View Full Version : Akustika prostorije za slusanje muzike
Tiki the Boyler
17-11-2004, 09:00 AM
Koliko ste zaista zadovoljni akustikom vase prostorije za slusanje, kontrolne sobe, rezije ili kako je vec zovete... ?!
Sta ste sve ucinili da biste popravili situaciju? Sta vam je referenca u ugadjanju vase prostorije? Drzite li se LEDE koncepcije ili ste vise za improvizovana rjesenja?
ridge
17-11-2004, 02:11 PM
Iskreno ako je dzumbus u sobi s mnogo kabastih stvari slusanje uopste nije lose :D
Jedan zvucnik je bukvalno u cosku :oops: :oops: :oops:
Za sada i kod mene :oops:
Sasvim sam zadovoljan. Pregrst razlicitih materijala, namestaja, "improvizovanih" difuzora. Gomila "repera" za zvuk i ako se ima "uvo" i poznaje materija, moze se sjajno raditi. Za snimanje ne tako dobra, ali avaj... :roll:
Pedja
17-11-2004, 11:10 PM
Gomila "repera"
Mislio sam da vise volis Rock.......ste ce ti toliki Reperi? :D
nikada nisam zadovoljan, mozda vidim za te panele tvoje nesto, vidimo se uskoro pa cemo se dogovoriti
Mislio sam da vise volis Rock.......ste ce ti toliki Reperi?
Nichu ko pechurke posle kishe! Samo se "kote"... :D
Pedja
17-11-2004, 11:49 PM
Mislio sam da vise volis Rock.......ste ce ti toliki Reperi?
Nichu ko pechurke posle kishe! Samo se "kote"... :D
:D :wink:
nESbo
18-11-2004, 09:25 AM
mene najvise zeza ormar. nekoliko vratanca sam zakacio nekom letvom da se ne tresu. a hoce i sarke na vratancima da poispadaju covece! :wink: :lol:
ja se uopste ne salim! :wink:
Tiki the Boyler
20-11-2004, 12:15 PM
Pa na cemu ti to slusas kad sarke ispadaju! Promasen monitorski sistem ne moz' nista popraviti! :twisted:
nESbo
22-11-2004, 09:04 AM
Ma sistem je super nego su sharke nekvalitetne! Moram brzo da uradim upgrade ormara inace ode moj studio pod zemlju! :D HAHA!
Salim se, naravno! :D
Tiki the Boyler
25-11-2004, 10:31 AM
Evo resenjaa!!!
www.kuhinje-ura.hr/okov/sch.htm
nESbo
25-11-2004, 02:12 PM
Evo resenjaa!!!
www.kuhinje-ura.hr/okov/sch.htm
:da:
:mrgreen:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.