![]() |
Re: Instant ventiliranje
realno je kao i dobra situacija u nasim zemljama... :D
|
nije dovoljno shto sam pao i klizao bar pet metara na dupetu
nego shto mi je lik prishao, i trazio mi koju kintu jerbo je izgubio upravo sve pare u kladionici.. a treba mu za "stabilizatore" jer je ex junky.. i aj ja kao.. cenim iskrenost i to.. :? shta god.. napravim budalu od sebe i dam mu 200 kinti.. i on kao brate pa daj mi josh 200 evo uzmi moj broj, vraticu ti sutra ne zvao se ja vanja.. treba mi majke mi.. meni doshlo da mu uzmem i to shto sam mu dao.. odakle mi sunce ti #$^$%? i toliko sam odvojio od usta sebi zbog tebe.. budi zahvalan jbt.. i to me josh 20 minuta smarao jbt.. NE-MAM. uhhhh kako me iznervira chovek.. |
ja bi ga nab'o
|
ma kaki.. da si ga video smorio bi se.. sav je chudan i deformisan.. zao mi ga bilo.. inache retko dajem ljudima pare tek tako.. :?
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=oiMzW3Or0Gw ? :grin: |
ma ja bi ga ipak nab'o pa bi mi ga posle bilo žao
|
Quote:
:confused: mozda je do mene ali ja ne kontam sta si hteo da kazes... ovo boldovano mi je jasno :wink: i potpuno se slazem... Pozz |
Quote:
Quote:
poz |
ah je to ne konzumiram. samo domaće metode, bezbojne varijante :da:
|
Zamolili me prijatelji da im uradim toncic, mala popodnevna svirka, otvoreno, cool mislim.8-)
Kad ja tamo, a ono... yamaha mg i ... aktivne proel kutije... Svirka akusticna, fine stuff. Razmisljam: house now? (ku'cu sad)?:confused::shock: Molim moderatore da obrisu sve postove u kojima se ove serije yamaha spominju, a proel boxovi su stvarno aktivni u interpretaciji onoga sta im posaljes, zvuce kao kad prislonis uvo na iso box obmotan sa 50 slojeva mokrih peskira. FUk! Kakav fizicki posao, osecao sam se do kraja kao da sam istovarao opremu Iron Maiden-a:mad: Eto, another day... |
All times are GMT +1. The time now is 09:59 AM. |