Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   CHOLIN Album (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16159)

idekius 15-12-2006 04:13 PM

Re: CHOLIN Album

Quote:

Originally Posted by Oggy
"MALO SELO, ZELEN LUG..." ?!?!?!?! :o

"...pisi, Lepa Brena za 4 osobe..." :da:

nenad 15-12-2006 05:37 PM

Citajuci vase postove bas sam se zainteresovao da cujem Zdravkov album. I eto cuo sam ga. Produkcija je ono.... sasvim normalna, nista superiorno i po mom misljenju to je moglo i ovde da se uradi, ali ajde kad vec drugi placa samo pici i ne brini. E ali najbitnija stvar, muzika, songovi uopste...... pa onako na prvu, prilicno neubedljivo i cak stavise lose. album nema pesmu koja nosi, verovatno cemo biti po direktivi bombardovani ovim pesmicama cele zime, malo radio, malo TV, pa neki dokumentarac "kako smo mi to uradili". Ali sve je to bledo. Ljudi koji su danas u vrhu nase estrade i koji eto odlucuju polako gube smisao za umetnost uopste(ako su ga uopste i imali), i sve je vise taj poslovni deo svega toga bitniji. Znam da svi rade za lovu i to je tako normalno, ali kume mnogo je love a ti nista !!!! Lepa pesma je lepa pesma, na ovom albumu ima mozda detalja koji su eto lepi ali to su detalji. LOVA.... LOVA.....LOVA

eh da, imate i 30 dana free vreme na net_u uz album !!!??? eeejjjjjjjjjjjjjjjj

LACKY 15-12-2006 08:09 PM

Quote:

Originally Posted by nenad
Citajuci vase postove bas sam se zainteresovao da cujem Zdravkov album. I eto cuo sam ga. Produkcija je ono.... sasvim normalna, nista superiorno i po mom misljenju to je moglo i ovde da se uradi, ali ajde kad vec drugi placa samo pici i ne brini. E ali najbitnija stvar, muzika, songovi uopste...... pa onako na prvu, prilicno neubedljivo i cak stavise lose. album nema pesmu koja nosi, verovatno cemo biti po direktivi bombardovani ovim pesmicama cele zime, malo radio, malo TV, pa neki dokumentarac "kako smo mi to uradili". Ali sve je to bledo. Ljudi koji su danas u vrhu nase estrade i koji eto odlucuju polako gube smisao za umetnost uopste(ako su ga uopste i imali), i sve je vise taj poslovni deo svega toga bitniji. Znam da svi rade za lovu i to je tako normalno, ali kume mnogo je love a ti nista !!!! Lepa pesma je lepa pesma, na ovom albumu ima mozda detalja koji su eto lepi ali to su detalji. LOVA.... LOVA.....LOVA

eh da, imate i 30 dana free vreme na net_u uz album !!!??? eeejjjjjjjjjjjjjjjj

Vidis ti si potpuno u pravu!
(Ovaj tread je pokrenuo Vrach i i mnogi su automatski usli u trku pljuvanja a da nisu uopste culi o cemu se radi.
Ja sam pazljivo slusao materijal par dana, i pitao ljude dali su culi i da neprenagljuju!)
Kao sto kazes da je produkcija "onako i sasvim normalna i mogla je i ovde da se uradi" tj. sasvim srpski prosecna.
Ja bih zeleo da ti kazem da si u pravu! Pa to je i radjeno kod nas i radili su nasi ljudi. To sto su oni bili u Londonu 10 dana u nekom studiu neznaci nista, jer su radili oni!
A da je prosecno!, e tu se vec neslazem sa tobom!
Navedi mi dest materijala ove godine kod nas koji su tako uradjeni i tako zvuce.
Jer ako je prosecno onda ih ima bar 10 slicnih!
A i kada vec nema arta nego je samo lova u pitanju, ja bih voleo da me uputis na neku domaci art materijal makar i bez love.

idekius 15-12-2006 08:26 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY
ja bih voleo da me uputis na neku domaci art materijal makar i bez love.

"Mile voli DISCO" :)

DaBear 15-12-2006 08:35 PM

jes, ja pokrenuo - a nisam ni cuo jos!! Al bar nisam pljuvao - samo preneo sta mi kolega iz Abbey Roada rek'o...
A za biznis ja nemam problem! Pa ne zove se MUSIC BIZNIS za dzabe!!

Ovde svi predvidjaju da ce muzika biti besplatna uskoro i da ce se koristiti samo za kojekakve reklame i promocije! Pare ce se naplacivati od koncerata, DVD-a, majci jakni itd...

Pa i da je Chola mozda bolje smiksan, opet su to iste te pesme i tekstovi pa opet ne bi niko primetio..

alavuk 15-12-2006 08:41 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear
Pare ce se naplacivati od koncerata, DVD-a, majci jakni itd...

pa gde su oni do sad ziveli ? na neptunu ???

oduvek je tako i bilo ...

alavuk 15-12-2006 08:42 PM

@ lacky koliko god puta slusao taj materijal uvek mi fali taj "punch" ali znas kako malo ... slusao sam ionako "koncepcijski" jedino mi 100 puta ono ko da je stavljena da popuni prostor , nadam se da ce nevjerna biti prvi singl i hit sa albuma

idekius 15-12-2006 08:56 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk
@ lacky koliko god puta slusao taj materijal uvek mi fali taj "punch"

Ne bih se slozio... punch je ipak zensko pice... meni tu pre fali rubinov vinjak :mrgreen:

alavuk 15-12-2006 09:20 PM

krambabulin punch ??

elem idi malo sa tecom i zavijte tetki caj :]

idekius 16-12-2006 02:23 PM

SAlu na stranu... i nije bas da niko kod nas nista ne radi i da ima samo bljuzgichica...
Mislim, moze nekome Strip da se ne svidja, ali tesko da neko moze da kaze da je i to bljuzga...

All times are GMT +1. The time now is 07:40 PM.