![]() |
Re: Novi studio
aham.. ja se izvinjavam.. nisam znao, mislio sam da si iz srbije.. aj ondak, ako se zbunim negde gledam na netu shta znachi..
ne morash da se trudish.. realno, MENI treba da razumem TEBE.. a poshto cu ja teshko nauchiti slovenachki, ondak ti furaj po starom, a ja cu gledati u rechniku.. pozdrav! i izvinjavam se zbog nesporazuma.. :) |
Nema frke, hvala.
|
Pozdrav Ivanu i ostalima..
Ivane htijo sam te pitati dali si i reziju slicno tretirao? U jednom o postova si naveo da imas jos nekih materijala, koji su i di si ih rasporedijo? Kad bi mi dao malo detaljnije obrazlozenje, bijo bih ti zahvalan.. :) Vidim da si odusevljen funkcijom azmafonoma u sobi za snimanje, zanima me jeli isto toliko zahvalan i za reziju!? Hvala unaprijed.. Pozdrav |
Quote:
reziju sam uradio par godina pre sobe za snimanje i nisam je isto tretirao .. rezija je oblozena sa svih strana jednim slojem stirupora pa preko sundjer 5 cm S35 gustine i preko svega toga pletena trska .. jedno vreme nisam bio zadovoljan kako mi to radi , ali medjutim pre godinu dana sam pravio drugi raspored u reziji .. i od kako sam to uradio .. jednostavno su se sve kokcice poklopile i sada mi je u reziji zvuk fenomenalan,sa svake pozicije i svakog ugla zvuk je isti |
Quote:
A jel znas nekoga ko je tretirao reziju azmafonom, i kako to radi? Koliko su time ljudi zadovoljni? Pozdrav |
Quote:
|
Pozdrav svima...
veoma poucna i dobra tema,pogotovo za pocetnike (kao sto sam ja) hvala na ovome... evo izdvojio sam sve slike i postove u jedan pdf,u oblik kao nekog tutoriala :) Code:
http://www.sendspace.com/file/m20z5m |
2 Attachment(s)
[quote=Advanced;208870]Pozdrav svima...
veoma poucna i dobra tema,pogotovo za pocetnike (kao sto sam ja) hvala na ovome... evo izdvojio sam sve slike i postove u jedan pdf,u oblik kao nekog tutoriala :) .... Hvala Advanced, dobrodosao na Rumski! :) pozdrav bogi p.s. Uploadovao sam rarovanu arhivu tvog dokumenta na Rumski, za one kojima sendspace nece uvek da "radi". Nadam se da ti je to ok? |
:da: oke je
|
All times are GMT +1. The time now is 01:34 PM. |