ne obogate.. tad je samo bitno da odrze taj status..

zashto?

zato shto se trude vishe. kasnije to nije potrebno.

poz

Danny Lou 01-10-2008 09:48 AM

takodje cu opet reci da materijalno stanje ne utice na rad pravog muzickog umjetnika/producenta/kompozitora. jer covjek od pocetka radi iz srca a to sto ce pare doci to je samo usputna stvar. samo se treba opustiti i prepustiti, ostalo je sudbina :grin: i ne zaboravite masu ali masu kompozitora su posthumno priznati kao velicine... it`s a crap but... evo dobio sam i ja napad engleskog... wtf???

Arthur 01-10-2008 11:41 AM

čoveku se od para srce i iskvari, znam ja :twisted:

All times are GMT +1. The time now is 01:50 PM.