Log in

View Full Version : Pocela prodaja Neuron VS-a!

puRe
30-11-2004, 11:09 PM
http://www.hartmann-music.com/home/us/news/images/neuron_vs_pack.jpg

http://www.hartmann-music.com/home/de/vs/image/diescreens/screen1.jpg

The wait is over! - "and it was worth waiting for" - so says Hartmann managing director Stefan Rapp. "Many people may think, that the VS is nothing but a downgrade version of the Neuron hardware synthesizer. Let me tell you - this is simply not the truth!" The Neuron VS comes with the same soundengine like the Neuron keyboard. Together with <Nuke>, the hardware controller box, Hartmann puts a resynthesis system in the hands of the musician, that offers exactly the same sonic features as the Neuron keyboard synthesizer. Stefan Rapp: "The Neuron VS coupled with a powerfull computer is essentially comparable to the Neuron keyboard without the keyboard." (System Requirements)." A "volks-neuron" in the end?!?

The Neuron VS is available NOW! Order yours at your local dealer or in the hartmann online store (Shop). The next production run will not be shipping until next year!

Sleepgolfer
01-12-2004, 01:34 AM
jel to djubre funkcionira u vst domeni? ako da, da li ce ga zadesiti sudbina korg legacy sinteva? znaci, vst sint bez njihovog hardveraja...

puRe
01-12-2004, 10:02 AM
jel to djubre funkcionira u vst domeni? ako da, da li ce ga zadesiti sudbina korg legacy sinteva? znaci, vst sint bez njihovog hardveraja...

a sto djubre? :shock:

da, pravljen je za VST, zamislili su ono kao dongle mada ce ga svejedno krekovati...

idekius
01-12-2004, 10:14 AM
da, pravljen je za VST, zamislili su ono kao dongle mada ce ga svejedno krekovati...

Sram ih bilo, ali iskreno se nadam :D :twisted:

Eon
01-12-2004, 10:47 AM
Jos kad bi se mogao taj hardver *****

puRe
01-12-2004, 10:50 AM
Jos kad bi se mogao taj hardver *****

e ajd sad...ajde da krekujemo onog Ameka... :P

Eon
01-12-2004, 10:51 AM
tu bi ipak DNK sprave morao biti pregledan :)

Sleepgolfer
01-12-2004, 07:37 PM
to je djubre od milja....

puRe
01-12-2004, 08:29 PM
to je djubre od milja....

aaaaaaaaaaaaaa :D

dlukace
05-01-2005, 10:01 PM
jebeno ?alosno! pure moj,dao si gomilu para,a ovo je ista stvar(skoro!) i jo? ?e ga (ako ve? i nisu) isti dan i krekirat.samo dober komp s motu ili hammerfall karticom i evo ti neurona za troduplo manje para...

zmaj
05-01-2005, 11:16 PM
jebeno ?alosno! pure moj,dao si gomilu para,a ovo je ista stvar(skoro!) i jo? ?e ga (ako ve? i nisu) isti dan i krekirat.samo dober komp s motu ili hammerfall karticom i evo ti neurona za troduplo manje para...Pa i nije bas isto...ne mozes sam da modelujes,a i sint je sint...ostalo je koliko ja znam identicno :roll:

puRe
05-01-2005, 11:24 PM
jebeno ?alosno! pure moj,dao si gomilu para,a ovo je ista stvar(skoro!) i jo? ?e ga (ako ve? i nisu) isti dan i krekirat.samo dober komp s motu ili hammerfall karticom i evo ti neurona za troduplo manje para...Pa i nije bas isto...ne mozes sam da modelujes,a i sint je sint...ostalo je koliko ja znam identicno :roll:

ma moci ce i da se modeluje...

@dlukace:
no comment :roll:

javicu ti kada se budem kajao...

dlukace
06-01-2005, 12:01 AM
sint je sint,ali ipak kad sagleda? ?injenicu da je software verzija nastala od istog tima onda se zapita? za?to to nije prije iza?lo?!(barem bih ja stari moj...).na neuronovom forumu sam vidio da je ?ak nekome crknuo hard disk,fanovi su preglasni,a i zna se ponekad smrznut.usput,nije analogna ma?ina nego ?ista digitalija s koncepcijom poput kompa.tip koji je radio neurona je programer i radio je plug-in ove poput orange vocodera,a neuron je prepakiran software i dobro debelo napla?en...to je samo moje mi?ljenje,jer prije neuron vs-a je bio jedan jedini proizvod takove vrste i nije ga si svatko mogao priu?titi,a sada mislim da se je pri?a drasti?no promijenila...pozdrav