![]() |
Re: Folk(Narodna)muzika
ljudi spustite loptu malo. i mirko i ostala ekipa su manje vise svi cool, nije mi jasno kako je narasla ovakva hajka. Ustvari nastala je od toga sto je napisao Max (internet - sloboda komunikacije) - samo malo medjusobnog postovanja kolegama, i to je to. Mirko Master, ne boj se, znam dosta moderatora licno, i to su vrlo pismeni ljudi (pola sa zavrsenim muz. akademijama, pa i ja sam jazz pijanista) tako da molim vas da raspravu vodimo prijateljskim tonom. Narodnjaci ili ne, budimo ljudi, pa cemo lako o zanrovima :) evo ja slusam fusion 10 godina nonstop, a mom kolegi dVuckovicu se baca pegla na fusion, pa se ipak super slazemo :D eto primera za kolegijalnost....
....OK, ovo ko da je napisao neki gay politicar ( :shock: :banghead: :D ), ali ajmo samo mirno i stalozeno dalje u thread :) pozzzz |
Quote:
Neces ti meni vise u nocne posete... :ne-ne: od sada se vidjamo samo danju i na javnim mestima... :lick: |
Quote:
:D :D :D :D :mlotek: :pijanci: sledeci put u Basicu pijemo rakiju, ne vredi :drunk: |
Quote:
A to sta ste vas dvojica radili posle noci provedene uz zvuke: Konobaru, konobaru, donesi mi stock, Hocu da se napiem, da zaigram rock... Sve je to dokumentovano! A kad Oggy-jeva rodbina sazna za dogodovstinu, Buzge, najebao si... kod njih je obicaj da se ljubavne afere zavrsavaju brakom :) |
.........
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Jel? si sad malo srecniji? :D Opet te molim da se malo saberes i prekines da lupetas, krajnje je vreme... Niko ti ne brani da normalno ucestvujes u diskusijama... ali se malo spusti na zemlju i pricaj normalno, kao covek!!! Crveni tepih za Lepu Brenu i Ljubu Alicica svakako neces dobiti. Izvinjavam ti se, a sad odoh da radim. Kad zavrsim posao koji mi se nagomilao, mogu opet da ti posvetim malo vremena i divim se tvojoj velicini. |
1 Attachment(s)
Sta je bre ovo, ima li neko Pips?
|
Quote:
|
Eto vidis da si i ti nepismen, imena se pisu velikim slovom.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:34 PM. |