Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   TOTO - najprecenjeniji band ever (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11781)

MUzzY 18-08-2006 02:59 AM

Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Nazalost nisam bio, ali po utiscima mojih prijatelja koji su bili moram nazalost da se slozim sa Aleksandrijom :( Skoro pa 100% isti utisci. Smor koncert tehnicki dobro izveden sa solidnim ozvucenjem itd. Mozda je problem bio u tome sto ljudi nisu upoznati sa novim materijalom? Svi nekako cekaju te starije pesme... jbg.
Jel istina za onu ispalu basiste kad je rekao "drago nam je da sviramo u Crnoj Gori "? :)

Tiki the Boyler 18-08-2006 09:12 AM

MUzzY, s kim si se to slikao, s kim si se to slikao??? :)

sasa.ivkovic 18-08-2006 09:18 AM

Quote:

Originally Posted by mandrak
Moze se njih i slušat i ne.... i raspravljat o njihovim pjesmama ali su oni svaki pojedinačno snimili više albuma za druge svjetske njuške nego mnogi studijski glazbenici vani... i s te strane ih poštujem i cjenim.
Pozdrav

Apsolutno se pridruzujem komentaru.
Inace ja sam vatreni obozavalac muzike i pogotovo zive svirke grupe TOTO:hyper: . Da bih izbegao mogucu pogresnu klasifikaciju, da kazem da nikad nisam ni pokusao da sviram kao oni, mada my computer name is TOTO!
Ono poredjenje sa Duran-ovcima je u najmanju ruku smesno. Pa, Duran je grupa u kojoj niko ne bi smeo da se nazove sviracem. To je verovatno proizvod pederskog lobija koji je u to vreme lansirao i Boy George-a. TOTO je mozda (pre)potcenjena grupa zbog nedostatka prave konkurencije u tom zanru.
Sto se tice necije konstatacije da je Toto asocira na grupu Neverne bebe - ni sa tim se ne slazem. Ljudi sviraju razne svetske pop-rok hitove i to kako! Svaka cast. Izmedju ostalog, slucajno sam zapamtio da su u svom repertoaru u Budvi '94. imali i Come undone od Duran duran;) ! Naravno i Toto i Clapton i Cocker i Floyd itd, itd...Sad,...bice mnogo popularni ako snime duet sa Verom Matovic, npr.

Arthur 18-08-2006 10:00 AM

Ne asocira TOTOna kurve sudbine, nego obrnuto! ;) Na TV-u su rekli da je ovom pevacu riknuo glas pa je ostatak koncerta bio na playback... tacno li je?

Aleksandrija 18-08-2006 03:11 PM

Quote:

Originally Posted by MUzzY
Jel istina za onu ispalu basiste kad je rekao "drago nam je da sviramo u Crnoj Gori "? :)

Izgleda da jeste,a takodje se pricalo da je Lukater pred koncert u backstag-u popio litar Jack Daniels-a:drunk:

MUzzY 18-08-2006 03:50 PM

A pa to je poznata stvar da covek voli da potegne :)
On je ekstra lik! I kad sam ga slusao u Budimpesti sa Vajngartom druzio se sa Dzekom posle koncerta :)

MUzzY 18-08-2006 03:51 PM

Quote:

Originally Posted by Tiki the Boyler
MUzzY, s kim si se to slikao, s kim si se to slikao??? :)

Sa jednim super cikom :D

kVu 18-08-2006 05:58 PM

moji utisci su skroz pozitivni, svirka perfekcija... ne znam o kakvom plejbeku pricate??? obzirom da sam bio na par metara od bine tesko da su me mogli zajebati sa plejbekom ;) doduse, znam im sve stvari pa mi je bilo super... drugi je problem sto 99% ljudi znaju samo hold the line, rosannu i africu i dosli su prvenstveno zbog svirke cekali te tri pesme :)

rale_ 18-08-2006 07:36 PM

Pozdrav,

nikakvih playback-ova nije bilo,sem nekoliko matrica koje su i sastavni deo tih pesama.Zvuk i svirka dobri,izuzev prve pesme gde je bass malo gruvao ali vec na drugoj,sve se sredilo!
Utisci su veoma pozitivni(sto je i za ocekivati),
i mislim da je Digidesign Venue "sjajno izgurao"!

LACKY 19-08-2006 01:40 AM

Iz objektivnih razloga nisam bio na koncertu Toto-a, tako da niti zelim niti mogu da polemisem o tom dogadjaju ( mada su mi ortaci rekli da je bilo dobro). Bio sam na koncertu Snake-a i pobegao posle 15 minuta (odavno nisam pokusao da gledam bezvezniji koncert). I sta sade?, treba da se ubedjujemo o tome ko je u pravu a ko nije!
Pa svi smo u pravu! Nekome je bezveze ovo a nekom ono ( stvar afiniteta i ukusa).
A kada ste vec pokrenuli tread o najprecenjenijem bandu, ajde stisnite petlju pa izglasajte najprecenjenij domaci band!

All times are GMT +1. The time now is 01:57 PM.