View Full Version : Double enjoy
E kako sam dobio ovu karticu i komp prezadovoljan sam mojim dawovima i evo otprilike da prikazem sta sam novo uradio cisto igranjem.
Stvar je radjena na 16 kanala i nije dovrsena, malo sam se zezao sa masterom toolsone itd.
Zelim komentare negativne po obicaju a moze i koji pozitivan :)
download it! (http://www.streamload.com/purator003/eon/)
Onaj efekat na pocetku ti je sa Pro53-ke preset... Nemoj to qme da radis... ;) Kao sto su prvi preset sa Pro53-jke uzeli za solaze Amadeus band za Feras radijski festival i jos neki narodnjaci. Ne znam, meni licno ne bi bilo svejedno kada bi mi neki poznavalac daw-a odavde rekao: e sine, znam koji je ovo preset i odakle je i/ili znam koji si sample koristio. :)
Perkusije i bubnjevi su ti tanki, daleki i nedefinisani... Bass isto...
Sto kontra u sredinu ?
Dobre stvar je sto se sve izlazi i sve se cuje, ali globalno mi se ne svidja... Visoki su ti umrljani samo tako...
eto, ukratko o negativnim stvarima... ;)
poz!
ma u masteru sam zeznuo visoke a bogami i prezentnost, jebi ga, ne znam da masterujem ali reko da vidim sta cete reci
Onaj efekat na pocetku ti je sa Pro53-ke preset... Nemoj to qme da radis... ;) Kao sto su prvi preset sa Pro53-jke uzeli za solaze Amadeus band za Feras radijski festival i jos neki narodnjaci. Ne znam, meni licno ne bi bilo svejedno kada bi mi neki poznavalac daw-a odavde rekao: e sine, znam koji je ovo preset i odakle je i/ili znam koji si sample koristio. :)
cuti...ja sam to koristio :)
a bas jebi ga aj znaj
:?:
....to sto kvu kaze da ti neko kaze e to je onaj preset, pa aj znaj kako odraditi...a nema veze necemo ga koristiti :)
Ma salim se bre ljudiii... :))))))))))) al opet, vidis da sam odmah primetio... :D
nESbo
22-11-2004, 09:23 AM
Ovo je bash po mom ukusu! Bash lepo odradjena pesma, svaka cast!
Eone jesi slushao nekad "Shpongle"? Ako nisi probaj da nabavis album "Are you shpongled" garantujem da ce ti se svideti. Pure i tebi isto. Ljudi su PRAVI majstori za elektroniku, instrumente... za SVE!!! Pravi psihadelicni ambijental, super!
hvala nesbo, ustvari dry mix je mnogo bolji od ovoga ali sam hteo da cujem kritike na racun mastera, doduse ima jos posla ali drago mi je da ti se dopada.
Nisam slusao nikada, gde ih mogu nabaviti?
E kvu zaboravi da te upitam , jel postoji neko pravilo za kontru kada kazes da ne ide u sredinu?
i aj objasni malo to sve izlazi ?
edit: e da visoki su mrljavi na mp3-u, inace su ok :)
Ovo je bash po mom ukusu! Bash lepo odradjena pesma, svaka cast!
Eone jesi slushao nekad "Shpongle"? Ako nisi probaj da nabavis album "Are you shpongled" garantujem da ce ti se svideti. Pure i tebi isto. Ljudi su PRAVI majstori za elektroniku, instrumente... za SVE!!! Pravi psihadelicni ambijental, super!
Cuo sam za njih, ali na zalost nisam slusao nijednu njihovu pesmu...
Ma nema pravila, ali za sve cinele uvek valja lepo postaviti pan. Sad dal ces ko ja iz ugla slusaoca ili bubnjara, your choice. U sredini nikad nisam stavljao... Osim ako nije ona fora da udarish dva crasha levi/desni u isto vreme. :)))
A za elektroniku stvarno ne znam. Mozda je i ok da bude posred mixa...
Pa kad kazes "sve izlazi" znaci da nista nije muljavo, sve mozes jasno da cujes i razdvojis, bilo da je neki tih instrument ili nesto drugo. Prezentnost, bla bla bla... Zato uvek spominjem onaj album od Art Of Noise - Seduction Of claude Debussy... Ono je nenormalno kako je uradjeno, sta je sve potrpano, a sve se cuje. ;)
I da, nemoj leba ti vise 128kbps kad vec saljes mp3... fuuujjjjj :)))))
ProkDu
23-11-2004, 12:48 AM
Slazem se za gore pomenutim komentarom o bubnjevima. To mi najvise "bode" usi.
Inace ovih dana intenzivno slusam album "ACOUSTIC ALCHEMY - The Beautiful Game" i cini mi se da si uspeo da ubodes tu neku emociju. Svaka cast. Samo napred.
:D
ma da to sam u masteru zeznuo, jel imas negde taj album da se skine u mp3 cisto da se malo jos ufuram
ProkDu
23-11-2004, 10:08 AM
izguglaj mora da postoji na net-u, a ako ne onda neki od P-2-P programa.
:wink:
Boskovic
23-11-2004, 02:14 PM
Shpongle je ludilo (bar ono shto sam ja chuo) Around the world in a tea daze, 7th revelation
nESbo
23-11-2004, 02:21 PM
Shpongle je ludilo (bar ono shto sam ja chuo) Around the world in a tea daze, 7th revelation
Tako je matori! Inace ceo taj album (tih 7 otkrovenja) je ludilo!!! "The secret of 13 crystal skulls"
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.