Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Mrzim narodnjake (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22562)

LACKY 18-04-2008 02:18 PM

Re: Mrzim narodnjake

Sta, radio si novi album Seke!
Omot je odlican, a kakve su pesme?

cAAc 18-04-2008 02:18 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 200338)
pojasni mi sta je dobro kad se otvori ovakav Theard?

dobro je pricati o tome ,vidis da ne mrze svi narodnjake i da prave razliku izmedju narodne i turbo folka .po meni to je isto kao da je neko postovao Volim narodnjake ,verujem da se sadrzaj ne bi razlikovao mnogo .Nabrojano je mnogo dobrih stvari zbog cega ga ljudi ne vole ili mrze ,a bilo je i cistog hejta .Jeste malo glupo vezivati drogu za neki muzicki pravac jer droga ne bira,njoj su isti svi ali postoje 'statusni' simboli koji jasno ocrtavaju i simbolizuju vecinu muzickih pravaca (nazalost) .Svaki zemljoradnik (nije opisan karakter nego zanimanje)sad moze da bude na jedno vece Pimp i svaka normalna devojka droljica ,pa plus ako se i peva o tome ,bozanstveno

vly 18-04-2008 02:21 PM

Procitah sve...:shock:

Problem ukusa ili neukusa nije samo nas lokalni,vec globalni.

Podjednak broj sisa,guzica domindzosa i neukusa imamo u svakom prosecnom R&B spotu,pa mnogima to ne smeta?

Vise vole Srbi da vide crnu guzu nego domacu Srpsku:D ?

Kad vidim recimo mucenu Mariah Carrie i sta jadna obuce ili neobuce na sebe,shvatim da policija neukusa nije neophodna samo ovde nego svuda,ali to i nije neko olaksanje.

Sto se svega ostalog tice,ja muziku delim iskljucivo na DOBRU i LOSU,ZANIMLJIVU ili DOSADNU bilo kod pravca da je.

Mene licno(muzicki) smaraju priuceni nadobudni DJ foliranti,ali i medju njima se(jaaako retko doduse) nadje neko ko uradi ponesto zanimljivo.

Ali opet nikad ne bih rekao da mrzim neku muziku,mada ima mnogo toga sto prezirem,ali to se uglavnom odnosi na primitivizam,neobrazovanost,bahatost i malogradjanstinu koja izbija iz muzike vecine gorespomenutih turbofolk izvodjaca,putem imbecilnih aranzmana,i jos gorih tekstova.

E sad,ako smo iskreni,ni u drugim zanrovima domace muzicke scene ne cvetaju bas ruze sto se kvaliteta tice,sem par retkih izuzetaka moglo bi se podvesti pod DOOOSADNOOO, ili plagijatorsko,nekad kad cujem gomilu tih stvarcica se upitam u cemu je zadovoljstvo raditi muziku koja "zvuci kao" ili ima melodiju kao neki svetski hit,ali malo pretumbanu itd itd.?

Problem danasnje muzike nije samo u gomili lose,vec i u nestvaranju dobre.

idekius 18-04-2008 02:22 PM

To!!! A tog ko je mixao Sekin CD... njega posebno treba osuditi za ZLOCHIN PROTIV CHOVECHNOSTI!!! :D

LACKY 18-04-2008 02:27 PM

E stvarno, treba ga u Hag!

cAAc 18-04-2008 02:30 PM

Quote:

Originally Posted by vly (Post 200383)
Procitah sve...:shock:

Problem ukusa ili neukusa nije samo nas lokalni,vec globalni.

Podjednak broj sisa,guzica domindzosa i neukusa imamo u svakom prosecnom R&B spotu,pa mnogima to ne smeta?

Vise vole Srbi da vide crnu guzu nego domacu Srpsku:D ?

Kad vidim recimo mucenu Mariah Carrie i sta jadna obuce ili neobuce na sebe,shvatim da policija neukusa nije neophodna samo ovde nego svuda,ali to i nije neko olaksanje.

Sto se svega ostalog tice,ja muziku delim iskljucivo na DOBRU i LOSU,ZANIMLJIVU ili DOSADNU bilo kod pravca da je.

Mene licno(muzicki) smaraju priuceni nadobudni DJ foliranti,ali i medju njima se(jaaako retko doduse) nadje neko ko uradi ponesto zanimljivo.

Ali opet nikad ne bih rekao da mrzim neku muziku,mada ima mnogo toga sto prezirem,ali to se uglavnom odnosi na primitivizam,neobrazovanost,bahatost i malogradjanstinu koja izbija iz muzike vecine gorespomenutih turbofolk izvodjaca,putem imbecilnih aranzmana,i jos gorih tekstova.

E sad,ako smo iskreni,ni u drugim zanrovima domace muzicke scene ne cvetaju bas ruze sto se kvaliteta tice,sem par retkih izuzetaka moglo bi se podvesti pod DOOOSADNOOO, ili plagijatorsko,nekad kad cujem gomilu tih stvarcica se upitam u cemu je zadovoljstvo raditi muziku koja "zvuci kao" ili ima melodiju kao neki svetski hit,ali malo pretumbanu itd itd.?

Problem danasnje muzike nije samo u gomili lose,vec i u nestvaranju dobre.

tako je ali i ljudi koji imaju nekog kvaliteta (ne pricam sad o odredjenom muzickom pravcu) su gurnuti sa strane jer ide prvo onaj ko ima da plati ,tako da i nije bas sve u ne stvaranju(ili stvaranju) dobre muzike .Ali ista je stvar i sa svim ostalim ne vezanim za muziku .Nista bez kesha ili tetke i teche ,uticajnog svalera itd .Cela zemlja funkcionishe tako ,ima izuzetaka de su nadareni ljudi nasli svoj put ali i oni se manje vishe izrabljuju tako da ..

diviner 18-04-2008 02:35 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 200388)
E stvarno, treba ga u Hag!

Iz haga takve pustaju :razz: ! Vi's da su pustili haradinaja !

LACKY 18-04-2008 02:37 PM

Znaci ima nade i za mene!

cAAc 18-04-2008 02:39 PM

znaci cela prica lozenja ,gudre ,faca i kurvica na jednu noc,retardiranih tekstova i reklamnih poruka itd ide u prilog nasim politicarima koji se i sami tokom svoje politicke kampanje trude da liche na Seju Kalacha(izvini Sejo tu si zbog crtaca) ,a ne retko josh grdje sa nekim krajnje ne prirodnim pokretima ,izrazima lica itd turbo turbo

idekius 18-04-2008 02:43 PM

Ja sam cuo da se za Sekinog mixadziju spremaju varijante tipa "Grof Monte Cristo", zbog slabe pouzdanosti Haag-a :D

All times are GMT +1. The time now is 12:48 PM.