![]() |
Re: Test 7 Mikrofona
Quote:
jebiga, treba imat nekoliko kvalitetnih mikrofona pa lijepo biras :banghead: samo, sta kad se ne mozes odluciti? eci peci pec? :rotfl: |
Quote:
|
Quote:
nakon toga slijedi pogled slican ovom sa tvog avatara! |
Quote:
|
Quote:
hahahahaha to je nakon toga, kada te pevac prebije :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
Ehhhhh, znam o cemu pricash :banghead: Viva La Balkan:( |
thread sam "zalepio"... da se ne zagubi
pozdrav bogi |
po mom misljenju ovom vokalu lezi najvise br. 2 > Brauner
za sada imam zelju da ga posedujem, ...videcemo :) sjajan test! svaka chas' ko je pevao?:p |
hahahh.. izuzetan test.. stvarno... mada, malo mi je mozak ispran sa ovim "talk to me"... peche me mozak od toga.. :)
e, sad.. 'vako.. moj problem je shto sam do danas hteo da mi sledeci pazar bude kvalitetan mic (imam akgC3000b :banghead: ).. problem je uobichajen.. dilema.. koji mic kupiti? i do sada sam u uzzem izboru imao: SE Gemini Neumann u87 (jebem mu, nema se para pa sam hteo neshto kredeno :smajlikojinevinotrepce:) :) AKG C414 (radio na njemu, i jako je dobar mikrofon.. samo shto je prilichno "hladan".. bar po mom nekom mishljenju.. super je za neke trube i 'armonike i tako te fekalije, al uz malo eq-a, kompresora, reverba super zvuchi.. a ja uzimam mic da ne moram da se drndam toliko..) :) Razmishljao sam o Rode Classic-u ali kad sam video cenu, bacio sam peglu.. :) jbg, tolke pare ne bih dao nikad za mic koji nisam chuo na delu).. u istom rangu sa rode classicom mi je i U147.. Sad mi je i ovaj Brauner upao u uho.. pa malko pizdim.. :) sad cete, verovatno, da mi preporuchite josh koji mic.. :banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 07:52 AM. |