Log in

View Full Version : Zamolila bih.....

ANITA
01-12-2004, 06:31 PM
Zamolila bih da mi se jave na email oni koji su voljni poslusati moju novu stvar i dati mi konstruktivne komentare. I onda dobijete link gdje da je skinete...

Do kraja 12.og imam 3 stvari za dovrsiti. Jedna je skoro gotova.... i htijela sam prije nego se bacim u zavrsne detalje, cuti konstruktivne komentare nekih od vas.

Jako je bitno da skladba sa svih aspekata bude naravno sto bolja - imam veeeliku priliku raditi sa covjekom visokog ranga...(dobitnik nekoliko grammy-ja.....).

Ja sam prilicno iscrpljena od ove (koja je prva u nizu jer je najjednostavnija kompozicijski pa stoga i produkcijski.. ) i prelazim na druge dvije, a vi molim vas (koji ste voljni) dajte komentare na ovu, pa kad se vratim da vidim sto je mozda koga zasmetalo.... posebice ako sam i sama sumnjala u neke nedostatke i to cujem i od drugih.. tu vrijedi poraditi.

Ukusi jesu razliciti, ali unatoc tome... u glazbi nas ne smije nista zasmetati.... sve mora teci....

Samo jos molim da je poslusate nekoliko puta, a prvi put BEZ ANALITICKOG UMA vec kao da slusate stvar s necijeg gotovog cd-a i od vas se ne ocekuje komentar niti analiza. Na taj nacin se dobija ispravan uvid u emociju pjesme (kojeg nece biti ako se odmah ukljuci senzor potencijalnih pogresaka). A onda slijedi analiza...
:wink:

Ok. Onda zatrazite link putem meila... vi koji cete nac vremena i volje za ovo...

Thanks...

Anita

ANITA
01-12-2004, 11:47 PM
Da ne saljem svima pojedinacno poruke...

Obavjestavam sve vas koji ste zatrazili link da cete ga dobiti sutra! Jos nije uploadano... ja napisah ovaj post uranjeno misleci da ce dok dobijem odgovore proci i par dana... kad ono.. nahrlili sa svih strana.... :D

Hvala na interesu.

Sutra me cujete.... :wink: :D

p.s. Sutra, u smislu danas 2.12.

Starter*
02-12-2004, 12:00 AM
Pa okaci link ovde da svi cujemo...

ANITA
02-12-2004, 12:05 AM
Ne mogu.... :o

ANITA
03-12-2004, 02:32 AM
Samo da kazem odmah!!

Komentari koje sam cula do sad su mi pokazali da ovdje ima pravih znalaca koji vrlo suptilno zamjecuju svakakve detalje (dobre i lose). To me jako, jako veseli. :D

Takoder zahvaljujem sto su ono sto im se ne svida izrazili takticno i bez trunke lose namjere!!! Izuzetni ljudi. Mrak. Hvala.

Jedva cekam cuti jos... jer stvarno evo, vec sam dobila uvid na cemu bi eventualno trebalo poraditi, provjeriti, unaprijediti...

Shady
03-12-2004, 03:34 AM
Jel mo?e i meni na talino@neobee.net :)

diviner
05-12-2004, 06:26 PM
Ne mogu da vjerujem da si meni zaboravila poslati! Hajde, hajde...znas vec adresu!

zmaj
05-12-2004, 06:32 PM
I na mene si zaboravila...ako si primila p.p uopste :?

ANITA
05-12-2004, 06:48 PM
Diviner i zmaj.. imate PM
:)

Eon
05-12-2004, 10:07 PM
Saljem ti sutra osgovor, sorry za kasnjenje ali morao sam elaborirati :)

ANITA
05-12-2004, 10:30 PM
Saljem ti sutra osgovor, sorry za kasnjenje ali morao sam elaborirati :)

Ma nema frke. BAs sam dobila Shotov komentar pa se moram primiti posla. :wink: :D

puRe
05-12-2004, 10:34 PM
Ja jos uvek nisam nista napisao :oops: :oops: :oops:

kVu
06-12-2004, 01:09 AM
Nisam ni ja. Sutra cu opsirno da ti posaljem mail, ali ti mogu reci da je ovo sasvim korektno na prvo slusanje u svakom smislu. Podseca me malo na neke moje radove... :)

Shady
06-12-2004, 04:00 AM
Prijatno me iznendadila promjena... ulaz na 1:21 !
O ostalom ?u naknadno na email... nakon ?to vi?e puta preslu?am. Pozdrav.

ANITA
06-12-2004, 08:57 AM
Ovu stvar se izuzetno trudila "ne truditi" previse i ne komplicirati i napraviti sto vise sporijih.. new age-astih dijelova... a opet da ne bude skroz takva...

Jer kad me traze "background music" ja nikad ne napravim tako sto... ovo je bio pokusaj k tome... no dobro.

A i ova je dokaz da i ja mogu nesto sretno napraviti... :D

Samo sad sredujem probleme sa kontra-fazama na koje me Shot uputio. I mijenjam sample klavira iz steinway B u Bosendorfer 290....

Pedja
06-12-2004, 12:33 PM
I mijenjam sample klavira iz steinway B u Bosendorfer 290....
e to sam upravo i ja hteo da ti predlozim :wink: ........o detaljima cu kasnije.

ANITA
26-01-2005, 01:14 AM
Dragi moji,
zelim sa vama podijeliti svoju srecu!! Upravo sam primila poruku da me TAXI forwardirao u ruke... kako reci... vvvvrlo vazne ruke !! :D :D :D Uzeli su obje pjesme koje sam poslala. Sad za detalje... gdje, za sto i koliko itd, itd.... to tek slijedi.
Sama ?injenica da su me poslali govori da je moj rad NAPOKON zadovoljio sa svih aspekata (do sad me radi produkcije nisu htjeli...)!! Zadovoljiti TAXI znaci od 10 imati minimalno ocjenu 9 (u 10-tak kategorija) a nekad ni to ne prode. To je njihova politika kojom zadrzavaju odnos sa facama glazbene industrije.

Nego da ja poradim na svom engleskom ponovno da mi se ne zapetlja jezik kad cu trebat reci nesto pametno... :D

Hvala vam svima na svemu!

Bas sam sretna!! :D

Anita

p.s. Ostanite pozitivni jer gdje nema mentalne i duhovne demokracije nema ni Anite. Bye! Puno pusa.......

dr.Ru
26-01-2005, 01:21 AM
Sjajno :!:
Od srca ti cestitam :D To je izuzetan uspeh. Bravo :!:

LEpo je videti te medju starim prijateljima..... nedostajes celoj ekipi :D :!:

PS. ZG skup jos vazi jedom prilikom?

Shady
26-01-2005, 01:29 AM
Moje ?estitke! Jo? jednom se potvrdjuje stara istina da trud jednom jednom bude nagradjen.
A ?to se ti?e same demokracije, za nju se svako dru?tvo moralo boriti i izboriti... jo? od najstarijih vremena, pa do danas! :wink:

Prema tome... :da:

ANITA
26-01-2005, 01:41 AM
PS. ZG skup jos vazi jedom prilikom?

Ma nema razloga da ne! Taman cu morati skidati plocice u kupaoni pa ste svi pozvani na ritmicko kupaonsko okupljanje. Ma salim se... malo sam sad u deliriju...

Naravno, ako je itko od vas koje volim (a vi znate koji ste) ovdje... ne da mozete nego morate doci tu!! I ako vas nema puno i ako ste manji od sport billy-ja i njegove torbice.. mozete svi kod mene! Ako niste.. onda jedno dvoje, troje...

Shady! Ti jedan vraze :wink: ... Ti se salis i onda prizoves pravog vraga. :rotfl: Onog koji u njih vjeruje. E, Shady, Shady.

ridge
26-01-2005, 06:33 AM
Cestitke, mada je i bilo logicno da ce uzeti!!! :D

ANITA
26-01-2005, 07:00 AM
Cestitke, mada je i bilo logicno da ce uzeti!!! :D

Thanks. :D

Shady
26-01-2005, 07:40 AM
Shady! Ti jedan vraze :wink: ... Ti se salis i onda prizoves pravog vraga. :rotfl: Onog koji u njih vjeruje. E, Shady, Shady.

Anita,

Ovo gore, recimo da jeste bila ?ala, ali bila je pomalo i - zbilja! Stvarno mislim da se treba izboriti za svaku vrst demokracije, i to ne samo ovdje na rumskom (ukoliko takvih primjera jo? ima) nego i u svakom dru?tvu uop?e...

A ja bih volio da sto ti i ja u toj borbi na istoj strani, makar se i ginulo. http://www.forum.hr/images/smilies/saevilw.gif

?to se ti?e vraga, mo?da se neko ne?e slo?iti sa mnom, ali ja ne vjerujem u nikakvoga vraga! Meni je to klasi?ni dualizam, jer - ili je Bog ili vrag - dvojega tu ne mo?e biti! Mislim da je ?ovjek izmislio diabla kao bi opravdao zlo koje postoji jer, kao, "ne ide zlo pripisati Bogu". :mrgreen: Drugim rije?ima, po?to se zlo dogadja, vjernici u Boga nisu imali drugi na?in objasniti postojanje zla, pa su izmislili diabla. On se, eventualno mo?e shvatit samo kao lo?a strana ?ovjeka... jer, zapravo, bez ?ovjeka nema ni "diabla". :wink:

Eon
26-01-2005, 10:30 AM
Cestitke Anita i sve najbolje da se provozash u tom taxiju....ne,ne da ti njih provozash onako kroz sve muzicke ideje, svaka cast :)

puRe
26-01-2005, 10:45 AM
Cestitam! Svaka cast..... :D

idekius
26-01-2005, 10:50 AM
Cestitke :wink:

lesha
26-01-2005, 11:59 AM
cestitke :D
zelim puno uspeha i mnogo boljih ugovora ;)

glad to see you back!

Pedja
26-01-2005, 04:08 PM
Bas si me obradovala............Od sveg srca ti cestitam :) :wink:

zmaj
26-01-2005, 05:07 PM
Bravo!!!

STUDIOTON
26-01-2005, 06:36 PM
zasluzeno , samo napred

Sleepgolfer
26-01-2005, 07:39 PM
RISPEKT!!!

:D :D :D

kVu
27-01-2005, 12:59 AM
RULZ!

BRAVO!

Cestitke od srca! :D

davormen
27-01-2005, 09:02 AM
Najiskrenije cestitke! :D Mada je i ovo bilo ocekivano... ko je lud da ono ne primi/prihvati... :D