![]() |
Re: Rumski Session
Quote:
|
Pa ako je svima OK oko 21 , 22h. Ili ste planirali ranije?
|
E Beogračići!!! Ajde bre da se malo pokrenemo iz čamotinje, vidite da se devojčurak ?e?će potrudio da nam sredi sve ?to treba.
Ja imam jedan predlog samo morate vrlo ozbiljno da ga shvatite. Zvao sam lika koji ima kombi (nadimak mu je Palac) i koji bi po ceni od 70 evra plus putarina, ako se ide autoputem, mogao i hteo da prefura 8 (osam) ljudi sa opremom za NS i nazad. Znači 10 evra po čoveku. Ako ima zainteresovanih koji su spremni da se do, recimo, nedelju dana pred polazak:
Ako neko ?eli da se dogovara u na?e ime ili proveri, dozna, raspia se o detaljima rentiranja: Palac 063/84-33-891 |
E da! Dajte ljudi da se stvarno nekako razglasi ovaj session. Za viked sam bio u Somboru. Video sam se i upoznao sa Mogli-jem. On, recimo, nema pojma da se pravi svirka. Znači: udrite ovo na sva zvona. Mo?da neko i čuje.
|
DATUM OKUPLJANJA: 01.10. - subota
MESTO OKUPLJANJA: NS TIME Klub (Novi SAD) VREME OKUPLJANJA: npr. oko 21h Ja sam pregledala sve postove i napravila spisak ljudi koji planiraju ili su planirali da dodju. 1. MhZ 2. Dr. RU - sa mnogo prijatelja i prijateljica :2kiss: 3. ORBA :bounce2: 4. PuRe 5. OFF :mic: 6. Ivan - kuva kafu 7. Ridge 8. Zmaj 9. kVu - ponesi gajde 10. Oggy -:zzz: 11. shigumicu :bend: 12. Arthur - dovodi jos cetvoro :mase: :mase: :mase: :mase: 13. Mr. lou :dj: 14. bitch 15. Dacko :drums: 16. Tiki the Boyler 17. Sumanut, u kolima sa 18 Besmislom 19. Fipke :guitar: 20. Mogli - upravo si pozvan 21. EoN - ako diplomira :ljutpc: 22. ja sa muzem ;) tako da ce to da izgleda ...:beer: :beer: :hug: :2kiss: :dj::bend: :mic: :guitar: :drunk: :mase: :mase: :drunk: :beer: :rotfl::cool: :bounce2: :kissing: :taz: :drink: :drink: :drunk: :ups: |
E DA, spisak je jos otvoren pa nastavite...:D
23..... |
ne zaboravite foto aparat :)
|
ce da se pojavim i ja... a ne smeta cinjenica da je NS Time 700m od mene... :D
|
Trebali bi samo da nabavimo binsku. Ima li neko ideju?
|
"binsku" sta?
ako je u pitanju binska rasveta, imam ideju! |
All times are GMT +1. The time now is 07:27 AM. |