Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=117)
-   -   Folk(Narodna)muzika (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20908)

Bitch 25-02-2008 02:13 AM

Re: Folk(Narodna)muzika

ljudi spustite loptu malo. i mirko i ostala ekipa su manje vise svi cool, nije mi jasno kako je narasla ovakva hajka. Ustvari nastala je od toga sto je napisao Max (internet - sloboda komunikacije) - samo malo medjusobnog postovanja kolegama, i to je to. Mirko Master, ne boj se, znam dosta moderatora licno, i to su vrlo pismeni ljudi (pola sa zavrsenim muz. akademijama, pa i ja sam jazz pijanista) tako da molim vas da raspravu vodimo prijateljskim tonom. Narodnjaci ili ne, budimo ljudi, pa cemo lako o zanrovima :) evo ja slusam fusion 10 godina nonstop, a mom kolegi dVuckovicu se baca pegla na fusion, pa se ipak super slazemo :D eto primera za kolegijalnost....

....OK, ovo ko da je napisao neki gay politicar ( :shock: :banghead: :D ), ali ajmo samo mirno i stalozeno dalje u thread :)

pozzzz

Oggy 25-02-2008 02:38 AM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 192716)

....OK, ovo ko da je napisao neki gay politicar ( :shock: :banghead: :D ),

:shock::shock::shock:

Neces ti meni vise u nocne posete... :ne-ne:

od sada se vidjamo samo danju i na javnim mestima... :lick:

Bitch 25-02-2008 02:51 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 192717)
:shock::shock::shock:

Neces ti meni vise u nocne posete... :ne-ne:

od sada se vidjamo samo danju i na javnim mestima... :lick:

e, steta, ali ne vredi, idekius nas je slikao i treba da uploaduje fotke. jbg, sporo razmisljas, a meni je bila dovoljna i jedna prilika :smile2:

:D :D :D :D
:mlotek: :pijanci: sledeci put u Basicu pijemo rakiju, ne vredi :drunk:

idekius 25-02-2008 04:03 AM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 192718)
e, steta, ali ne vredi, idekius nas je slikao i treba da uploaduje fotke.

Necu sa vama da pricam! Vi ne slusate ni narodnjake, ni zabavnjake, vec samo muziku inspirisanu temama iz NOR-a :D

A to sta ste vas dvojica radili posle noci provedene uz zvuke:

Konobaru, konobaru, donesi mi stock,
Hocu da se napiem, da zaigram rock...

Sve je to dokumentovano! A kad Oggy-jeva rodbina sazna za dogodovstinu, Buzge, najebao si... kod njih je obicaj da se ljubavne afere zavrsavaju brakom :)

master29 25-02-2008 10:56 AM

.........

idekius 25-02-2008 11:35 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 192745)
Ako mislis da je googlanje znanje,svaka cast.Pa svaki post je skinut sa neta i prenesen na rumski.Neko postavi pitanje ljudi brze bolje skinu neki clanak[copy,past] i nadje se ovde a mozda uposte nije tacan.Toliko o znanju.

Jel? si ti cuo nesto od njenih radova? Ja jesam, pa ne pricam bez osnova...

Quote:

Vidim da si i ti neki vrhunski poznavaoc,svega planetarnog.Jos jedan akademik.

Potvrda mog zakljucka da si ti vrhunski bezobrazan...

Quote:

Zao mi je sto si tako protumacio,trebao sam o svojim demo snimcima da pricam,dok sam svirao rok muziku,pa o svom dzez bendu i takvim stvarima.Mozda bi me skapirali.Mozda sam trebao da napomenem koje sam sve filmove radio,koje sam skole zavrsio s'kim sam po belom svetu svirao.Nisam nista spomenuo od svega toga,samo sam pitao ko svira narodnu muziku i to je sav moj greh.Odatle je svo sranje i pocelo

Protumacio sam onako kako pises... a nemas bas neku osnovu za tako nesto. Zamisli... ljudi koje cenim u muzici i koji su zaista uradili nesto, a to nesto nije kitcherica, malo su skromniji od tebe. Ali... svi znamo ko ima potrebu da se kutrchi, a ko ne... nista novo...

Quote:

Posle ove tvoje izjave,necu moci da spavam:banghead:

Da si samo svestan nebi takvo pitanje ni postavljao,svom srecom pa sam za tebe "master29"

Oooo veliki moj masteru... izvinjavam ti se u svoje ime, u ime svih svojih prijatelja koji ovde ne razumese tvoju velichinu... odaj nam svoje tajne, da ti barem malo pridjemo... Ohhhh... kako smo izgubili vreme u zivotu sto jos 80-ih ne primetismo koje genijalac nad genijalcima, um nad movima...

Jel? si sad malo srecniji? :D

Opet te molim da se malo saberes i prekines da lupetas, krajnje je vreme...
Niko ti ne brani da normalno ucestvujes u diskusijama... ali se malo spusti na zemlju i pricaj normalno, kao covek!!!
Crveni tepih za Lepu Brenu i Ljubu Alicica svakako neces dobiti.

Izvinjavam ti se, a sad odoh da radim. Kad zavrsim posao koji mi se nagomilao, mogu opet da ti posvetim malo vremena i divim se tvojoj velicini.

LACKY 25-02-2008 11:50 AM

1 Attachment(s)
Sta je bre ovo, ima li neko Pips?

master29 25-02-2008 11:54 AM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 192747)
Jel? si ti cuo nesto od njenih radova? Ja jesam, pa ne pricam bez osnova...

Potvrda mog zakljucka da si ti vrhunski bezobrazan...

Protumacio sam onako kako pises... a nemas bas neku osnovu za tako nesto. Zamisli... ljudi koje cenim u muzici i koji su zaista uradili nesto, a to nesto nije kitcherica, malo su skromniji od tebe. Ali... svi znamo ko ima potrebu da se kutrchi, a ko ne... nista novo...

Oooo veliki moj masteru... izvinjavam ti se u svoje ime, u ime svih svojih prijatelja koji ovde ne razumese tvoju velichinu... odaj nam svoje tajne, da ti barem malo pridjemo... Ohhhh... kako smo izgubili vreme u zivotu sto jos 80-ih ne primetismo koje genijalac nad genijalcima, um nad movima...

Jel? si sad malo srecniji? :D

Opet te molim da se malo saberes i prekines da lupetas, krajnje je vreme...
Niko ti ne brani da normalno ucestvujes u diskusijama... ali se malo spusti na zemlju i pricaj normalno, kao covek!!!
Crveni tepih za Lepu Brenu i Ljubu Alicica svakako neces dobiti.

Izvinjavam ti se, a sad odoh da radim. Kad zavrsim posao koji mi se nagomilao, mogu opet da ti posvetim malo vremena i divim se tvojoj velicini.

Sta da ti kazem na sve ovo?non stop te upucujem da brena i ljuba nisu moja sabrana dela.Deff se nekapiramo ali popustam eto pobedili ste.Brisem svoje topice zarad mira na forumu.Kad budes dolazio u Bg stoji poziv da popijemo pivo.

LACKY 25-02-2008 11:59 AM

Eto vidis da si i ti nepismen, imena se pisu velikim slovom.

master29 25-02-2008 12:13 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 192754)
Eto vidis da si i ti nepismen, imena se pisu velikim slovom.

U pravu si.pozz

All times are GMT +1. The time now is 07:34 PM.