![]() |
Re: Waldorf Blofeld
novi firmware, v1.03
Quote:
|
Ohoho:) :) :)
|
Silicon, zvuci nadguzično :D . zvuk je tocno izmedju drugih Walorf inkarnacija, niti je microwave (koji je analog/digital hibrid), niti je XT koji je tvrdji, niti Q koji vise zvuci VA. cine mi se filteri mek?i i od XT i od Q serije. pogotovo rezonanca zvuci "vodenastije".. opcenito izgleda da ce bit super za ambient. XT "dere" ali ne moze raditi bas ove njeznije glatkije padove i sl.,.
slusao sam sve demo-e prije, i neki me i nisu bas odusevili, pogotovo oni sa distorzijama.. al ovdje me najvise napalila ova bass sekvenca sto vozi ravnjak :scared:... fantastican sound. mislim da cu i ja da ga potegnem.. pa za te pare stvarno nema sto da se misli.. ocekujemo nastavak .. ;) |
Quote:
A ako Blofeld ovako zvuchi, zamisli tek Stromberga:shock: :shock: :shock: Pa i tih 3000 evra nece biti puno s obzirom sta planiraju da ubace u njega... Blofeld kao da je jedan delic onoga sto ce imati ta zver, ako je izbace na trziste uopste, a nadam se da hoce:) :) :grin: :grin: :da: :da: :shock: :D |
Quote:
|
Quote:
|
ljuta mala sprava :da: mocan je zvuk i dobar je demo - ajd sad jos ;)
|
Quote:
|
Ovaj arp stvarno dobro zvuci ! Bravo...
p.s. kad sam slusao Blofeld kod Leshe nije mi se dopao... sad je ovo nesto drugo... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:01 AM. |