Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   najbolja produkcija 2005-2006 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13422)

zmaj 01-06-2006 05:41 PM

Re: najbolja produkcija u 2005

Je li ko cuo novog Olivera?:da:

idekius 01-06-2006 07:33 PM

Ovo je vec 2006, a ne 2005, kao sto naslov kaze...

Jel' shuo neko novi Van Gogh?
Ono je produkcija po mom ukusu...

zmaj 02-06-2006 12:43 AM

Quote:

Originally Posted by idekius
Ovo je vec 2006, a ne 2005, kao sto naslov kaze...

A i Juni je mesec...;)
btw.Mislim da pre mog posta ima par "besmislenijih"...
Sve u svemu,i ako nije po kalendaru u skladu sa ovim postom,a to je jako vazno,sta mislite o Oliverovoj produkciji???

Quote:

Originally Posted by idekius
Jel' shuo neko novi Van Gogh?
Ono je produkcija po mom ukusu...

Bio sam prisutan u vise navrata i dok se snimalo,tako da znam i onu drugu stranu medalje...s obzirom na cemu je radjeno i ko ga je radio to nije ni moglo da ispadne lose...polako se vraca taj siroviji zvuk,a to je za svaku pohvalu...odlicno odradjen posao!

LACKY 02-06-2006 01:32 AM

Smislenost je relativna stvar!

idekius 02-06-2006 06:43 AM

Quote:

Originally Posted by zmaj
A i Juni je mesec...;)
btw.Mislim da pre mog posta ima par "besmislenijih"...
Sve u svemu,i ako nije po kalendaru u skladu sa ovim postom,a to je jako vazno,sta mislite o Oliverovoj produkciji???

Nisam mislio na tvoj post, koji jedva da sam i registrovao, posto me Oliver Dragovic ni najmanje ne zanima, ma da verujem da je produkcija dobra.
Mislio sam na svoj post;) Van Gogh je itekako 2006, a za Olivera nisam ni znao kada je sniman i da li je uopste sniman... jednostavno ne pratim taj zanr u muzici, ali, kao sto rekoh, ne sumnjam da je O.K.

No sekiracija, sad cu malo da promenim naslov teme i prilagodim ga novim vremenima...:da:

zmaj 02-06-2006 11:58 AM

Re: najbolja produkcija 2005-2006

:)
Ma samo htedoh da skrenem paznju na ovaj lepo odradjen album...ima tu sta da se cuje i nauci...jako lepo...a i zanima me Sandrovo misljenje,posto me produkcijski jako podseca na njegove ranije postove,Tedi Spalato je bio u pitanju,cini mi se...

pozzz svima...

*Aleksa* 08-06-2006 05:08 PM

Kolo Van Gogh-a mi se mozda vise svidja od DrUnder-a(muzika,ne i tekstovi pesama),ali govorim kao obican slusalac i njihov fan..A vase misljenje o novom cd-u Generacije5,produkcija?

Max 09-06-2006 01:44 PM

Quote:

Originally Posted by zmaj
Je li ko cuo novog Olivera?:da:

UHHHHHH !!!!

Drugar mi je dosao i pustio 8 . ...... Od Grija do kajanja .... ili tako nesto ....

To je jako dobro i zrelo uradjeno .... skoro tako nesto nisam cuo . Kad sam posle toga pustio novog Gibonija .... bilo je ok , ali ne u istoj klasi ( ostale pesme sa Oliverovog albuma nisam ni cuo :rolleyes: )

Pozdrav

Max 09-06-2006 01:48 PM

Van Gogh - Voja Aralica ( koji u poslednje vreme stvaaarno jako dobro radi )

Generacija 5 ( Habic , ako se ne varam ??? ) ..... njemu je vreme za penziju ;)

Pozdrav

idekius 09-06-2006 02:13 PM

Quote:

Originally Posted by Max
Generacija 5 ( Habic , ako se ne varam ??? ) ..... njemu je vreme za penziju ;)

Pozdrav

Jeste... Habic je radio Generaciju... CD se chuje tako kako se cuje...
Lako je moguce da si u pravu za tu Habicevu penziju... neznam... ne mogu nista da kazem, ali, koliko mi je poznato i moguce je da gresim, ovaj put je Habic bio taj koji je sabotiran. Verujem da bi CD ispao znatno bolje da nije imao "pomagache"...

All times are GMT +1. The time now is 05:29 AM.