PDA

View Full Version : gde da servisiram monitore?

Mrav
27-11-2004, 04:29 PM
jel znate nekog dobrog servisera za aktivne monitore?

dr.Ru
27-11-2004, 07:38 PM
ako ti je sve jedno..... nadji bilo kog, moze da odradi posao... Ako distributeri nisu raspolozeni za popravku, onda ima jedan tip koji je no.1 u SCG, ali nije iz Beograda. On je iz jednog mesta u Vojvodini, i bukvalno svi nose kod njega jer je stvarno dobar. Imam njegov broj telefona. Firma mu se zove PAKEL

Mrav
27-11-2004, 10:58 PM
alesis m1 active mk2

jedan je samo utihnuo i ugasila mu se lampica. juce im je istekla garancija od godinu dana, kao da su tempirali, mada u garanciji pise da servisiraju robu u narednih 5 godina od datuma kupovine (ne znam da li je to besplatan servis i kod koga). kupio sam ih u artistu na konjarniku. ne znam ko njima servisira opremu? u ponedeljak cu ih zvati da vidim sta i kako, ali ako nista ne skontaju, daces mi telefon od tog lika? molim te, u sred sam posla i taman sad da mi ovako crkne...pih :cry:

Mrav
28-11-2004, 03:51 PM
nesto nam je ovih dana nestajala struja, pa sve sumnjam na to da je doslo do malog pada napona. ne znam sta drugo? bas sam smoren. verovatno je samo osigurac ili nesto oko pojacala u njemu. nikad ih nisam panjio na preko 50% snage (na njima je volume uvek na 5). na mixeti dodajem koliko mi treba, a posto su "nirfild", ne trpim previse glasno. :cry:

Arthur
29-11-2004, 01:09 AM
ma garantovano je samo osigurac... potrazi pozadi fuse, il me zovi....
inace, u BG je najrespektovaniji izvesni Sinisa Rankov "SineVoice" iz zemuna..
kome treba, moje visoke preporuke (dvaput motao sprzene NS10, odlicno ih sredio, po proizvodjackoj specifikaciji)
+381641108171
+381113163467
neznam dal ima na netu njihov sajt
dakle preporuke od mene, kao i od Vlade Negovanovica koji ga je meni preporucio, i jos gomile domacih "zvezda" estrade

kVu
29-11-2004, 01:24 AM
HVALA MAJSTORE! A ja se vec odavno pozdravio sa NS10-kama kojima su otisli visokotonci... Ako nije tajna, koliko te je izaslo servisiranje ?

Mrav
29-11-2004, 04:35 PM
popravio!!!

zvao sam artist i oni su mi dali broj od njihovog servisera koji je bio u fazonu: "ako budem imao vremena..." .rizikovao sam i odneo kod drugara koji se bavi elektronikom i sebi ustedeo vreme i zivce. kvar je bio u ploci za napajanje, od vibracija se jedan kalem otkinuo. sad posto znam kako izgleda alesis m1 active mk2 iznutra, sa zaljenjem mogu da kazem da su im stampane ploce vrlo nekvalitetne, mozda... najverovatnije kineske proizvodnje i vrlo lako od vibracija mogu da se razdrmaju kalemovi, kondenzatori... dakle alesis mk1 active mk2 mozda lepo rade ali...
:evil: :evil: :evil:

Arthur
30-11-2004, 12:47 PM
Mravu care - izvini za juce ceo dan sam bio na faxu/studiju...
Ma sve se to sad stancuje u Aziji..
A za NS10ke sam placao maximalno 20 evra za visokotonac (bio totalno anihilisan od prooscilovanja)
Najtoplija preporuka !