![]() |
Re: Beovizija 2007
Quote:
zvanicna statistika, na zalost, kaze drugacije... To nije verovanje, vec cinjenica koja stoji iza odluke mnogih televizije koje u svakom slucaju imaju stereo opremu u celom lancu. |
Quote:
|
Quote:
Pa, meni je, npr i takmicenje u brzom jedenju hot-doga, bez veze, al' ako se na njemu vec ucestvuje treba poslati nekog ko moze da pojede najvise. Opet se ogradjujem, ne kritikujem izvodjace, koji svakako imaju svoj interes da se pojave, vec nacionalnu tv kucu, koja to sve organizuje. |
i dalje tvrdim da se na evroviziji pojavljuje dno dna evropske muzicke scene ,a kod nas ispade to kao neki prestiz .I cemu deset strana ovoga
|
Jos jednom ponavljam...
Festival je dobar onoliko koliko su dobre pesme na njemu, a to ima veze samo sa kompozitorima, textopiscima i aranzerima, naravno i izvodjacima. Najlakse je sedeti kod kuce, ne raditi nista i vikati kako je sve sranje. Ko ume bolje, treba da salje svoje pesme kako bi ljudi to imali prilike da cuju. Jedini problem je u toj prici odsustvo kriterijuma, jer svi misle da je bas njihova pesma najbolja, ali i to prodje vremenom... ;) Radite, stvarajte i dajte ljudima priliku da cuju vas rad. Pozdrav! |
ma imam bolji predlog ,umesto da radite i stvarate shishajte ovce _ :0 ili se to neko setio pre mene..
|
@oggy
Skroz mi je OK tvoja filozfija sto se svega tice.:) Iskreno, pesma koju ste radili mi ne zvuci nesto specijalno, ali s obzirom na ("veliku") konkurenciju i uopste na ideju je OK. Generalno, ove godine nisam mogao da izdvojim ni jednu pesmu koja istovremeno vredi i moze da postigne nesto. "Nebo" je recimo dobro odradjena stvar, ali je etno fazon vec odavno "izlizan" ne samo na Beoviziji, nego i na samoj Evroviziji. Ma i sama Evrovizija je krajnje smesan festival. Ja uopste ne vidim (ili bar ne znam) ni jedan stvarno dobar takmicarski festival ovde, a ni van... Bilo bi lepo, samo nisam siguran dal bi to proslo, da se odradi festival koji ce biti iskljucivo emitovan na radiu. Znaci nema scenskih nastupa, nema cirkuskih vestina i kupacih kostima - samo suva pesma. Quote:
@off U potpunosti se slazem Quote:
Quote:
|
Quote:
Nije rec o mojoj ili o bilo cijoj pesmi konkretno. Ako je pesma dobra, sta ima veze da li je etno ili da li je to za evroviziju ili nije. Meni se Trkuljina pesma svidela, bez obzira sto se to inace dijametralno razlikuje od mog poimanja pop muzike. Dobra je muzika, covek je odlicno to izveo, ja ne mogu da kazem nista drugo osim da je to super. Da li tome umanjuje vrednost sto se pesma pojavila na RTS, a ne na MTV ili Pinku ili B92?! Naravno da ne. Barem ne bi trebalo. To da li je Evrovizija groblje evropske muzike... Jeste, naravno! To je amatersko takmicenje i tamo niko ne salje svoju "A" ekipu. Nama u Srbiji ("nama") to izgleda veliko i dragoceno jer nemamo nikakvu bolju soluciju. Ali ako je nekome cilj da ucestvuje na Eurosongu, onda OK. Realno, nama nije bio, jer smo svesni svojih mogucnosti (i nemogucnosti), a i namere su nam potpuno drugacije. A to za radio... To je bez veze... Trebalo bi da muzicari putuju od grada do grada kao trubaduri i da na svakoj pijaci odrze svoju predstavu, kako bi ih narod istinski upoznao, bez raznih tehnoloskih kerefeka... :D To je otprilike kao kad bi rekao nekoj ribi preko telefona : "Znas ja sam extra frajer, samo bi najbolje za nasu vezu bilo da se ne gledamo, onda ce ona da bude cvrsta i istinski vredna..." :rotfl: Odoh da spavam, sutra se radi... Pozdrav svima! :) |
Quote:
|
TV Metropolis
Kod nas je standard 48khz/16bitni zvuk, tako nam rade dvcamovi, tako se montira, i tako i emituje |
All times are GMT +1. The time now is 04:16 PM. |