![]() |
Re: Focusrite Liquid-mix..utisci
Quote:
|
Quote:
|
klavir.. ima full frekventni opseg..
edit: a ako hocesh da vidish finese i koji na kom bolje radi, ondak ubaci bass (zivi), neki snimak bubnjeva i akustaru.. edit2: namesti na jednom da ti zvuchi kako zelish (kako valja) :) i onda prekopiraj parametre na drugi.. mada kapiram da je to vec i ideja.. :) poz |
realno, mislim da je glas najzahvalniji za ovakav rad.
|
Slazem se sa Arturom i dodao bih: kick, bass
Klavir nije bas najzgodniji za procenu kompresora, jer se on reeetko koristi da bi se bas dobio zvuk "klavira", vec vise kao fora, ali nam to ne govori o sirokoj primeni kompresora. Nego dajte elemente koji se inace napucavaju. |
Ovo uopste nisu tako losi primeri kao sto se cini mozda na prvi pogled.Ono sto ja cujem je ista razlika koja se cuje i u bilo kom drugom poredjenju(ja sam poredio sa waves).
Zdrav i pomalo istaknut midle range sound sa pobudjenom mikrodinamikom.....ziv.... Sad kontam da LM ima neki svoj jasno-izrazen karakter koji se ne srece kod konkurenata. |
ja uzeo liquid mix posto sam ga dobio za ajmo reci malo para...(500 eura) novi... uzeo u subotu i jucer krenuo instalirat kad ono nece i onda saznam da mi treba jos jedna pci firewire card da bi radio posto vec na jednoj imam focusrite saffire zvucnu i bez obzira sto ima 3 utora svi rade na jedan firewire bus koji saffirka pojede...i sad cekam 8 sati da odem u shoping...
|
|
Quote:
Pozdrav |
kasnite momci,kasnite...
|
All times are GMT +1. The time now is 08:11 AM. |