Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Evrovizija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23063)

Jan 25-05-2008 03:07 AM

Re: Evrovizija

Juce moj cale rece da mu Lakina pesma lici na neku Galijinu pesmu ali nije bio sigurna koju, i izgleda da je Oggy pucao da bas Lakina pesma lici na "Skadarsku", ako je takom, slazem se da ima slicnosti, sad pitanje je da li je svesno izplagijatisana ako jeste.

Oggy 25-05-2008 03:45 AM

Nista ja nisam rekao... Nemoj posle da ispadne da "uticem na svedoke"... :)
Ali kada otpevusis, sve ti je jasno... ;)

Arthur 25-05-2008 06:33 PM

e da i mene je bolela kolicina falsa na VECINI pesmama, narocito nemacka stvar, ono je komedija.

eterno 25-05-2008 08:11 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 204932)
Sad sam se podsetio kad sam cuo opet...
Bosna i Hercegovina - MEGA PESMA ! HIT !!

cuo sam je pre 6 meseci... Samo sto se lik budali mnogo, inace je hit ! Svima se svidja...zamislite da je otpeva neko na Engleskom,,,!!

sto rece Engleski komentator, zatvorite oci i odlicna je pesma !

Bolje je da ne cujes kako zvuci engleska verzija, izgovor engleskog mu je katastrofalan. Dobro je sto se odlucio da pjeva Bosansku verziju na ESC.

http://youtube.com/watch?v=usBMTNMGz54

alavuk 25-05-2008 08:37 PM

hahaha kako gej zvuci ! pwnd!

eterno 25-05-2008 08:46 PM

To sranje sinoc mi je oduzelo 3 sata zivota. :banghead:

Oni koji su tipovali Laku za pobjednika su smijesni, pjesma jeste dobra al da je bila najbolja, nazalost nije.
Pjesma je super al bila bi duplo bolja da je refren uletio odma poslije prve strofe na ca. 0:55 a ne na 1:30, otelis se do refrena.

Pratim Lakin rad jos od njegovog prvog singla prije nekih 10 god. i uvijek sam mislio da je nesto specijalno/drugacije. Samo dok je to vecina skotala i dok je dobio sansu da pokaze sta moze, frajer je ostario pravo. Mnogima smeta sto se glupira, i slazem se da je malo glupo kad se frajer od nekih 35+ god. tako ponasa. Al ga ipak postujem i cijenim zato sto je takav kakav jeste.

Licno mislim da je Grcka imala najbolju pjesmu.
Ovom rusu je engleski pravo slab, kao i vecini iz istocnih zemalja.
A voditelji su bili najgori, teski amateri. Zar u Srbiji nema voditelja koji ima koliko toliko dobar izgovor engleskog jezika!? Ona krava se dere kao da je na pijaci, a one iz "green rooma" i sa trga netreba ni spominjati. :banghead:

ESC je stvarno shit nad shitovima.

alavuk 25-05-2008 08:51 PM

evo poslusao sam normalnu verziju , sve je ovo super , samo pogresno mesto za prezentovanje pesme ... ali svejedno zamisljiva je ... ali taj artist teatralnost 3p nije za gejoviziju.

toliko od mene ... i mislim da je vreme da se zakljuca topic

supraaural 25-05-2008 10:42 PM

Gledao sam danas deo reprize.Scena me je jako iznenadila.Ja bolju nisam vid'o.

:) A muzika,pa ?a znam bio mi televizor na mute, slusao sam floyde :grin:

LACKY 25-05-2008 10:54 PM

Cekajte, ali stalno i svake godine se vrtimo u krug. Sta vi ocekujete od Evrovizije(festivala bitnog potlacenim narodima). Talijani neucestvuju(nece da placaju participaciju za festival 3 kategorije ispod Sanrema), Englezi su prosle godine poslali uciteljicu koja voli da peva, a za ovogodisnjeg kandidata kazu da je bio djubretar itd. Ja sam generalno pokusao biti objektivan, rekao sam da je prosek pesama(u odnosu na proteklih par godina) jako pristojan, od 25, 20 su se mogle slusati bez preteranih stomacnih problema. Pevanje generalno pristojno sa nekoliko cak jako dobrih pevaca, jedino su Nemci bili katastrofa. Generalno gledano na prosek Evrovizijskih takmicenja, ovo je jako dobro.

opustenzy 25-05-2008 11:19 PM

Hajde da zamislimo da je sve bilo ok, ALI zar su Srbi izmislili engleski, nekoliko puta se culo od strane voditelja "in the belgrade" zar je moguce da ne znaju da "the" ne ide ispred belgrade.

All times are GMT +1. The time now is 09:04 AM.