Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Test 7 Mikrofona (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16157)

zvincic 07-12-2006 08:21 PM

Re: Test 7 Mikrofona

Quote:

Originally Posted by Manley
ma nije pasovao uz glas...meni inace brauner bolje radi od 87-ce

pa izgleda da na tvoj glas bolje pase 87-ica ;)

jebiga, treba imat nekoliko kvalitetnih mikrofona pa lijepo biras :banghead:

samo, sta kad se ne mozes odluciti?

eci peci pec? :rotfl:

Manley 07-12-2006 09:36 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic
pa izgleda da na tvoj glas bolje pase 87-ica ;)

jebiga, treba imat nekoliko kvalitetnih mikrofona pa lijepo biras :banghead:

samo, sta kad se ne mozes odluciti?

eci peci pec? :rotfl:

doduse jeste svestrana(87-ica), svuda je alternativa, izgleda da je zato i toliko skup....kada ne mozes odluciti samo zazmuris pa koji uhvatis :D

zvincic 07-12-2006 09:38 PM

Quote:

kada ne mozes odluciti samo zazmuris pa koji uhvatis :D

i onda ubodes sm pro :D

nakon toga slijedi pogled slican ovom sa tvog avatara!

Manley 07-12-2006 09:39 PM

Quote:

Originally Posted by Max
i 737 ..... naravno ( ostao ti je jos jedan ) he he he he ....

Ali onda uzmi jedan mic ..... a razlicite preampe ... jedva cekam , jedva cekam .... :hyper:

e da , salu na stranu , hvala drugarima sto ste me sacekali .....

Pozdrav

znaci ovako....akusticna gitara, sennheiser mkh800, vovox kabal, i jedan od pre-a, apogee trak2, digitalno u PT 192 na 176,4 Khz

Manley 07-12-2006 09:40 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic
i onda ubodes sm pro :D

nakon toga slijedi pogled slican ovom sa tvog avatara!

hahahahaha to je nakon toga, kada te pevac prebije :mrgreen:

davormen 08-12-2006 11:34 AM

Quote:

1. AKG C-414 XL-II
2. Brauner Phantom C
3. SE Electronics 2200
4. SE Electronics 5600
5. SM Pro MC-1
6. Neumann U87AI
7. Behringer B-1

aaaarghh! tako sam se nadao da ce 2. biti Neumann... pa da odmah zaboravim na to i nastavim s poslom... :) kad ono Brauner... koga sam vec smekao, ali sam cuo neke testove s njim, pa nisam bio najsrecniji, kad ono... medjutim... :) jbg, Neumann mi je cenovno out of reach, ali Brauner nije... mada, ni SE 5600 nije uopste los... ne bih se bunio da ga posedujem... ali za samo dvestotinak evra vise se dobija Brauner, tako da... uhhh... a taman sam bio odustao od kupovine... dobro, upravo oduzih dug :confused: drzavi (civilno) sto se itekako odrazilo na moje finansijsko stanje, pa mi je bilo lakse da mislim da ne vredi... i kako sad da kupim i Braunera i novo pojacalo? :banghead:

Rhino 09-12-2006 01:37 AM

Quote:

Originally Posted by davormen
aaaarghh! tako sam se nadao da ce 2. biti Neumann... pa da odmah zaboravim na to i nastavim s poslom... :) kad ono Brauner... koga sam vec smekao, ali sam cuo neke testove s njim, pa nisam bio najsrecniji, kad ono... medjutim... :) jbg, Neumann mi je cenovno out of reach, ali Brauner nije... mada, ni SE 5600 nije uopste los... ne bih se bunio da ga posedujem... ali za samo dvestotinak evra vise se dobija Brauner, tako da... uhhh... a taman sam bio odustao od kupovine... dobro, upravo oduzih dug :confused: drzavi (civilno) sto se itekako odrazilo na moje finansijsko stanje, pa mi je bilo lakse da mislim da ne vredi... i kako sad da kupim i Braunera i novo pojacalo? :banghead:

Ehhhhh, znam o cemu pricash :banghead:

Viva La Balkan:(

boggy 11-12-2006 01:06 PM

thread sam "zalepio"... da se ne zagubi

pozdrav

bogi

Miha Blaze 11-12-2006 08:58 PM

po mom misljenju ovom vokalu lezi najvise br. 2 > Brauner

za sada imam zelju da ga posedujem, ...videcemo :)

sjajan test! svaka chas'

ko je pevao?:p

HeatMan 07-02-2007 06:43 AM

hahahh.. izuzetan test.. stvarno... mada, malo mi je mozak ispran sa ovim "talk to me"... peche me mozak od toga.. :)

e, sad.. 'vako.. moj problem je shto sam do danas hteo da mi sledeci pazar bude kvalitetan mic (imam akgC3000b :banghead: ).. problem je uobichajen.. dilema.. koji mic kupiti? i do sada sam u uzzem izboru imao:

SE Gemini

Neumann u87 (jebem mu, nema se para pa sam hteo neshto kredeno :smajlikojinevinotrepce:) :)

AKG C414 (radio na njemu, i jako je dobar mikrofon.. samo shto je prilichno "hladan".. bar po mom nekom mishljenju.. super je za neke trube i 'armonike i tako te fekalije, al uz malo eq-a, kompresora, reverba super zvuchi.. a ja uzimam mic da ne moram da se drndam toliko..) :)

Razmishljao sam o Rode Classic-u ali kad sam video cenu, bacio sam peglu.. :) jbg, tolke pare ne bih dao nikad za mic koji nisam chuo na delu).. u istom rangu sa rode classicom mi je i U147..

Sad mi je i ovaj Brauner upao u uho.. pa malko pizdim.. :)

sad cete, verovatno, da mi preporuchite josh koji mic.. :banghead:

All times are GMT +1. The time now is 07:52 AM.